Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie szczerze to żeby tu cokolwiek odnaleźć to trzeba tyle stron przewertować, a tam jak wiem czego szukam to cyk cyk i już mam to co potrzeba.
Narobiłyście smaka tymi lodami ehhh i się namyślam czy iść do sklepuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:46
-
Ja chętnie do Was dołączę na FB, tylko mam głupie pytanie - czy jak zostanę przyjęta do grupy, to ta informacja będzie widoczna dla moich znajomych? Część z nich jeszcze nie wie, że jestem w ciąży, bo chciałam te informację przekazać osobiście i nie chcę, żeby dowiedzieli się w ten sposób
-
nick nieaktualnyfairy_tale wrote:Ja chętnie do Was dołączę na FB, tylko mam głupie pytanie - czy jak zostanę przyjęta do grupy, to ta informacja będzie widoczna dla moich znajomych? Część z nich jeszcze nie wie, że jestem w ciąży, bo chciałam te informację przekazać osobiście i nie chcę, żeby dowiedzieli się w ten sposób
Zalogowalam sie na konto mamy i nie widać nic ani na głównej ani na profilowej stroniebeatas lubi tę wiadomość
-
Fairy_tale jak nie masz ustawione żeby nikt nie widział to będą widzieli w jakich jesteś grupach jak wejdą w Twój profil i zaczną szukać, ale tam pisze tylko czerwcówki więc możesz coś naściemniać heheh
Później ustawie grupę na tajną i nikt nie będzie jej widziałWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:55
-
Ja jestem na Fb na grupie z innymi dziewczynami od 4 lat :)Hihi
Fb jest lepszy z tej str że np ja nie będę bała się pokazać Wam np mojego synka
Ale gorzej bo zanim się połapię kto jest kim masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 17:07
kuleczka777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od dobrej godziny zbieram sie za sprzątanie i spaceruje między kuchnia a pokojem i tylko winogron podzeram,nie moge się powstrzymać,a balagan dalej jest. dziś ide po kebaba jak R. Wróci z pracy i zrobie sobie sos czosnkowy
Wgl codziennie mogłabym jeść naleśniki na ostro z sosem :p
Ja bardzo duŻo śpię,poprostu kładę się i już mnie nie ma,a jak wstane o 8.00 to o 12 jestem nieprzytomna.
Współczuję,chociaż wolałbym się z wami zamienićWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 17:30
-
nick nieaktualnykamenkaa wrote:Dziewczyny po co Wam Jakies grupy na fb to tam siedzą moim zdaniem same nastolatki a tu zawsze jakaś prywatność jest a tam dziecioki
tutaj dodajemy wszystko i tez szybko a tak skakać tam i tu to bardziej uciążliwe niż dodanie samej fotki tutaj:)
a belly jest bellą i jej orginału nie da się nigdzie przenieśkocham Czytac Was tutaaj .. a nie na jakis społęcznościowych portalach gdzie siedza przeważnie dzieciaki nastolTKi w wiekszości
kamenkaa, Helen lubią tę wiadomość