Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helenucha to sobie zrobiłaś emocje niepotrzebie
Ja ostatnio mam nawet przyjemne snychyba mi czegoś brakuje
Witam się z płatkami. Z tym śniadaniem to jak jakis automat wstaje i odrazu szykuje jedzenie. Przed to trzebz było sie zmuszać żeby zjeść cośWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 08:04
-
A ja śpię jak zabita, mogę się snem dzielić, gdyby nie budzik , spalabym do 10.
Ale apetyt mi dopisuje, wazę już 51 kg, w końcu udaje mi się zrobic masę, bo próbowałam przez rok nieco przytyć.
Ja zaczynam dzień od szklanki letniej wody z cytryną a potem koktajl owocowy, z płatków i oleju kokosowego, dopiero potem cos bardziej treściwego.
Marzą mi się drożdżówki..
Za tydzień w piątek mam USG połówkowe, ciekawe czy Mikołaj pozostanie Mikołajem.
Mam nadzieję, że wasza bezsenność zniknie, trzeba sie wyspać przed czerwcem.Helenucha Klucha, cass lubią tę wiadomość
-
Andzia SM wrote:A ja też ze slaska:) dokładnie dokładnie Bielska:) co do fb to konto mam i nie uważam że jest dla m alolatow. m alolatow grupie jednej tajnej jestem i super sprawa. 26 dziewczyn z kyorymi przez okres już ponad roku tak się zzyłam ze kiedyś bym w to nie wierzyla:) narazie się nie dopisuje. pierwsze tu się wgłębie bardziej. Teraz będąc na l4 więcej będę mieć czasu:) co do przyciągania na wadze to ja będąc w 17 tygodniu przytylam od początku 2 kg:) ale pewnie chwila i się ruszy. Brzuszek delikatnie się zaokragla;) choć widzę już grubsze ręce i buzie ale to dostrzegam na zdjeciach:) a i do szkoły rodzenia tez się chcemy zapisać. zapisać przyszłym tygodniu zadzwonię od kiedy przyjmują i jakie są terminy kuzynka i przyjaciółką chodziły i bardzo sobie chwalily:-)
a z jakiej dzielnicy jestes? ja z wapienicy:)
Andzia SM lubi tę wiadomość
-
Kuleczka ile mrozu u Was było? U nas -18!
Co o wagi, to mam ok. 3 kg na plusie i to wszystko w II trymestrze, bo w I mimo prawie braku wymiotów waga stałą w miejscu. Tylko nie wiem, czy ważyć się rano, czy wieczorem. Wczoraj zrobiłam eksperyment, zważyłam się rano: 56,4, a wieczorem 57,1 - spora różnica, no nie? A Wy o jakiej porze się ważycie?
Macie filmiki z połówkowych? Miałyście w cenie, czy trzeba było dopłacić? Bo ja się nie dopytałam tam gdzie idę, a idę tam pierwszy raz, no i tak się zastanawiam, czy warto wziąć taki filmik, co na nim w ogóle widać?HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Bielsko nawet blisko mnie by bylo gdybym nadal byla w PL, bo oryginalnie jestem w Siemianowic Slaskich.
Co do ubran nie mam problemow, bo z poprzedniej ciazy mam kilka sukienek zapinanych pod biustem, legginsy i 2 pary jeansow ciazowych. Bluzek troche dluzszych tez jeszcze zapas, ale ciazowych trzy, wiec pewnie pod koniec ciazy bede chodzila tak jak ostatnio kazdego dnia w tej samej sukience
U mnie sen byl gleboki, ale zostal przerwany o 4 bo synek sie chyba czyms zatrul i dostal biegunki. Na szczescie juz jest lepiej i licze, ze juz minela.
Repose mam nadzieje, ze dzisiaj wreszcie sie wyspalas.
mmarzenak, Andzia SM, kamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Moja mała już zaczyna szaleć, wczoraj się nie ruszała za bardzo i jeszcze mężowi się oberwało i nawet pies wyczuł sytuację
ale już daje o sobie znać
Kirys nie wiem ile było ale teraz jest -5 a wydaje mi się jakby było -10Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 09:49
-
Ja do Bielska mam jakieś 100 km jeszcze a do Siemianowic 70 tylko w inną stronę
mieszkamy tuż przy czeskiej granicy
na przykład połowę drogi mniej mam do Ikei do Ostravy niż do Katowic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 09:56
Agabtm, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny przepraszam że nie zaglądałam do was ale na nic nie mam czasu ,teraz też już wychodzę do pracy .Pozdrawiam was serdecznie postaram się częściej zaglądać ,od marca już mogę iść na wolne więc będę częściej się udzielała.
Pati_89, kuleczka777, Paula222, Agabtm, Repose, Kawokado, Helen lubią tę wiadomość