Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
HoniKa89 wrote:Hej Kochane! Ja Was cały czas czytam, nie pisze bo nie mam czasu przez urządzanie mieszkania.. mam już dosyć... te co są na tym etapie coś o tym wiedzą. Wszystkim przyszłym mamą gratuluję ślicznych dzidziulków, buzki sa cudowne
Tak patrze na Wasze brzuszki i postanowilam wstawić mój (o ile mi sie uda), dla dziewczyn które nie mają brzucha dodam, że na Wigilie byłam płaska
moj brzusio tez juz taki duzyHoniKa89 lubi tę wiadomość
-
Na fb jest bardziej prywatnie Kamenka i wgląd do grupy będziemy miały tylko my
Dobry pomysl żeby korzystać do przesyłania plików a pisać możemy tutajkto nie ma fb to się wyśle normalnie na maila ale zawsze to ułatwienie wysłać 5 maili niż 50
Kuleczka ja skorzystam bo mi szybciej coś ściągnąć niż ładować mailanie zawsze chce mi się odpalać komputer
-
Pati_89 wrote:Na fb jest bardziej prywatnie Kamenka i wgląd do grupy będziemy miały tylko my
Dobry pomysl żeby korzystać do przesyłania plików a pisać możemy tutajkto nie ma fb to się wyśle normalnie na maila ale zawsze to ułatwienie wysłać 5 maili niż 50
Kuleczka ja skorzystam bo mi szybciej coś ściągnąć niż ładować mailanie zawsze chce mi się odpalać komputer
jak tam chcesz mi chodzi o inna prywatnosc miałam na mysli prywatnosc osobista w sensie tym ze tu mnie nikt nie znaa tam już Was beda ale to Wasza sprawa ja sie w Fb nie bawie bo dla mnie to dzieciniada ale każdy ma swoje zdanie
i jelsi Wam to odpowiada ......
to co mi do tego
-
Kamenkaa no ale tu wszyscy mogą zobaczyć zdjęcia tak naprawdę.
Nie zgadzam się że tam siedzą dzieciaki tylko, mam różne grupy nawet takie co w pracy mam kontakt z innymi firmami i tam szybko dostaję odpowiedź jak coś potrzebuje
I też z dziewczynami ślubnymi mam super kontakt z forum i szybciej mają dostęp, chociaż miałyśmy prywatny klub na stronie gdzie się poznałyśmy, ale na fb mamy szybszy codzienny kontakt bo one już mają dzieciaczki i czasu mniej
I zobaczysz po pewnym czasie urwie się tu kontakt bo już się nie będzie chciało odpalać strony, a tak fajnie później utrzymać kontakt nawet na odległość
Grupa nazywa się : Czerwcówki i ma takiego misia przy profilu
Kamenkaa nie chcesz się z nami poznaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:21
-
kuleczka777 wrote:Kamenkaa no ale tu wszyscy mogą zobaczyć zdjęcia tak naprawdę.
Nie zgadzam się że tam siedzą dzieciaki tylko, mam różne grupy nawet takie co w pracy mam kontakt z innymi firmami i tam szybko dostaję odpowiedź jak coś potrzebuje
I też z dziewczynami ślubnymi mam super kontakt z forum i szybciej mają dostęp, chociaż miałyśmy prywatny klub na stronie gdzie się poznałyśmy, ale na fb mamy szybszy codzienny kontakt bo one już mają dzieciaczki i czasu mniej
I zobaczysz po pewnym czasie urwie się tu kontakt bo już się nie będzie chciało odpalać strony, a tak fajnie później utrzymać kontakt nawet na odległość
Grupa nazywa się : Czerwcówki i ma takiego misia przy profilu
a no mogą kochanaale tu Cię nikt nie zna ..o to mi chodzi a Tam już będzie każdy ale ok juz milkne bo już na mnie żeście siadły :p
BAwcie się tam ja Wam nie bronie- nie będe zakłądać jakis fejsów dla grupy wystarczy mi tutajWyraziłam swoje zdanie;)
PozdrówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:24
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Kamenka czemu od razu się obrażasz? Przecież chcemy sobie ułatwić życie. Na fb wklejanie plików pdf czy jakiś innych trwa chwile i kto chce to ściąga. A tu się tego zrobić nie da
Mi tam nie przeszkadza że mnie ktoś pozna bo i tak pewnie nigdy żadnej z Was nie spotkam na żywo bo jesteście za daleko
Piszesz tak jakbyśmy te forum chciały porzucić a tak nie jestKiki97 lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś zwariowany dzień dopiero na chwilę do Was zajrzalam
a potem jedziemy do rodziców na weekend
Gratuluje udanych wizyt! Super że same dobre wiadomości przynosicie a dzieciaczki zdrowe
Ją się stresuje bo mam USG w poniedziałek dopierozaczynam się martrwic czy wszystko jest ok...
Odnośnie FB to fajny pomysł i też chętnie dolacze.
Odnośnie łóżeczko to my będziemy mieli w pokoju dla maluszku łóżeczko na stałe a w naszej sypialnie będzie kołyska tak żebym mogła ją przyprowadzić np. do salonu jak dziecko będzie spalo
Dorjana bardzo fajnie jak będziesz miała córeczkę zobaczysz to będzie twoja mała księżniczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:31
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Pati_89 wrote:Kamenka czemu od razu się obrażasz? Przecież chcemy sobie ułatwić życie. Na fb wklejanie plików pdf czy jakiś innych trwa chwile i kto chce to ściąga. A tu się tego zrobić nie da
Mi tam nie przeszkadza że mnie ktoś pozna bo i tak pewnie nigdy żadnej z Was nie spotkam na żywo bo jesteście za daleko
Piszesz tak jakbyśmy te forum chciały porzucić a tak nie jest
e no co Ty nie obraziłam siePati kochana nie mam o co sie obrazac lecz napisałąm ze milkne bo już na mnie atak
Wiec wole nie mieć swego zdania publicznie
Ja nie mam takich wynalazków jak jakieś Fejsy i mi wystarczy tutaj Bela:) dla mnie to żaden problem dac tu zdjecie : i tak mnie nikt nie zna osobiscie
wiec spokojnie jesli Wam sie podoba to -to bawcie sie i rowniez tam , Ja tylko napisalam ze mi nie -
Repose wrote:Ja nie mam facebooka a mimo to chetnie utrzymywalabym z wami kontakt .
Czy przez brak facebooka zostane wykluczona?
też nie mam tego czegoś :)bo wole Was tutaj czytać a jeśli zostane wykluczona cożżycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:33
-
Pati nigdy nic nie wiadomo może się zwiążą jakieś silniejsze przyjaźnie
I fajnie się tak później dzielić jak rosną dzieciaki, a tutaj to nie za bardzo bo to już każdy może zobaczyć zdjęcie na forum dziecka heheWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:40
Misia15, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
dais wrote:Ooo mozecie potem cos opisac na forum, moze mi sie przyda
Przez was zamarzyl mi sie sernik na zimno, ale u mnie nikt inny nie je, wiec musialabym zrobic tylko dla siebie i zjesc caly co jest bardziej przerazajace dla mojej wagi
JajkoNiespodzianke mnie nigdy nie ciaglo do robotek recznych i szycia a odkad mam Olafka nauczylam sie szydelkowac i zrobilam mu 3 czapki na szydelku, uszylam kolderke, kocyk etc. Teraz mysle, ze dla drugiego maluszka zrobie ten kocyk minkyJak jest dla kogo to bardziej sie chce, sama tez zyskalam bo uszylam sobie spodnice, czapke, komin i inne bajery. Raz nawet zrobila Mai Tei aby nosic Olafa, niestety wybralam zle materialy i sie nie sprawdzal.
Pochwale sie nawet: pierwszy w zyciu Mai Tei
Moja pierwsza czapka w zyciu
Oraz juz pozniejsza kiedy nabralam troche wprawy
Ostatniej zdjecia nie mam, ale byla to czapka z kominek z uszami misia. Cos takiego
dais jejsio jakie piekne czapeczki uwielbiam rzeczy robione na drutach szydełku ale niestety jakos nie mam nerwów do tego ....Ale bardzo mi sie to podoba moze musiałabym sprobowac moze i mi by wyszło
Przepiekne
BRAWO TY !! -
Dziewczyny jak mam na fb profil dostępny dla znajomych to jak wrzucam zdjęcia to Wy z grupy będziecie też je widzieć czy nie? Bo nie łapie tego
Czy aby widzieć to zdjęcia to trzeba być w znajomych czy jak jestesmy w grupie to wystarczy? Wim głupie pytanie ale jakoś nie ogarniam
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka