X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schilla wrote:
    Pati89 termin mam wprost diabelski 06.06.2016:-)
    Jakoś mnie to nie dziwi.
    Właśnie pokazałaś minus tego otwartego forum. Każdy może tu napisać co chce i obrażać kogo chce.
    Obyś się pomyliła z wylogowywaniem i napisała z prawdziwego profilu.

To trzeba mieć tupet!

Repose, kamenkaa, Kawokado, Madzik84, kuleczka777 lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati w koncu to i tak wyjdzie chocby z czasu dodawania komentarzy wiec cierpliwosci :p

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schilla wrote:
    Przyznam sie szczerze, ze podgladam Wasze posty, wszelkie Inf, pomiary,dolegliwości porównuje ze swoimi.Mamy 5letniego syna, a od wczoraj wiemy, ze teraz czekamy na córeczkę.

W takim razie to Ty dziewczyno wprowadzasz zamęt i robisz kwasy swoim jednym postem.

Bomblica, kamenkaa lubią tę wiadomość

• Schilla Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati89 chyba nie przeczytałas wszystkiego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To że będzie zamknięta grupa na fb nie zmieni tego że i tam może w zasadzie każdy dołączyć bo nie zweryfikujecie czy to ktoś od nas czy nie. Wszędzie się można podszywac i jak ktoś będzie was chciał śledzić to zrobi to i tam. Minusy są i tu i tam. Takie same. A fb jest dla mnie znacznie mniej prywatny poprzez nasze dane które tam są imię nazwisko, znajomi, zdjęcia... Takze jak kto uważa. Też wyrażam tylko swoje zdanie. ;)
    A publikując linka do grupy na fb już ktokolwiek może wejść i pooglądać sobie was... Takze sorki. Ja wybieram anonimowość :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:16

kamenkaa lubi tę wiadomość

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno mnie tak nic nie wkurzyło a cierpliwa jestem bardzo :D

Repose nie martw się nie zostawimy Cie tu samej :) za bardzo się zżyłam z Wami wszystkimi :D

Kamenka i o to chodzi :) my też mówimy co myślimy i szanujemy zdanie innych bo każdy ma prawo do swojego :)

Kourtney, Repose, kamenkaa, Kawokado, kuleczka777 lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Schilla Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki zamet ?Popieram te dziewczyny, ktore tu dobrze sie czują

• Repose Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila2703 wrote:
    Ok to ja też wysyłam prośbę o przyjęciena fb..jestem tam włąśnie ze wzgledu na kilka zamkniętych grup i jest ok :)

Ja dziś w pracy usłyszałam od koleżanek że mam nic nie kupować bo dwie siostry z czego jedna roczna mama juz zbierają mi rzeczy...no wariatki kochane :D Ale ja i tak muszę coś sama sobie kupić bo to taka frajda , że nie wspomnę o mojej mamie i chrzestnej które buszują po sklepach i lumpeksach :) i tylko mi mmsy z tym co mi kupiły podsyłają :)

Życzę wszystkim przyszłym mamom przyjemnego weekendu :D

Jak jeszcze mieszkalam w Polsce to moja siostra siatkami super ciuchy z lumpeksu potrafila wynosic a ja.. masakra nigdy nic fajnego nie znalazlam : /

Pati tak liczylam na to ze mnie nie opuscisz hi hi :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:18

Helen lubi tę wiadomość

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schilla wrote:
    Pati89 chyba nie przeczytałas wszystkiego.
    Nie martw się o mnie doczytałam. To że teraz nagle coś o sobie piszesz niczego nie zmienia. Każdy może napisać co chce dziwne tylko że twój pierwszy post w ktorym powinnaś się przedstawić a chociaż przywitać od razu obraża inna dziewczynę!

Repose, kamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schilla wrote:
    Przyznam sie szczerze, ze podgladam Wasze posty, wszelkie Inf, pomiary,dolegliwości porównuje ze swoimi.Mamy 5letniego syna, a od wczoraj wiemy, ze teraz czekamy na córeczkę.
    OK tylko szkoda że akurat w takim momencie się z nami przywitałas i to w taki sposób... Można było dołączyć pewnie. Tylko może się najpierw przedstawić? ;)

Repose, kamenkaa lubią tę wiadomość

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to tak trcoche nie fajnie Schilla z Twej strony najechac na kuleczkę która w sumie nic nie zrobiła !
    A Ty zmieniajac nick a pewnie na swym prawidlowym udajesz jej koleżankę i grzeczna mamusie ..
    JA miałam swoje zdanie nikt mnie nie poparł ( w późniejszym czasie Kourtney)ale co miałam płakać zmieniać nick po to by napisać ze jakis Fejs mi sie nie podoba? tu nie chodzi o obrażanie innych użytkowników jak Ty ja przyznam szczeże obraziłaś tutaj chodzi o Odwagę i szczerość lojalność ,a Ty nie fajnie sie zachowałaś .. Teraz sie zapewne przelogujesz i będziesz udawać jej koleżankę .. Wiem zaprzeczysz ale coż ,,,

Dla mnie Fb to glupota ... i napisze to oficjalnie i sie nie boje ;-) ale nie mam zamiaru obrażać od razu kogoś komu fb odpowiada
    WOlny Kraj każdy ma prawo wyboru ale szkoda bo tutaj stworzyłysmy fajna tzw "rodzinkę"czerwcówek a teraz każdy bedzie skakał na fb :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:24

Repose lubi tę wiadomość

• Misia15 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose wrote:

Misia powiesz mi potem co sie robi w takiej szkole rodzenia ok? bo ja nie mam opcji zeby sie zapisac ;/

Pewnie że powiem :-) jak będę miała jakieś materiały to też się chętnie podziele :-)

Ją już dzisiaj ucieka dziewczynki bo jedziemy do rodziców i mamy jeszcze imieniny szwagra :-) więc do zobaczenia mam nadzieję że jutro ( nie wiem czy na wsi będę miała dostęp do internetu) buziaki dla Was :-* :-* :-*

Repose, Kawokado lubią tę wiadomość

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • Schilla Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati89 bo zaglądając tu juz tak długo mam wrażenie, ze Was znam

• Schilla Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kameniaa nie bądź tak pewna święto osadu bo moze okazac, ze bardzo sie mylisz

• Repose Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majac wrazenie ze sie kogos zna mozna sie domyslec ze grupa stanie w obronie niewinnej osoby wychodzacej z inicjatywa. Wiec inteligencja nie pozwolilaby na napisanie postu szykanujacego kogos gdyz z gory wiadomo ze nie spotka sie to z akceptacja reszty grupy i utrudnia jesli nie uniemozliwia dalsze korespondowanie pod nickiem z ktorego sie kogos obraza :)

Kamenka ja tez cie poparlam:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:25

kamenkaa lubi tę wiadomość

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Schilla Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za literówkę ale pisze z telefonu.

• Bomblica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazda "nowa" zazwyczaj najpierw sie wita kulturalnie, a dopiero potem włącza do dyskusji...

kamenkaa, Helen, Madzik84 lubią tę wiadomość

córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
    Gabrysia ur.27.06.2016
    Hipotrofia, bezwodzie
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze napisane Repose :D

Misia też chce na szkołę rodzenia tylko u nas zapisują dopiero ok 28 tyg :)

W sumie Schilla dobrze że się odezwałaś bo nudno miałyśmy!

Repose, HoniKa89, Kawokado lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    To że będzie zamknięta grupa na fb nie zmieni tego że i tam może w zasadzie każdy dołączyć bo nie zweryfikujecie czy to ktoś od nas czy nie. Wszędzie się można podszywac i jak ktoś będzie was chciał śledzić to zrobi to i tam. Minusy są i tu i tam. Takie same. A fb jest dla mnie znacznie mniej prywatny poprzez nasze dane które tam są imię nazwisko, znajomi, zdjęcia... Takze jak kto uważa. Też wyrażam tylko swoje zdanie. ;)
    A publikując linka do grupy na fb już ktokolwiek może wejść i pooglądać sobie was... Takze sorki. Ja wybieram anonimowość :)

No tak grupa tajna ale widać kto w niej jest i moga podgladać wszyscy bo jest link już wklejony wiec nie ma żadnej w zupełności prywatności ...
    A ludzie jak to się mówi to świnie nie mówię tutaj o Nas ale o całokształcie moga kopiowac jakieś zdjecia i wogole .Tutaj piszemy o Naszych problemach teściowych czy innych .. A ktoś już zna nick pośledzi doniesie jakiś dobry znajomy do np teściowej i .........Będzie Afera w rodzienie a po co to :) Wybieram równiez prywatnosc:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:31

Repose lubi tę wiadomość

• Repose Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ja po wczorajszym sciskaniu kibelka nie narzekam na wrazenia ;p
    Zazdroszcze wam tej szkoly rodzenia ja to ciagle sama w domu umieram z braku towarzystwa i zyje tak od wizyty do wizyty :p

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
‹‹ 713 714 715 716 717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ