Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Melissa84 wrote:Helen- jesteś może ze Szczecina??? Słyszałaś może jakieś opinie o tej prywatnej klinice MAMMA???
A ja dzisiaj miałam ochotę na krokiety ze szpinakiem i chrzan.... jak zwykle
PS. Wyprawiłam rodzinkę na sanki a sama sprzątam bo wieczorem przychodzą znajomi. Ehhh wolałabym poszaleć na śniegu
nie dawno wróciliśmy ze spaceru, chodziliśmy po zamarzniętym jeziorze -
Wlasnie wyslalam meza po szpinak na jutrzejsza zupe krem i po warzywka na poniedzialkowe leczo
Cos dzisiaj sie kiepsko czuje, mozliwe ze przez nocne pobudki.
Przepis na paczki ktory stosuje: http://www.mojewypieki.com/post/paczki-przepis-i tyle ze my nie dajemy lukru tylko cukier puder, ten mi sie zawsze udaje, czasem jak mam kiepska make to musze troche proporcje zmienic, i ostatnio robilam bez spirytusu, nie mialam w domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 16:32
SShape lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helen nie balas sie ? Jestemmpod wrażeniem
Kourtney Ty masz chyba juz wszystko gotowe
Ja czekam az sie pranie zrobi i pije kawkę. W koncu sie doprala wszystkiego bo juzmsie pietrzylo
Kourtney HelenuchaKlucha Rysio, a mi mozesz wpisać dziewczynkęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 17:07
Kourtney, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykuleczka777 wrote:Helen nie balas sie ? Jestemmpod wrażeniem
Kourtney Ty masz chyba juz wszystko gotowe
Ja czekam az sie pranie zrobi i pije kawkę. W koncu sie doprala wszystkiego bo juzmsie pietrzyloHelen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelen wrote:Kourtney to ty pierwsza będziesz gotowa
a bedziesz mogła później udostepnic co zakupiliscie?bo ja jakoś nie mam sił swojej listy ogarnać i zdecydować się na coś konkretnego, jakiś ten miesiąc mam leniwy -
nick nieaktualny
-
Helen- mi przede wszystkim chodzi o cesarkę. Poród naturalny u mnie odpada, bo z córą było ciężko i boję się ryzykować. Więc jak u mnie w mieście nie uda mi się zorganizować wszystkiego to chyba właśnie mi ta MAMMA zostaje. Ps. Dzięki za linka zaraz sobie poczytam dokładniej
-
Kourtney wrote:Nie wiem czemu ale czuję że urodze w maju.
I u nas chyba jednak będzie Abigail a na drugie Sara
Ja tez mam przeczucie ze maj na 100%
Abigail ładne imię, u nas chyba Natalia, ale jeszcze nie podejmujemy decyzji.
co do rzeczy z wyprawki to bardziej mi chodzi o te opcjonalne dodatki, co do pielęgnacji podstawowej nie mam problemów.czy stelizatory, podgrzewacze do butelek, odciągacze pokarmu, karmienie dziecka. Chyba muszę bardziej się tym zająć, bo ilości pieluszek, ubranek są podane na necie.
Ale tez bym chciała miec już to wszystko gotowebeatas lubi tę wiadomość
-
Melissa84 wrote:Helen- mi przede wszystkim chodzi o cesarkę. Poród naturalny u mnie odpada, bo z córą było ciężko i boję się ryzykować. Więc jak u mnie w mieście nie uda mi się zorganizować wszystkiego to chyba właśnie mi ta MAMMA zostaje. Ps. Dzięki za linka zaraz sobie poczytam dokładniej
Powiem ci ze z moich znajomych nikt nie rodził w Mammie, ale jesli jest ona zaplanowana, to nie ma się czego obawiać. Ja sama ciągle myślę o tym jaki poród wybrać, kiedyś myślałam ze cesarka teraz się waham ale moja kruszynka nie jest taką kruszynką, więc jak będzie za duża i jej głowka też bedzie duzych rozmiarów to raczej poród przez cesarkę, ale to trudna decyzja, pewnie będę się bardziej zastanawiać w 8miesiącu.
-
nick nieaktualny