Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
fairy_tale wrote:Kurde, dziewczyny cały czas piszą o jedzeniu lodów i jakoś mnie to nie ruszało, ale na Magnum mi narobiłaś smaka
Polecam
:D mały grzeszek nikomu nie zaszkodził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:56
fairy_tale lubi tę wiadomość
-
Repose bidulko
ale wymioty to takie typowo ciążowe, czy się strułaś czymś?
Dziewczyny własnie się dowiedziałam, że idziemy jutro do filharmonii i nie mam pojęcia w co się ubrać! Wszystkie typowe na takie wydarzenia kiecki są już na mnie za małei albo bardzo mnie ściskają, albo robią się mega krótkie przez brzuszek ;p jeszcze dojdzie do tego, ze będę jutro latać po sklepach w poszukiwaniu kiecki...
Wszystko przez to, ze teściowie sie pochorowali, a szkoda żeby bilety przepadły... -
oldżi wrote:Kawokado strój to jedno ale ciekawe czy się koncert spodoba Kubusiowi
ano prawda o tym nie pomyślałam! W ogóle będzie miał ciekawe kilka dni, bo jutro koncert, a w poniedziałek znów wykład z profesorem od basowego głosupewnie znów będzie kopał jak szalony
-
Ej, bez sensu, czemu część się tłumaczy, że nie pójdzie na fejsa, a część ma pretensje, że fejs jest. Dziewczyny, macie wolną wolę - róbcie co chcecie.
Ja tu wchodzę, cały dzień nie miałam okazji czytać, dziesięć stron (!) do nadrobienia i w sumie same złośliwości.
A liczyłam na zdjęcia dzieciaków.
Więc Helenucha SŁABO, że nie masz Ryśka na fotce, bo by rozładował napięcie
(gratki!!!)
Love and peace dziewczyny :*
kuleczka dołączyłam do grupy, bądź uprzejma mnie przyjąćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 21:12
mmarzenak, kamenkaa, Kawokado, HoniKa89, Helenucha Klucha, fairy_tale lubią tę wiadomość
-
Kawokado wrote:ano prawda o tym nie pomyślałam! W ogóle będzie miał ciekawe kilka dni, bo jutro koncert, a w poniedziałek znów wykład z profesorem od basowego głosu
pewnie znów będzie kopał jak szalony
Kochana, Ty o poważnych rzeczach mówisz, filharmonia, te sprawy, a ja od rana ryk, bo nie mogłam w spodnie nie-ciążowe wejść. Została mi jedna para zwykłych, które powiedzmy, że dopięłam - brzuch masakra - ale się chyba małej nie podobało, za ciasno, bo cały dzień mi dawała popalić
Także ten. Smutek, smuteczek, nie mam w co się ubrać.
Chyba że...
oldżi, Kawokado, mmarzenak, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Cass Ty dopiero teraz zaczynasz się nie dopinac a ja od chyba 14 tygodnia chodze w ciążowych spodniach albo legginsach także tego..
moja garderoba zawezila się do raptem kilku sztuk bluzek i spodni ciążowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 21:17
Kawokado lubi tę wiadomość
-
W tym worku to by Ci mogło zimno być
zwróciłam dziś uwagę na spódnice pogodynki i mówię mężowi że chciałabym się jakoś sexi ubrać a nie mam w co
chodzę po domu w dresach a jak wychodzę to ciążowe dżinsy i koszula buuu nuda
Kawokado, Repose, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Dobra dziewczynki, ja wskakuje do łóżeczka, może poleci coś ciekawego w tv, jutro w związku ze świętem mojego może mnie nie być i pewnie chrześnica moja zostanie na noc więc niedziela też zajęta, także życzę miłego weekendy
do poniedziałku :*
Kawokado, Madzik84 lubią tę wiadomość