X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha to sobie zrobiłaś emocje niepotrzebie
    Ja ostatnio mam nawet przyjemne sny ;) chyba mi czegoś brakuje

Witam się z płatkami. Z tym śniadaniem to jak jakis automat wstaje i odrazu szykuje jedzenie. Przed to trzebz było sie zmuszać żeby zjeść coś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 08:04

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz kolejna noc spac nie moge... :(

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka ty tez ?
    Repose dzisiaj lepiej ?
    Moze jakas pełnia bedzie i Wy ja juz odczuwacie

f2w3skjoxrbw67ni.png

• beatas Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuleczka, mam to samo z tym śniadaniem: D i to zawsze ten sam schemat: płatki lub kakao i drozdzowka,:D a kiedys to tylko kawa i papieros:P

kuleczka777 lubi tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • oldżi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się chyba Dziewczyny udzieliło od Was ;) nie dość, że wstawałam do toalety chyba z 10 razy, to nie mogłam pózniej zasnąć a jak zasnęłam to jakos tak niespokojnie spałam ...

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatas miałam identycznie przed, jeszcze telefon i pogaduszki przed wyjściem do pracy ;) ale już się to nie wróci oj nie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 09:07

f2w3skjoxrbw67ni.png

• Einin Przyjaciółka

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja śpię jak zabita, mogę się snem dzielić, gdyby nie budzik , spalabym do 10.:)
    Ale apetyt mi dopisuje, wazę już 51 kg, w końcu udaje mi się zrobic masę, bo próbowałam przez rok nieco przytyć.;)

Ja zaczynam dzień od szklanki letniej wody z cytryną a potem koktajl owocowy, z płatków i oleju kokosowego, dopiero potem cos bardziej treściwego.:)

Marzą mi się drożdżówki.. :)

Za tydzień w piątek mam USG połówkowe, ciekawe czy Mikołaj pozostanie Mikołajem.;)

Mam nadzieję, że wasza bezsenność zniknie, trzeba sie wyspać przed czerwcem.:)

Helenucha Klucha, cass lubią tę wiadomość

3jgxvfxmrbxbfqqa.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mróz na polu przynajmniej u Nas więc jak nie musicie to nie wychodźcie bryyy. Ja się modlę żeby szybko minęła ta zima bo widzę że za chwilę kurtki nie zasunę omg

f2w3skjoxrbw67ni.png

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia SM wrote:
    A ja też ze slaska:) dokładnie dokładnie Bielska:) co do fb to konto mam i nie uważam że jest dla m alolatow. m alolatow grupie jednej tajnej jestem i super sprawa. 26 dziewczyn z kyorymi przez okres już ponad roku tak się zzyłam ze kiedyś bym w to nie wierzyla:) narazie się nie dopisuje. pierwsze tu się wgłębie bardziej. Teraz będąc na l4 więcej będę mieć czasu:) co do przyciągania na wadze to ja będąc w 17 tygodniu przytylam od początku 2 kg:) ale pewnie chwila i się ruszy. Brzuszek delikatnie się zaokragla;) choć widzę już grubsze ręce i buzie ale to dostrzegam na zdjeciach:) a i do szkoły rodzenia tez się chcemy zapisać. zapisać przyszłym tygodniu zadzwonię od kiedy przyjmują i jakie są terminy kuzynka i przyjaciółką chodziły i bardzo sobie chwalily:-)
    wow ja tez jestem z bielska:):) a z jakiej dzielnicy jestes? ja z wapienicy:)

Andzia SM lubi tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 21 tygodniu :)
    Spałam tak nawet nawet :) z tym że o 7 dopadł mnie głód i musiałam wstać zrobić sobie śniadanie do łóżka :D

kuleczka777, mmarzenak, Madzik84, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuleczka ile mrozu u Was było? U nas -18!

Co o wagi, to mam ok. 3 kg na plusie i to wszystko w II trymestrze, bo w I mimo prawie braku wymiotów waga stałą w miejscu. Tylko nie wiem, czy ważyć się rano, czy wieczorem. Wczoraj zrobiłam eksperyment, zważyłam się rano: 56,4, a wieczorem 57,1 - spora różnica, no nie? A Wy o jakiej porze się ważycie?

Macie filmiki z połówkowych? Miałyście w cenie, czy trzeba było dopłacić? Bo ja się nie dopytałam tam gdzie idę, a idę tam pierwszy raz, no i tak się zastanawiam, czy warto wziąć taki filmik, co na nim w ogóle widać?

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bielsko nawet blisko mnie by bylo gdybym nadal byla w PL, bo oryginalnie jestem w Siemianowic Slaskich.
    Co do ubran nie mam problemow, bo z poprzedniej ciazy mam kilka sukienek zapinanych pod biustem, legginsy i 2 pary jeansow ciazowych. Bluzek troche dluzszych tez jeszcze zapas, ale ciazowych trzy, wiec pewnie pod koniec ciazy bede chodzila tak jak ostatnio kazdego dnia w tej samej sukience :P

U mnie sen byl gleboki, ale zostal przerwany o 4 bo synek sie chyba czyms zatrul i dostal biegunki. Na szczescie juz jest lepiej i licze, ze juz minela.

Repose mam nadzieje, ze dzisiaj wreszcie sie wyspalas.

mmarzenak, Andzia SM, kamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja doplacalam do filmu 30 zl,na filmie mam cale badanie.

lprkuay3dehqwb0g.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała już zaczyna szaleć, wczoraj się nie ruszała za bardzo i jeszcze mężowi się oberwało i nawet pies wyczuł sytuację :P ale już daje o sobie znać

Kirys nie wiem ile było ale teraz jest -5 a wydaje mi się jakby było -10

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 09:49

f2w3skjoxrbw67ni.png

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) A mi się nawet dobrze spało, do toalety dwa razy i tyle. Nawet nie słyszałam jak mąż rano wstał ;)

U mnie pięknie słonko świeci :)

Agabtm, Repose lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Dais to ja bym też miała blisko do Ciebie ;) Dziewczyny ze Śląska gdzie chcecie rodzic??

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do Bielska mam jakieś 100 km jeszcze a do Siemianowic 70 tylko w inną stronę:) mieszkamy tuż przy czeskiej granicy :D na przykład połowę drogi mniej mam do Ikei do Ostravy niż do Katowic :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 09:56

Agabtm, kamenkaa lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny przepraszam że nie zaglądałam do was ale na nic nie mam czasu ,teraz też już wychodzę do pracy .Pozdrawiam was serdecznie postaram się częściej zaglądać ,od marca już mogę iść na wolne więc będę częściej się udzielała.

Pati_89, kuleczka777, Paula222, Agabtm, Repose, Kawokado, Helen lubią tę wiadomość

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • oldżi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agabtm wrote:
    Oooo Dais to ja bym też miała blisko do Ciebie ;) Dziewczyny ze Śląska gdzie chcecie rodzic??

Ja poważnie myśle o raciborskiej w Katowicach

Agabtm lubi tę wiadomość

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to super macie wypad na Czechy zawsze możecie sobie zrobić :)

Jakoś dziwnie mam dzisiaj dużo energii.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 10:00

Repose lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

‹‹ 723 724 725 726 727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ