Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja myślę o Swietochlowicach bo tam pracuje moja lekarka a jej mąż jest tam ordynatorem albo o Rudzie Śląskiej Goduli. Koleżanka zachwala Zabrze do każdego z tych szpitali mam podobną drogę znając mnie podejmę decyzję na ostatnia chwilęSyn Filip 28 czerwiec
-
Kuleczka777 ja dzień też zaczynam od płatków
TTeraz sobie urozmaicam, żeby zwykłe kukurydziane nie zbrzydły
hehe sporadycznie kanapka, jakaś jajecznica ale to z reguły jak Mąż je ze mną
Marzenak ja jestem z beskidzkiegoNo to mieszkamy niedaleko siebie
Fajnie bo można będzie sobie polecać miejsca w BB, sklepy z których sie korzystało a są godne polecenia
Agabtm ja planuję rodzić na WyspiańskiegoRaz wszystkie dziewczyny, które znam tam rodzily i są zadowolone a dwa Teściowa jako pielęgniarka kiedyś tam pracowała długi okres więc zna sporo osób zawsze to działa na plus
kuleczka777 lubi tę wiadomość
-
Dla mnie droga do szpitali to jakieś 15 -20 max minut autem
także nie ma źle ale nie chce rodzic w swoim mieście bo opinie są różne raczej złe. Najlepiej chyba rodzic tam gdzie się ma swojego lekarza jakoś tak nawet gdyby miało go nie być to świadomość, że się kogoś zna mnie uspokaja
Syn Filip 28 czerwiec -
kuleczka777 wrote:Daleko wogóle macie do swoich szpitali ?? Bo ja to tak z 5 - 10 min samochodem ( 2 km )
Teraz mam jakieś 3-4 km, ale mam nadzieję na koniec kwietnia wyprowadzimy się na swoje, wtedy będę mieć 16 kmRepose lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja spalam!
Nie pamietam ktora mi podeslala wczoraj link z radami co do snu ale dziekuje bardzo bo zadzialalo kocham was :*
Ja do szpitala najblizszego mam 40 km bede zaciskac nogi ^^Madzik84, kuleczka777, dais, Helenucha Klucha, Kawokado, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Repose super że zasnęłaś
Oby teraz do przodu.
U nas jest jak na razie spoko oddział i mój lekarz jest ordynatorem więc myślę że nie będzie tak źle.
Beatas Ty się urodziłaś w tym samym dniu i roku co moja siostraWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 10:30
Repose, beatas, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Ja mam jakies 10 min samochodem i to jedyny bo do nastepnego w Sztokholmie jakies 80 km, wiec odpada. W Siemianowicach szpitala nie polecam- tego starego, ale otwarli nowy publiczno-prywatny i z tego co wiem jest super, tylko nie wiem czy porodowke tez maja.
U nas pogoda typowo zimowa i tym razem bez slonca, temperatura ok -3 stopni.kamenkaa lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:o ja uwielbiam horrory tez nie umiem spac fajny jakis ?
Crimson Peak - z jednej strony taki sobie, a z drugiej mimo wszystko wciągnęłam się i nie chciałam przerywać w trakcie
Zaczęłam głównie dla aktorów, których uwielbiam - Mia Wasikowska i Tom Hiddleston
Dziś u fryzjerki dowiedziałam się, że szampon przeciwłupieżowy wyżera kolor farby! więc jak chcę następnym razem zrobić sobie odcień jaśniejszy to mam od teraz myć przeciwłupieżowym. Ciekawe czy zadziała
Wczoraj dostałam też od szwagierki sporo ciuszków ciążowych, naprawdę fajnych! Nawet letnią kurtkęAgabtm, cass, Kawokado, kamenkaa, HoniKa89 lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Hej dziewczyny
Ja na szczęście mam blisko do szpitala jakieś 5-7 minut samochodem. Chyba że zdecyduję się rodzić w Szczecinie to już będzie troszkę gorzej i dalej- ponad godzinka jazdy. No ale zobaczymy
U mnie dzisiaj pada śnieg. Niedługo wyprawię córę i męża na sankiMaggi-P lubi tę wiadomość