Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Schilla wrote:Przykro mi, ze tez tak wyszlo.Zobaczymy jak sie wszystko potoczy .
no a co do Fb miałaś racje -
O kurczę dziewczyny ale afera
Jestem już po wizycie! Moje przeczucia i kalendarz chiński się sprawdziły! będzie Rysiu
Kourtney jak będziesz miała chwilkę to dopisz proszę synka RysiaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 19:43
eidth, beatas, oldżi, fairy_tale, Repose, kamenkaa, mmarzenak, HoniKa89, Bomblica, Kawokado, Paula222, Helen, kirys, cass, Madzik84, kuleczka777, jakka, evus, ansad lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
kamenkaa wrote:fairy_tale ale Ci co nie chcą nie wpisali się do tabelki
a też nie wiadomo czy inni pisza prawde bo widac tam same kierowniki i nauczycielei nie ma nazwisk więc wątpie by ktoś po imieniu znalazł dana osobę na fb
Ja też się nie wpisałamJakoś nie widziałam takiej potrzeby. Ale wydaje mi się, że tabelka zawiera wystarczająco dużo informacji, żeby zidentyfikować część osób. No i teoretycznie na FB też nie musisz podawać prawdziwego imienia i nazwiska
Ale mniejsza z tym. Nikt nikogo nie zmusza ani do FB, ani do tabelki. I na pewno osoby "anonimowe" nie będą wykluczone z forumkamenkaa lubi tę wiadomość
-
Helenucha Klucha wrote:O kurczę dziewczyny ale afera
Jestem już po wizycie! Moje przeczucia i kalendarz chiński się sprawdziły! będzie Rysiu
Kourtney jak będziesz miała chwilkę to dopisz proszę synka Rysiau mnie Chiński się też srawdził hehe chyba cos w tym musi byc
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Helenucha gratuluje chłopaka ! Rysiu... Rzadkie imię teraz
Ja od początku przytyłam 3 kg ale coś czuje że teraz jest już więceja waże się tylko na wadze u gin bo na mojej domowej mi zupełnie inne wyniki wychodza.
-
Helenucha Klucha wrote:O kurczę dziewczyny ale afera
Kourtney jak będziesz miała chwilkę to dopisz proszę synka Rysia
Rysio
Prosimy zdjęcie krasnalaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 19:49
-
nick nieaktualnyO matko co tu się dzieje... ;/
Schilla skoro nas podczytujesz to dlaczego odezwałaś się dopiero teraz jak ktoś zaproponował grupę na fb? Nikt tu nie zrobił nic złego, a grupa na fb... niech będzie, kto chce dołączyć niech dołączy.. ja bynajmniej tu zostaję i zostanę do końca.
HoniKa89, kamenkaa, ansad lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beatas wrote:Helenucha, gratuluje!
Ps. Opróżnij koszyk w smyku:D
Dzięki! ale rzeczywiście z bólem serca kasowałam te wszystkie słodkie sukieneczki!
Pati_89 wrote:Jee fajnie Helenucha
Widzisz ile Cie ominęło hehe
Michaś będzie miał kumpla!
No ledwo udało mi się Was nadgonić
aaa i przytyłam kg! w końcukamenkaa lubi tę wiadomość
Mały Ryś