Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
eidth wrote:Cass Ty dopiero teraz zaczynasz się nie dopinac a ja od chyba 14 tygodnia chodze w ciążowych spodniach albo legginsach także tego..
moja garderoba zawezila się do raptem kilku sztuk bluzek i spodni ciążowych
Hola, hola! Ja się nie dopinam w dżinsy dopiero teraz, bo wcześniej miałam fazę na kiecki luźne, więc nie było problemu - trochę cisnęły rajstopy. A dziś - myślę: ubiorę spodnie, co będę pociskać w sukienkach w te mrozy. No i tragedia. Bo wiadomo - jak chcesz ubrać spodnie, to musisz górę skombinować. A jak wszystko za krótkie i na brzuchu się podnosi?
Pati no właśnie on taki przewiewny, nie? Nada się w kwietniu. Ja swoje dresiki domowe tak kocham, że gdybym mogła, to bym do pracy w nich chodziła.
Poza tym, przytyć można od czytania Was, o! Lody, pizze, serniki... A ja nadal wpierdzielam brokułowo-kalafiorową, bo cały gar, a chętnych nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 21:27
Kawokado lubi tę wiadomość
-
cass wrote:Kochana, Ty o poważnych rzeczach mówisz, filharmonia, te sprawy, a ja od rana ryk, bo nie mogłam w spodnie nie-ciążowe wejść. Została mi jedna para zwykłych, które powiedzmy, że dopięłam - brzuch masakra - ale się chyba małej nie podobało, za ciasno, bo cały dzień mi dawała popalić
Także ten. Smutek, smuteczek, nie mam w co się ubrać.
Chyba że...
haha wiesz ja latam w spodniach ciążowych od początku listopadai teraz dopiero zaczynam czuć, ze reszta ciuchów jest powoli do wymiany, bluzki jakieś takie ciasne
a kiecki to w ogóle bez komentarza
-
Aguś miłego weekendu!
OOOO tak! dresiki domowekocham miłością ogromną
ale ostatnio tak popatrzyłam na siebie i stwierdziłam, że zrobie mojemu niespodziankę, ubiorę się ładnie niech zobaczy jaką ma piękną żonę jak wróci z pracy
lece do szafy i..... no cóż dzinsy ciązowe i czarny t-shirt
sam seksMadzik84, eidth, cass, Helenucha Klucha, Paula1991, dais lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra, która ma premium i mi powie (z litości! pliz), co belly pisze w 22 tyg. - jest serduszko zaznaczone, więc coś musi to oznaczać...
Podzielcie się, bo jestem zaciekawiona. Czy to już to o przeżywalności płodu? Chyba jeszcze za wcześnie, co...? -
nick nieaktualnySchilla wrote:Widze, ze wiekszosc z Was zajada sie lodami a ja ich od kilku miesięcy unikam bo ktos mi powiedział ze w ciąży lepiej nie jeść lodow ze wzgledu na salmonelle:/
A lody to sama chemia
Oj ale już dawno lodów nie jadłam. Codziennie piszecie tu o pysznosciachWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 21:38
-
Ja w sumie przez cały okres ciąży mogłabym jeść lody, chociaż teraz na pierwszym miejscu sa naleśniki! Mogłabym je jeść na każdy posiłek
Ja skończyłam właśnie robić tort (tiramisu) dla siostry bo tez ma jutro urodziny, ale między czasie wysypałam cukier puder, kakao i wylałam sok... można?dais lubi tę wiadomość
-
Jezu, nadrobiłam!... Ale się dzieje, hormony hormony...
A poza tym piękne buźki, piękne rękodzieła
A tak w ogóle to jesteście okropne!Ostatnio o 23 przyszła mi pizza hut z serkiem w brzegu ciasta, mhhh pycha, takiego smaka żeście mi narobiły. Teraz pączki, gofry, lody i jeszcze magnum w białej czekoladzie, nieeeeee
Ogóry kiszone już mi się skończyły, byłam wczoraj u babci, ale nie dostałam ani słoika, bo "nie wolno mi dźwigać"
Od dwóch dni moje dziecię jakoś mało aktywne, nie wyczuwam zbytnio kopniaczków i martwię się, a wizyta dopiero koło 12 lutego
Ja też jestem za fb, dla mnie to narzędzie pracy i jestem tam non stop, ale nie jest absolutnie zamiast forum!Kawokado lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
nick nieaktualny
-
cass wrote:Dobra, która ma premium i mi powie (z litości! pliz), co belly pisze w 22 tyg. - jest serduszko zaznaczone, więc coś musi to oznaczać...
Podzielcie się, bo jestem zaciekawiona. Czy to już to o przeżywalności płodu? Chyba jeszcze za wcześnie, co...?
kochana a jaki to dzien miesiaca to CI powiem? -
cass wrote:Kamenkaa! Tak, dziękuję!
Repose, no właśnie coś tak kojarzyłam, że to 24 albo 26, więc zaciekawiło mnie co w 22 jest.
Szkoła wybrana, czyli odhaczone.
Raz jeszcze dziękuję :*
cieszę się że mogłam pomócWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 21:46