Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam z zakupów bo w naszych wiejskich sklepikach nie ma czegos takiego jak budyń malinowy czy galaretka malinowa
wypiłam kawę zjadłam śląski kołacz z jabłkami i idę kończyć ciasto i sprzątać bo popołudniu jedziemy do miesięcznego Tomka
już się nie mogę doczekać
U mnie na obiad dziś łatwizna albo pizza albo krokiety z barszczem
Szkoda że nie da się tu też załadować mapy i każda by się mogła zaznaczyć gdzie mieszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 12:26
evus, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Ja mam szpital jakieś max. 10 minut od domu, więc na luzaku. Teraz za każdym razem jak tamtędy przejeżdżam, to się zastanawiam, jak to będzie jak rodzić będę jechała.
Człowiek zanim urodzi, to tyle mu się tych myśli w głowie nazbiera, że książkę można pisać (do spółki ze snami).
-
Hejka
Ja ze spaniem dzięki Bogu nie mam najmniejszych problemów... kładę się zazwyczaj przed 22 i wstaję po 7 do pracy bez wstawania w nocy. Ale rozumiem te które wstają, moja siostra w ciąży miała jedyny objaw, problem ze snem. Budziła się o 2 i do 8 nie spała... Ja z racji tego, że wczoraj miałam wolne i sprzatałam dzisiaj leniwy dzionek. Dopiero co wyszłam spod prysznica
na 15 jedziemy do siostry, szwagra i 14 miesięcznego Juliuszka, siostra dziś kończy 31 lat, a później na imieniny wujka... ale się objem
Repose super że troszkę spałaś!
ŚCISKAM, MIŁEGO DZIONKA :* Jutro będę nadrabiać -
Helen- jesteś może ze Szczecina??? Słyszałaś może jakieś opinie o tej prywatnej klinice MAMMA???
A ja dzisiaj miałam ochotę na krokiety ze szpinakiem i chrzan.... jak zwykle
PS. Wyprawiłam rodzinkę na sanki a sama sprzątam bo wieczorem przychodzą znajomi. Ehhh wolałabym poszaleć na śniegukamenkaa lubi tę wiadomość
-
Ja mam do szpitala maks.10 minut, ale nusze rodzic w innym miescie wiec w dzien jak nie bedzie korkow to jakies 30 min.
Wczoraj po raz pierwszy od dawna nie mialam czasu na belly i chyba cale szczescie...
Skoro ciagle piszecie o jedzeniu i kusicie smakolykami to moze znacie prosty przepis na domowe paczki. Obiecalam synkowi do szkoly na tlusty czwartek a do cukiernika mi dalekooooo;)
beatas lubi tę wiadomość