Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatas przepraszam ale pociesze cie i powiem ci tajemnice kalorie z lodow zabija jazda na rowerku stacjonarnym
Tylko mi sie nie chce dupy ruszyc chyba ze mialabym dlugi kij przed rowerkiem z przywiazanymi do niego lodami :p
Pati kocham ciedajesz nadzieje ze zycie moze nie jest az tak okrutne heh ^^
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 19:02
-
Dziewczyny, trochę z innej beczki ..
Czujecie juz może skurcze Braxtona-Hicksa? Napina sia macica, twardnieje brzuch.. Mam to od kilku dni. Piszą, że to normalny objaw zdrowej ciąży, tylko trochę niekomfortowe uczucie. W poniedziałek mam wizytę u mojej gin to wypytam o to.
-
Mili_Vanilli wrote:Dziewczyny, trochę z innej beczki ..
Czujecie juz może skurcze Braxtona-Hicksa? Napina sia macica, twardnieje brzuch.. Mam to od kilku dni. Piszą, że to normalny objaw zdrowej ciąży, tylko trochę niekomfortowe uczucie. W poniedziałek mam wizytę u mojej gin to wypytam o to. -
Pati ja też dzisiaj zjadłam miskę lodów
waniliowo-czekoladowe, moje ulubione
Brakowało mi tylko do nich sorbetu truskawkowego. Jak dobrze wiedzieć, że nie tuczą
W poniedziałek wizyta u gin, ale nie będę się bała teraz stanąć na wagę
hihi
Repose lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale przecież grupa na FB to tylko dodatek. Forum jest podstawą. Ja póki co zostaję tylko przy forum, bo jak wspomniałam we wcześniejszym poście nie chciałabym, aby moi znajomi dowiedzieli się teraz z FB, że należę do jakichś ciążowych grup. Ale nie wykluczam, że niedługo i tam się dopiszę.
Jeśli chodzi o dane osobowe, to rozumiem te osoby, które nie chcą się ujawniać. Ale też od dawna na pierwszej stronie forum jest link do tabelki, która zawiera trochę danych i "na upartego" po tych informacjach również można kogoś zidentyfikować.
Kuleczko, tak swoją drogą to może faktycznie warto byłoby zmienić grupę z zamkniętej na tajną. Wtedy nikt "obcy" nawet by jej nie widział, a z tego, co kojarzę, jedyną możliwością dostania się do grupy byłoby otrzymanie zaproszenia od jej członka.
I ostatnia uwaga z mojej strony - wiem, że nikt tutaj raczej nie chce nikogo obrażać, ale po co pisać sformułowania typu: głupi FB, dziecinada, beznadzieja? Z tego, co zauważyłam, osoby, które są za FB nie wypowiadają się w taki sposób o tych, które nie chcą skorzystać z grupy. Nie wprowadzajmy nieprzyjemnej atmosfery. Jesteśmy tu po to, żeby sobie pomóc, a nie denerwować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 19:20
Pati_89, oldżi, Helenucha Klucha, cass, Madzik84, kuleczka777, jakka, evus, SShape, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
Jestem tego samego zdania co fairy tale! Zdecydowałyśmy, że forum to nasza codzienność a jeżeli chcemy się podzielić czymś dodatkowo to można zrobić to szybciej na FB, przynajmniej tak to zrozumiałam. Nie rozumiem po co pisać co drugi post jakie to debilne, każdy ma swoje zdanie ale nie musi nim walić po oczach na okrągło...
Moja sąsiadka jest listopadowką 2015 i dziewczyny na Facebooku nadal wszystkim się ze sobą dzielą, wiec to chyba jednak dobry wynalazek. Dołącze do grupy jak poczuje taką chęć , poki co zostaje tu.
A jeśli chodzi o wagę to ja nawet jeszcze nie osiągnęłam tej sprzed ciąży, wiec nadal na minusieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 19:31
fairy_tale, kuleczka777, jakka lubią tę wiadomość
-
fairy_tale ale Ci co nie chcą nie wpisali się do tabelki
a też nie wiadomo czy inni pisza prawde bo widac tam same kierowniki i nauczycielei nie ma nazwisk więc wątpie by ktoś po imieniu znalazł dana osobę na fb
Mili_Vanilli jakos nie umiem Ci powiedzieć czy cuzje takie skurcze ponieważ w pierwszej ciązy tez ich raczej nie miałam nie pamietam wiec ciezko mi je odróżnićWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 19:34