Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawokado wrote:kurczę, miałam taką fajną stronę gdzie było wideo ciąży tydzień po tygodniu i zgubiłam! Ja nie wiem gdzie mam głowę w tej ciąży
http://www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy/
ta strona?Kawokado lubi tę wiadomość
-
Widzicie dziewczyny jaki ten świat mały
No dobra moze miasto w którym mieszkamy z Melissa jest małe
w każdym razie nie trzeba fb, czy nazwisk, zeby sie odnaleźć
Fajnie
Wysłałam prosbe o przyjęcie do grupy na fb i prosze o przyjęciekuleczka777 lubi tę wiadomość
-
A ja też ze slaska:) dokładnie dokładnie Bielska:) co do fb to konto mam i nie uważam że jest dla m alolatow. m alolatow grupie jednej tajnej jestem i super sprawa. 26 dziewczyn z kyorymi przez okres już ponad roku tak się zzyłam ze kiedyś bym w to nie wierzyla:) narazie się nie dopisuje. pierwsze tu się wgłębie bardziej. Teraz będąc na l4 więcej będę mieć czasu:) co do przyciągania na wadze to ja będąc w 17 tygodniu przytylam od początku 2 kg:) ale pewnie chwila i się ruszy. Brzuszek delikatnie się zaokragla;) choć widzę już grubsze ręce i buzie ale to dostrzegam na zdjeciach:) a i do szkoły rodzenia tez się chcemy zapisać. zapisać przyszłym tygodniu zadzwonię od kiedy przyjmują i jakie są terminy kuzynka i przyjaciółką chodziły i bardzo sobie chwalily:-)
Kawokado, HoniKa89, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
Jak zwykle się rozpisałyście! Zdążyłam zapomnieć do czego miałam się odnosić
Kamenka, słodkie buciki:)
Kourtney, mam nadzieję, że brzuch przestanie boleć! Mój jest jakiś napięty;/
Odnośnie ubrań ciążowych, to ja w sumie nadal zmieściłabym sie w spodnie, ale od początku bałam się, że zwykłe spodnie uciskają brzuch i coś może się stać dzidzi:/ dlatego już w listopadzie kupiłam pierwsze ciążówki;) nawet ciaśniejszych dresów boję się zakładaćkamenkaa lubi tę wiadomość
-
Helenucha Klucha wrote:A ja głupia oglądałam horror i mimo, że jestem mega śpiąca to boje się położyć spać... No i do tego jutro mam fryzjera na 8:00 bo nie było innych terminów...
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość