X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    Hej Kochane! Ja Was cały czas czytam, nie pisze bo nie mam czasu przez urządzanie mieszkania.. mam już dosyć... te co są na tym etapie coś o tym wiedzą. Wszystkim przyszłym mamą gratuluję ślicznych dzidziulków, buzki sa cudowne <3 Tak patrze na Wasze brzuszki i postanowilam wstawić mój (o ile mi sie uda), dla dziewczyn które nie mają brzucha dodam, że na Wigilie byłam płaska ;)

moj brzusio tez juz taki duzy :)

HoniKa89 lubi tę wiadomość

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na fb jest bardziej prywatnie Kamenka i wgląd do grupy będziemy miały tylko my :)
    Dobry pomysl żeby korzystać do przesyłania plików a pisać możemy tutaj :) kto nie ma fb to się wyśle normalnie na maila ale zawsze to ułatwienie wysłać 5 maili niż 50 :)
    Kuleczka ja skorzystam bo mi szybciej coś ściągnąć niż ładować maila :) nie zawsze chce mi się odpalać komputer :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Na fb jest bardziej prywatnie Kamenka i wgląd do grupy będziemy miały tylko my :)
    Dobry pomysl żeby korzystać do przesyłania plików a pisać możemy tutaj :) kto nie ma fb to się wyśle normalnie na maila ale zawsze to ułatwienie wysłać 5 maili niż 50 :)
    Kuleczka ja skorzystam bo mi szybciej coś ściągnąć niż ładować maila :) nie zawsze chce mi się odpalać komputer :)

jak tam chcesz mi chodzi o inna prywatnosc miałam na mysli prywatnosc osobista w sensie tym ze tu mnie nikt nie zna :) a tam już Was beda ale to Wasza sprawa ja sie w Fb nie bawie bo dla mnie to dzieciniada ale każdy ma swoje zdanie ;) i jelsi Wam to odpowiada ......:) to co mi do tego :)

• kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenkaa no ale tu wszyscy mogą zobaczyć zdjęcia tak naprawdę.
    Nie zgadzam się że tam siedzą dzieciaki tylko, mam różne grupy nawet takie co w pracy mam kontakt z innymi firmami i tam szybko dostaję odpowiedź jak coś potrzebuje :)

I też z dziewczynami ślubnymi mam super kontakt z forum i szybciej mają dostęp, chociaż miałyśmy prywatny klub na stronie gdzie się poznałyśmy, ale na fb mamy szybszy codzienny kontakt bo one już mają dzieciaczki i czasu mniej :)

I zobaczysz po pewnym czasie urwie się tu kontakt bo już się nie będzie chciało odpalać strony, a tak fajnie później utrzymać kontakt nawet na odległość :)

Grupa nazywa się : Czerwcówki i ma takiego misia przy profilu

Kamenkaa nie chcesz się z nami poznać:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:21

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    Kamenkaa no ale tu wszyscy mogą zobaczyć zdjęcia tak naprawdę.
    Nie zgadzam się że tam siedzą dzieciaki tylko, mam różne grupy nawet takie co w pracy mam kontakt z innymi firmami i tam szybko dostaję odpowiedź jak coś potrzebuje :)

I też z dziewczynami ślubnymi mam super kontakt z forum i szybciej mają dostęp, chociaż miałyśmy prywatny klub na stronie gdzie się poznałyśmy, ale na fb mamy szybszy codzienny kontakt bo one już mają dzieciaczki i czasu mniej :)

I zobaczysz po pewnym czasie urwie się tu kontakt bo już się nie będzie chciało odpalać strony, a tak fajnie później utrzymać kontakt nawet na odległość :)

Grupa nazywa się : Czerwcówki i ma takiego misia przy profilu

a no mogą kochana :) ale tu Cię nikt nie zna ..o to mi chodzi a Tam już będzie każdy ale ok juz milkne bo już na mnie żeście siadły :p :)

BAwcie się tam ja Wam nie bronie- nie będe zakłądać jakis fejsów dla grupy wystarczy mi tutaj :) Wyraziłam swoje zdanie;)

Pozdrówka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:24

Kourtney lubi tę wiadomość

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuleczka daj linka :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Kuleczka daj linka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 17:18

f2w3skjoxrbw67ni.png

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka czemu od razu się obrażasz? Przecież chcemy sobie ułatwić życie. Na fb wklejanie plików pdf czy jakiś innych trwa chwile i kto chce to ściąga. A tu się tego zrobić nie da :)
    Mi tam nie przeszkadza że mnie ktoś pozna bo i tak pewnie nigdy żadnej z Was nie spotkam na żywo bo jesteście za daleko :)

Piszesz tak jakbyśmy te forum chciały porzucić a tak nie jest :)

Kiki97 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam facebooka a mimo to chetnie utrzymywalabym z wami kontakt .
    Czy przez brak facebooka zostane wykluczona?

kamenkaa lubi tę wiadomość

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Misia15 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś zwariowany dzień dopiero na chwilę do Was zajrzalam :-) a potem jedziemy do rodziców na weekend :-)

Gratuluje udanych wizyt! Super że same dobre wiadomości przynosicie a dzieciaczki zdrowe <3

Ją się stresuje bo mam USG w poniedziałek dopiero :-( zaczynam się martrwic czy wszystko jest ok...

Odnośnie FB to fajny pomysł i też chętnie dolacze.

Odnośnie łóżeczko to my będziemy mieli w pokoju dla maluszku łóżeczko na stałe a w naszej sypialnie będzie kołyska tak żebym mogła ją przyprowadzić np. do salonu jak dziecko będzie spalo :-)

Dorjana bardzo fajnie jak będziesz miała córeczkę zobaczysz to będzie twoja mała księżniczka :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:31

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    https://www.facebook.com/groups/1086318748065348/
    Teraz tylko nie wiem kto jest kto hehe :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose wrote:
    Wykluczona ?! Nie żartuj sobie :P

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Kamenka czemu od razu się obrażasz? Przecież chcemy sobie ułatwić życie. Na fb wklejanie plików pdf czy jakiś innych trwa chwile i kto chce to ściąga. A tu się tego zrobić nie da :)
    Mi tam nie przeszkadza że mnie ktoś pozna bo i tak pewnie nigdy żadnej z Was nie spotkam na żywo bo jesteście za daleko :)

Piszesz tak jakbyśmy te forum chciały porzucić a tak nie jest :)

e no co Ty nie obraziłam sie :) Pati kochana nie mam o co sie obrazac lecz napisałąm ze milkne bo już na mnie atak :) Wiec wole nie mieć swego zdania publicznie :)
    Ja nie mam takich wynalazków jak jakieś Fejsy i mi wystarczy tutaj Bela:) dla mnie to żaden problem dac tu zdjecie : i tak mnie nikt nie zna osobiscie :)
    wiec spokojnie jesli Wam sie podoba to -to bawcie sie i rowniez tam , Ja tylko napisalam ze mi nie :)

• kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to poprawię jak każda się przedstawi :)

Repose to na fb to dodatkowe dla wrzucania plików i innych ciekawych rzeczy i żeby później się kontakt nie urwał :)
    Repose może warto założyć ;)

f2w3skjoxrbw67ni.png

• kamenkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose wrote:
    \

też nie mam tego czegoś :)bo wole Was tutaj czytać a jeśli zostane wykluczona coż :) życie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:33

• Misia15 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    https://www.facebook.com/groups/1086318748065348/

Kuleczka mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy :-) wyslalam prośbę o dołączenie :-) pozdrawiam Monika

Misia15
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie jak ktoś ma profil dostępny tylko znajomych to na grupie bd widać tylko zdjęcie profilowe i tyle :D

kuleczka777 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati nigdy nic nie wiadomo może się zwiążą jakieś silniejsze przyjaźnie ;)

I fajnie się tak później dzielić jak rosną dzieciaki, a tutaj to nie za bardzo bo to już każdy może zobaczyć zdjęcie na forum dziecka hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:40

Misia15, Madzik84 lubią tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dais wrote:
    Ooo mozecie potem cos opisac na forum, moze mi sie przyda :D
    Przez was zamarzyl mi sie sernik na zimno, ale u mnie nikt inny nie je, wiec musialabym zrobic tylko dla siebie i zjesc caly co jest bardziej przerazajace dla mojej wagi :P
    JajkoNiespodzianke mnie nigdy nie ciaglo do robotek recznych i szycia a odkad mam Olafka nauczylam sie szydelkowac i zrobilam mu 3 czapki na szydelku, uszylam kolderke, kocyk etc. Teraz mysle, ze dla drugiego maluszka zrobie ten kocyk minky :D Jak jest dla kogo to bardziej sie chce, sama tez zyskalam bo uszylam sobie spodnice, czapke, komin i inne bajery. Raz nawet zrobila Mai Tei aby nosic Olafa, niestety wybralam zle materialy i sie nie sprawdzal.
    Pochwale sie nawet: pierwszy w zyciu Mai Tei 7aa91ce14597be79med.jpg
    Moja pierwsza czapka w zyciu 3463ae60610265fbmed.jpg
    Oraz juz pozniejsza kiedy nabralam troche wprawy 620af1693b26cb78med.jpg
    Ostatniej zdjecia nie mam, ale byla to czapka z kominek z uszami misia. Cos takiego 71134093f081fb4dc1ad5bff0efb7c1c.jpg

dais jejsio jakie piekne czapeczki uwielbiam rzeczy robione na drutach szydełku ale niestety jakos nie mam nerwów do tego .... :) Ale bardzo mi sie to podoba moze musiałabym sprobowac moze i mi by wyszło :) Przepiekne

BRAWO TY !!

• Misia15 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak mam na fb profil dostępny dla znajomych to jak wrzucam zdjęcia to Wy z grupy będziecie też je widzieć czy nie? Bo nie łapie tego :-( Czy aby widzieć to zdjęcia to trzeba być w znajomych czy jak jestesmy w grupie to wystarczy? Wim głupie pytanie ale jakoś nie ogarniam :-(

Misia15
‹‹ 710 711 712 713 714 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ