Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Repose mogły wrócić jeżeli jesteś taka przemęczona. Mi wróciły na parę dni po migrenie 31 grudnia, ona mi tak wycieńcza organizm, że później kilka dni dochodzę do siebie i wtedy właśnie wróciło ściskanie porcelany... no ale to tylko domysły, lekarz nic nie mówił? (chyba pisałaś wcześniej, ze kazał po prostu spać - jakby to było takie proste
)
Kurcze ciężko mi pomóc, bo nie mam problemów ze spaniem tzn budzę się w nocy kilka razy, bo to WC, albo po prostu mi bok drętwieje ;p ale tak ogólnie to śpie.. Jak przed ciążą miałam problemy ze spaniem to brałam melatoninę, ale w ciąży pewnie nie można (nie wiem, a nie mam ulotki, więc lepiej założyć, ze nie można). Jedyne co zostaje to melisa -
Kamenkaa przesłodkie buciki! do jakiejś kiecuni idealne
Repose wracaj do sił! kurczę poszukaj tej melisy a jak nie masz to naprawdę możemy Ci przesłać!
Kawokado ja też biegam w dresach...mojemu to na razie nie przeszkadza. A sposobem na podgrzanie atmosfery jest smarowanie mojego brzucha i reszty ciała po prysznicu. Oczywiście przez męża
kamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Hej dziewczyny
Byłam u teściów wracam a tu widzę że gorąco się zrobiło, no ale najważniejsze, że już jest ok.
Ja za to ostatnio mam jakąś czarną serię- najpierw zepsuła się nam zmywarka, a teraz wylała pralkaehhhh aż muszę zjeść coś dobrego
Ps. Wysłałam prośbę o dołączenie do grupy na Facebooku chociaż teraz w sumie nie wiem czy dobrze zrobiłamJak zostajemy tutaj to super- mi pasuje
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Repose mam nadzieje ze Ci przejdzie szybko :*
Teraz mi sie jeszcze przypomniało ze na wymioty miete mozesz sobie zrobić jak masz dostęp.
Poczytaj cos na necie o bezsenności.
Ja ide do mycia i spać bo jak to mówią lepiej sie nie denerwowac i z "taboretami" nie dyskutować
Nie mam nic zlego przez to ze kamenkaa i kourtney czy któraś inna jest przeciwko grupie i chetnie podeślę wtedy materialy na maila jak beda chciały, ale dla mnie to ułatwienie wrzucić raz materiały czy znaleźć szybko. I wcale nie mam zamiaru opuszczać grupywiec Schilla daj sobie siana dziewczyno. Szkoda słów na Ciebie naprawdę. Myslisz ze tak trudno Cie znalezc gdzie mieszkasz i kim jestes jak jestes anonimowa ? Teraz sa takie cuda technikk ze bys sie zdziwila jakie to proste. Ucinam temat
Do jutra. Grupa sie zrobi niewidoczna na fb w ogóle za powiedzmy tydzień i tylko te które sa w grupie będą ja widziały
Pati dzieki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 22:10
Repose, Pati_89, Kawokado, Madzik84, Kiki97 lubią tę wiadomość
-
Przepis na drożdżówki http://gotuj.skutecznie.tv/2010/11/rogaliki-drozdzowe-z-dzemem-szybkie-i-smaczne/
Ja robię różne kształty
A na śniadanie jajecznica z kiełbasą! Juz nie mogę się doczekać
Ciągle myślę o jedzeniu...Kawokado, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Na bezsenność mi pomaga wieczorny spacer i nieogladanie tv, filmów przed samym snem. Wtedy się wyciszam. Wczoraj w nocy chodź musiałam wcześniej wstać tym sposobem nie budzilam się w nocy i czułam się wypoczęta.
Można tez wietrzyć sypialnie przed snem..no ale lepszy krótki spacer.
Pięknie uczucie spać całą noc..
A nie spanie to przez stres bo myślimy jak to kobitki o wszystkim i na trzeba znaleźć złoty środek:)
-
W jaki czuły punkt ? Nie po prostu Ci pisze żebyś najpierw przeczytala po co i dla czego a pozniej sie wymadrzala. Bo wpadlas i zaczelas mnie obrażać, a tak sie podobno zrzylas przez czytanie z grupą, moze Ty sie boisz że wszystkie przejdą całkiem na fb i nie bedziesz miała kogo podglądać
i w takim momencie sie odezwałaś. Czy ja Cie zastraszam weź wyluzuj. Jakies paranoje juz widzę ze sie robią
Zycze Wam cudnej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 22:22
-
Schilla ciężko Cię polubić.
Obawiam się, że Kuleczce nie chodziło o zastraszanie, a raczej o stwierdzenie faktu. Sprawdzić adres IP i dojść po nim do człowieka, który wysyła wiadomość na forum to naprawdę w dzisiejszych czasach łatwiejsze niż splunąć i nie piszę tego zeby Cię zastraszyć tylko stwierdzam fakt. Nie ma się co oszukiwać coś takiego jak anonimowość w internecie po prostu nie istnieje.
Najważniejsze to pamiętać żeby nie dzielić się danymi wrażliwymi typu nr pesel, nr dowodu, czy nazwisko panieńskie mamy
Tak a propos to czytałam ostatnio artykuł, ze "12345" to w dalszym ciągu najpopularniejsze hasło w internecie - PRZERAŻAJĄCE. Niby tyle się mówi o bezpieczeństwie a ludzie dalej swoje
Bomblica ja też ciągle myślę o jedzeniu! I nie mogę się doczekać śniadaniakuleczka777 lubi tę wiadomość
-
Hej mamusie dawno się nie odzywałam, bo sytuacja u Neluś jakos mnie podłamała, ale z czytaniem starałam się być na bierząco. Jednak dzisiaj nie wytrzymam no... Nie rozumiem jak mozna zaczynać znajomość w taki sposób jak zrobiła to Natalia... Niepotrzebny kwas i nerwy. Nieładnie Schilla. Ja np konto na fb mam i lubie go za to, ze mam kontakt ze znajomymi, ktorzy są rozrzuceni po świecie
Jajkoniespodzianka Piękne rzeczy czarujesz KochanaCzy w razie czego przyjmujesz zamówienia?
PS. Niezly sen
Dais Cudne czapeczkiJaka szkoda, że ja nie mam cierpliwości
Dorjana To Wam córcia psikusa zrobiła udając chłopcaA ja myslalam, zę pomyłki cześciej zdarzają sie w drugą stronę
Melissa Coś mie się wydaje, że my sie znamy w realuCzy Twoja Maja nie chodzi przypadkiem do SP nr 1?
Repose wracaj szybko do zdrowia
Helenucha Super imię dla synka wybraliściePrzecież od dawna wiadomo, że wszystkie Ryśki to fajne chłopaki
Znam jednego małego Rysia (ok. 1,5 roczku) i jest przeuroczym, pogodnym super chłopakiem
Aha no i moj tato to też Ryś
Przepraszam bardz, że nie odniosę sie do wszystkich wpisów, ale przy tej ilości to ciężko by byłoKawokado, Repose, Dorjana, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Dziwisz się Schilla? Postaw się na naszym miejscu ktoś wkracza i nas obraża nie wiadomo skąd i po dlaczego. Wygląda na to że Ty czujesz się ofiarą a nią nie jesteś!
Miałam nic nie pisać już ale nie wytrzymałam. Pojawiasz się znikąd nie masz kalendarza pamiętnika i ani jednego posta na koncie. Wyskakujesz jak filip z konopi i się teraz dziwisz.Maggi-P, kamenkaa lubią tę wiadomość