Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Schilla wrote:Pati89 termin mam wprost diabelski 06.06.2016:-)
Właśnie pokazałaś minus tego otwartego forum. Każdy może tu napisać co chce i obrażać kogo chce.
Obyś się pomyliła z wylogowywaniem i napisała z prawdziwego profilu.
To trzeba mieć tupet!Repose, kamenkaa, Kawokado, Madzik84, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
Schilla wrote:Przyznam sie szczerze, ze podgladam Wasze posty, wszelkie Inf, pomiary,dolegliwości porównuje ze swoimi.Mamy 5letniego syna, a od wczoraj wiemy, ze teraz czekamy na córeczkę.
W takim razie to Ty dziewczyno wprowadzasz zamęt i robisz kwasy swoim jednym postem.Bomblica, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo że będzie zamknięta grupa na fb nie zmieni tego że i tam może w zasadzie każdy dołączyć bo nie zweryfikujecie czy to ktoś od nas czy nie. Wszędzie się można podszywac i jak ktoś będzie was chciał śledzić to zrobi to i tam. Minusy są i tu i tam. Takie same. A fb jest dla mnie znacznie mniej prywatny poprzez nasze dane które tam są imię nazwisko, znajomi, zdjęcia... Takze jak kto uważa. Też wyrażam tylko swoje zdanie.
A publikując linka do grupy na fb już ktokolwiek może wejść i pooglądać sobie was... Takze sorki. Ja wybieram anonimowość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:16
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Dawno mnie tak nic nie wkurzyło a cierpliwa jestem bardzo
Repose nie martw się nie zostawimy Cie tu samejza bardzo się zżyłam z Wami wszystkimi
Kamenka i o to chodzimy też mówimy co myślimy i szanujemy zdanie innych bo każdy ma prawo do swojego
Kourtney, Repose, kamenkaa, Kawokado, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
Lila2703 wrote:Ok to ja też wysyłam prośbę o przyjęciena fb..jestem tam włąśnie ze wzgledu na kilka zamkniętych grup i jest ok
Ja dziś w pracy usłyszałam od koleżanek że mam nic nie kupować bo dwie siostry z czego jedna roczna mama juz zbierają mi rzeczy...no wariatki kochaneAle ja i tak muszę coś sama sobie kupić bo to taka frajda , że nie wspomnę o mojej mamie i chrzestnej które buszują po sklepach i lumpeksach
i tylko mi mmsy z tym co mi kupiły podsyłają
Życzę wszystkim przyszłym mamom przyjemnego weekendu
Jak jeszcze mieszkalam w Polsce to moja siostra siatkami super ciuchy z lumpeksu potrafila wynosic a ja.. masakra nigdy nic fajnego nie znalazlam : /
Pati tak liczylam na to ze mnie nie opuscisz hi hi :pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:18
Helen lubi tę wiadomość
-
Schilla wrote:Pati89 chyba nie przeczytałas wszystkiego.
Repose, kamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchilla wrote:Przyznam sie szczerze, ze podgladam Wasze posty, wszelkie Inf, pomiary,dolegliwości porównuje ze swoimi.Mamy 5letniego syna, a od wczoraj wiemy, ze teraz czekamy na córeczkę.
Repose, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
ale to tak trcoche nie fajnie Schilla z Twej strony najechac na kuleczkę która w sumie nic nie zrobiła !
A Ty zmieniajac nick a pewnie na swym prawidlowym udajesz jej koleżankę i grzeczna mamusie ..
JA miałam swoje zdanie nikt mnie nie poparł ( w późniejszym czasie Kourtney)ale co miałam płakać zmieniać nick po to by napisać ze jakis Fejs mi sie nie podoba? tu nie chodzi o obrażanie innych użytkowników jak Ty ja przyznam szczeże obraziłaś tutaj chodzi o Odwagę i szczerość lojalność ,a Ty nie fajnie sie zachowałaś .. Teraz sie zapewne przelogujesz i będziesz udawać jej koleżankę .. Wiem zaprzeczysz ale coż ,,,
Dla mnie Fb to glupota ... i napisze to oficjalnie i sie nie bojeale nie mam zamiaru obrażać od razu kogoś komu fb odpowiada
WOlny Kraj każdy ma prawo wyboru ale szkoda bo tutaj stworzyłysmy fajna tzw "rodzinkę"czerwcówek a teraz każdy bedzie skakał na fbWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:24
Repose lubi tę wiadomość
-
Repose wrote:
Misia powiesz mi potem co sie robi w takiej szkole rodzenia ok? bo ja nie mam opcji zeby sie zapisac ;/
Pewnie że powiemjak będę miała jakieś materiały to też się chętnie podziele
Ją już dzisiaj ucieka dziewczynki bo jedziemy do rodziców i mamy jeszcze imieniny szwagrawięc do zobaczenia mam nadzieję że jutro ( nie wiem czy na wsi będę miała dostęp do internetu) buziaki dla Was :-* :-* :-*
Repose, Kawokado lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Majac wrazenie ze sie kogos zna mozna sie domyslec ze grupa stanie w obronie niewinnej osoby wychodzacej z inicjatywa. Wiec inteligencja nie pozwolilaby na napisanie postu szykanujacego kogos gdyz z gory wiadomo ze nie spotka sie to z akceptacja reszty grupy i utrudnia jesli nie uniemozliwia dalsze korespondowanie pod nickiem z ktorego sie kogos obraza
Kamenka ja tez cie poparlam:pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:25
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:To że będzie zamknięta grupa na fb nie zmieni tego że i tam może w zasadzie każdy dołączyć bo nie zweryfikujecie czy to ktoś od nas czy nie. Wszędzie się można podszywac i jak ktoś będzie was chciał śledzić to zrobi to i tam. Minusy są i tu i tam. Takie same. A fb jest dla mnie znacznie mniej prywatny poprzez nasze dane które tam są imię nazwisko, znajomi, zdjęcia... Takze jak kto uważa. Też wyrażam tylko swoje zdanie.
A publikując linka do grupy na fb już ktokolwiek może wejść i pooglądać sobie was... Takze sorki. Ja wybieram anonimowość
No tak grupa tajna ale widać kto w niej jest i moga podgladać wszyscy bo jest link już wklejony wiec nie ma żadnej w zupełności prywatności ...
A ludzie jak to się mówi to świnie nie mówię tutaj o Nas ale o całokształcie moga kopiowac jakieś zdjecia i wogole .Tutaj piszemy o Naszych problemach teściowych czy innych .. A ktoś już zna nick pośledzi doniesie jakiś dobry znajomy do np teściowej i .........Będzie Afera w rodzienie a po co toWybieram równiez prywatnosc:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:31
Repose lubi tę wiadomość
-
Pati ja po wczorajszym sciskaniu kibelka nie narzekam na wrazenia ;p
Zazdroszcze wam tej szkoly rodzenia ja to ciagle sama w domu umieram z braku towarzystwa i zyje tak od wizyty do wizyty :p