Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helenucha Klucha wrote:Dziś u fryzjerki dowiedziałam się, że szampon przeciwłupieżowy wyżera kolor farby! więc jak chcę następnym razem zrobić sobie odcień jaśniejszy to mam od teraz myć przeciwłupieżowym. Ciekawe czy zadziała
Repose super, ze wreszcie troche odpoczelas. Ide robic ryz dla malucha, bo biegunka dalej trzyma, a nie mam smecty, zapomnialam kupic jak bylam w PL i tylko wegiel, a juz dostal dawke jedna niedawno,Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Helenucha Klucha wrote:
Dziś u fryzjerki dowiedziałam się, że szampon przeciwłupieżowy wyżera kolor farby! więc jak chcę następnym razem zrobić sobie odcień jaśniejszy to mam od teraz myć przeciwłupieżowym. Ciekawe czy zadziałaJa rzadko farbuję włosy, ale jak już to robię, to celuję w ciemniejsze odcienie. Więc powinnam unikać przeciwłupieżowych
-
Tak jak pisała Melissa u nas pada śnieg
Tak wiec lece ogarnąć jakiez zakupy, a potem na pewno nie ominą mnie sanki z dzieciakami (wykorzystałabym Do tych sanek męża ale jest w pracy).
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 11:25
Melissa84 lubi tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Ja do Bielska mam jakieś 100 km jeszcze a do Siemianowic 70 tylko w inną stronę
mieszkamy tuż przy czeskiej granicy
na przykład połowę drogi mniej mam do Ikei do Ostravy niż do Katowic
Jaki świat jest mały ..
dais być może się znamy z jakiej dzielnicy byłaś Michały czy Powstańców? :pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 11:30
kuleczka777 lubi tę wiadomość
-
Helenucha Klucha wrote:Crimson Peak - z jednej strony taki sobie, a z drugiej mimo wszystko wciągnęłam się i nie chciałam przerywać w trakcie
Zaczęłam głównie dla aktorów, których uwielbiam - Mia Wasikowska i Tom Hiddleston
Dziś u fryzjerki dowiedziałam się, że szampon przeciwłupieżowy wyżera kolor farby! więc jak chcę następnym razem zrobić sobie odcień jaśniejszy to mam od teraz myć przeciwłupieżowym. Ciekawe czy zadziała
Wczoraj dostałam też od szwagierki sporo ciuszków ciążowych, naprawdę fajnych! Nawet letnią kurtkę
o nie widziałam Filmiku Wiec dziekuje za polecenie na dzisiejszy wieczór mam co robic:) -
kamenkaa wrote:HEjka a no proszę mieszkałam kiedys w Siemcach i to od urodzenia do czasu jak wyszłąm za mąż
Jaki świat jest mały ..
dais być może się znamy z jakiej dzielnicy byłaś Michały czy Powstańców? :p -
Helenucha - no film taki sobie, ale Tom... ten Tom to całkiem niezły
kuleczka pełnia jak ta lala na niebie już jestzimno jak cholera, u mnie też, rano było z dobre -10. Samochód w każdym razie był upiększony mroźnymi wzorkami i z 15 minut drapał i nagrzewałam.
U mnie poranek zaczyna się dopiero po 30 minutach od wzięcia tabletki, więc śniadanie tak od razu nie jest... Ale podobnie jak Einin zaczynam dzień od ciepłej wody z cytryną, potem najczęściej płatki owsiane (placek lub owsianka) lub jajecznica. NudyNic innego mi na śniadanie nie smakuje
Ale teraz właśnie u rodziców jestem, weekend bez męża, bez psa, za to z pełną lodówką i pachnącym jedzeniem! Czego i Wam życzę!Helenucha Klucha, Helen lubią tę wiadomość
-
dais wrote:Z Bytkowa, a dokladnie Chemik, a ty jaka dzielnica? Ja mieszkalam tam do studiow, potem Opole, Wroclaw a teraz Szwecja. Jednak nadal tam bywam bo moja mama tam mieszka
ja Michały -Fabud-zapewne sie orientujesz kaj to
NO tez tam bywam bo rodzice tam mieszkają i rodzeństwo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 11:45
-
Cass a widzisz tak mi się zdawało że chyba coś za jasno za oknem wczoraj było, ale nie chciało mi się wychylać do okna za bardzo, to już wiem dlaczego też taka pobudzona jestem dość.
Chyba się zapiszę już na paznokcie, nie będę już czekać aż mi jeden odrośnie porządniej bo już myślę że ujdzie. Jak będę znowu czekać to mi się połamią wszystkie
To już spoko ciśnienie masztak trzymać. Właśnie sobie przypomniałam że zdjęcie wrzucałaś bucików i lecę szukać bo mi wczoraj nie wyświetliło na tablecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 11:45
cass, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
czesc Dziewczynki, ale aferka sie zrobila
szkoda nerow, kazdy niech robi jak uwaza i wszyscy beda zadowoleni
gratuluje udanych wizyt
my wlasnie z mezem i pieskiem wrocilismy z zimowego spacerkusuper pogoda, uwielbiam zime
z zachcianek, to wczoraj pieklam pasztet z soczewicy- chyba najzdrowsza zachcianka od poczatku ciazy
milego dniakamenkaa, dais, Helen, Agabtm, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Repose cieszę się, ze się wyspałaś!
Ja dziś zrobiłam głupotę i wypiłam przed snem 0,5 litra wody - całą noc sikałam jak wariatkaJak w końcu udało mi się zasnąć to Kuba mnie budził, jakiś wyjątkowo ruchliwy był dziś
Jeżeli chodzi o szpital to ja wybrałam prywatną klinikę, do której w sumie mam najblizej, bo jakieś 30-40 minut jazdy samochodem. Pozostałe szpitale są w odległości około godziny jazdy od naszego mieszkanka
Zaraz jadę do dziadków, a później na koncertciekawe ile będę miała jutro nadrabiania
kamenkaa, Repose, HoniKa89, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
kuleczka777 a no buciki fajne mi się spodobały nie wiem jak Wam ale ogolnie ja kupiłam bo mi wpadły w oko
Evus przepis na pasztecik mmmm tez bym chętnie skorzystała
Kawokado hehe to podobnie jak ja Też wydoiłam tyle i latałam sikać co 5min masakra ...evus lubi tę wiadomość
-
Jasne, ze wiem gdzie Michaly
Sporo znajomych tam mialam za czasow liceum, teraz mniej
Evus tez poprosze paszetetja znam z cukinii, dawno nie robilam i teraz mysle co by dzisiaj nie zrobic
Kawokado ja mialam pierwsza noc w ktorej wstawalam tylko jakies 4 razy, wczesniej bylo ok 7-8. Maluch chyba sie troche podniosl bo kopniaki dostaje tez wyzej troche i maz mogl juz je poczuckamenkaa, evus, Kawokado lubią tę wiadomość
-
dais wrote:Jasne, ze wiem gdzie Michaly
Sporo znajomych tam mialam za czasow liceum, teraz mniej
Evus tez poprosze paszetetja znam z cukinii, dawno nie robilam i teraz mysle co by dzisiaj nie zrobic
Kawokado ja mialam pierwsza noc w ktorej wstawalam tylko jakies 4 razy, wczesniej bylo ok 7-8. Maluch chyba sie troche podniosl bo kopniaki dostaje tez wyzej troche i maz mogl juz je poczuc
no prosze jaki świat jest mały heheja tam mieszkałam dość długo potem już się przeprowadziłam po ślubie wiec znam te rejony jak włąsną kieszeen zapewne jak TY
kuleczka777 ciesze się że Ci sie również podobają
Ide w końcu coś zrobić w domu musze poodkurzać a mi sie tak nie chce hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 12:12
-
http://durszlak.pl/przepis/pasztet-z-czerwonej-soczewicy-93c524d3-2688-4b85-9264-16f6e4ae64fa?c=tag&position=5&t=pasztet-z-soczewicy-czerwonej
ten przepis, poprzedni musze dopiero wyprobowac
strasznie roztrzepana jestem w tej ciazyw zeszlym tygodniu odcedzilam zupe warzywna
ech
Helen, Lila2703 lubią tę wiadomość