Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny!
Rysiu po moim dziadku. Rzeczywiście rzadkie ale bardzo mi się podoba. Niestety nie mam fotki bo lekarz robił mi filmik i jakoś nic tam nie widać, tylko dydolka i przepływy
Ale mi robicie smaka! Kamenkaa mniam zjadłabym Twój obiadekHoniKa89, kamenkaa, AnnieLov, Agabtm lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Chętnie sie podzielę
Mój teraz już Mąż, ale wcześniej jak były nasze początki to się smiał... bo ważyłam 70kg jak się poznaliśmu.. a ja mówiłam że jestem cały czas na diecie. To teraz mówi że w mojej diecie może i były brokuły, ale maczane w majonezie
Dla porównania przed ciążą ważyłam 53kg, wkońcu dieta poskutkowała -
Helenucha Klucha wrote:Dzięki dziewczyny!
Rysiu po moim dziadku. Rzeczywiście rzadkie ale bardzo mi się podoba. Niestety nie mam fotki bo lekarz robił mi filmik i jakoś nic tam nie widać, tylko dydolka i przepływy
Ale mi robicie smaka! Kamenkaa mniam zjadłabym Twój obiadek
Oj nawet nie mów zjadłam juz na obiad okolo 13 potem miałam ochote bo mało wiec wołałam syna dołóż mamie hahaha dokłądke mi zrobił
a teraz przed 19 znowu .. jej jak ja pomysle co bedzie w czerwcu wiesz jak ja będe wygladać jak Pasibrzuch Masakra tyle sadła .. -
nick nieaktualnyA jutro zrobię pomidorową bo coś dawno nie jadłam. W domu hałas bo przyjechała szwagierka z dwójką dzieci, mała też dokazuje z nimi - więc to cud że jeszcze żyję, młody w brzuszku wariuję, szczerze? to miałam dziś małą wywieźć do babci ale moje siostra młodsza chora więc już sobie odpuściłam żebym i ja po lekarzach nie musiała latać. Teraz to mi trochę przykro
chciałam sobie poleżeć na spokojnie, obejrzeć tv, posiedzieć tu z wami a nie mogę ... no trudno, najwyżej sobie odbiję w następny weekend
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Schilla wrote:Zawsze znajdzie sie taka powiedzmy "Kuleczka",ktora cos namiesza .Daj spokoj dziewczyno, forum jest od dzielenia sie informacjami a nie do szukania przyjaźni. Po co tworzysz jakies chore zamknięte grupy? Na sile koleżanek szukasz? Wprowadzasz niepotrzebne spiecia.
jak dla mnie to taki wpis wprowadza niepotrzebne spięcia
Wysłałam prośbę o dołączenie do grupy -
Jak wy znowu o jedzeniu to sie tez pochwale jakie swinstwo zjadlam na kolacje- pizze hawai
A z tymi lodami to niestety jako biochemik i biolog mam dla was zla wiadomosc, niestety lody tucza i nie spala sie wiecej niz same lody majaAle sa smaczne, wiec mozna sobie czasem pozwolic. Oczywiscie duzo zdrowsze i mniej kaloryczne sa sorbety.
Zjadlabym domowe drozdzowki, mniamKawokado lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Oj nawet nie mów zjadłam juz na obiad okolo 13 potem miałam ochote bo mało wiec wołałam syna dołóż mamie hahaha dokłądke mi zrobił
a teraz przed 19 znowu .. jej jak ja pomysle co bedzie w czerwcu wiesz jak ja będe wygladać jak Pasibrzuch Masakra tyle sadła ..
e tam, widać dzidzia potrzebuje dobrego jedzonka!potem wyciągnie zbędne kg podczas karmienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:05
kamenkaa lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
AnnieLov nie udzielałam sie z calkiem blachego powodu:mianowice laptop mam zepsuty a z komórki pisze sie fatalnie. Nie mowiac juz o tym,ze te wszystkie suwaczki,zdjecia, cytowanie postow sa dla mnie czarna magia.Z przyczyn poglądówych gine w wirtualnym swiecie.To forum wpadlo mi jako pierwsze po tym jak dowiedziałam sie ,ze jestem w ciąży. Jak pisalam wczesniej lubie tu zaglądać poniewaz czerpie duzo Inf dotyczących ciąży
Weszłam osobą parą, z rozpędu bo nagle uświadomiłam sobie ze to co sie tu dzieje sie rozpadnie a przeciez to jest forum otwarte a nie grupa zamknięta.
Fajne z Was dziewczyny,trzymajcie tak dalej