Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mili_Vanilli wrote:Właśnie przeglądam moje dzisiejsze wyniki badań - bilirubina i ciała ketonowe w moczu
Morfologia tez średnio, pewnie większą dawkę żelaza bedę musiała brać.
Masz malo krwinek czerwonych?
w moczu tez miałam i leukocyty dał mi antybiotyk bym to wysikała///Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:13
beatas lubi tę wiadomość
-
Hej! Nadrobić dzisiejszy dzień to nie lada wyzwanie! Zaczęłam, ale rozbolał mię brzuch z tej zagorzałej dyskusji
Nie no, nie z tego. Coś mi tak jakby ciągło po bokach, ale wyżej niż macica. Teraz więc leżę.
Agabtm lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Helenucha gratuluje synka!!!
Mili ja jeszcze tych skurczy nie mam i w sumie oby jak najdłużej, bo pewnie spanikuje jak je poczuje
Co do fb to chętnie dołączę zwłaszcza ze względu na dzielenie się pdfami itp., jak myśle o tym, że ktoś specjalnie musi wysłać do mnie z czymś maila to mam wrażenie, ze to strasznie dużo zachodua na fb jestem praktycznie cały czas, bo kontaktuje się przez niego z dziewczynami z teamu biegowego i ludźmi z grupy doktoranckiej
No, ale ja siedzę w domu i mam dużo wolnego czasu to może też inaczej
Z forum oczywiście nie zamierzam rezygnować
Tak się dziś nasprzątałam, że mnie krzyż boli i... piętychyba pierwszy raz w życiu
Nawet pies zaliczył kąpiel
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Ale tu gorąca atmosfera
Ja dziś trenowałam malowanie hybrydą, ojj twardy orzech ale jest coraz lepiejSynka położę i zrobię drugą rękę, bo przy nim to porażka
A ja na kolację się obżarłam, niby 3 kanapki kopiec kiszonej i marchew surowa ale czuję że pękam w szwach
Gratuluję RysiaPiękne imię, mój wujek się tak nazywa i dziadek też się tak nazywał
Helenucha Klucha, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Ale tu gorąca atmosfera
Ja dziś trenowałam malowanie hybrydą, ojj twardy orzech ale jest coraz lepiejSynka położę i zrobię drugą rękę, bo przy nim to porażka
A ja na kolację się obżarłam, niby 3 kanapki kopiec kiszonej i marchew surowa ale czuję że pękam w szwach
Gratuluję RysiaPiękne imię, mój wujek się tak nazywa i dziadek też się tak nazywał
Dzięki! Podoba mi się też, że na każdym etapie życia pasuje, bo można słodko zdrobnić a potem Ryszard - brzmi fajnie
Oj kiszoną kapustę to mogłabym jeść na kilogramy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:29
Kawokado lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Helenucha gratuluje
bedzie maly Ryś
Ogarnęłam kuchnię i zjadłam lody czekoladowe chyba za slodkie juz były na końcu
Tylko czlowiek zniknie na 3 godz. a tu tyle nadrabianiaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:36
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Hu hu hu gorąco się zrobiło zadkakujecie mnie coraz bardziej. Czy jak dołączę do grupy na fb wszyscy moi znajomi się o tym dowiedzą?? Jak to jest?? Bo bym chciała uniknąć skandalu
wiec może zmienicie nazwę grupy
bo z tego jak moi znajomi dołączają do jakiś grup to zawsze jest widoczne a chyba bym nie chciała być tak widoczna dla wszystkich tzw. Znajomych.
Noooo a tak bardziej forumowo miałam dziś nie planowaną wizytę u p.doktor zadzwoniła z wynikami z wymazu i mam bakterie naszczescie nie dała mi antybiotyku tylko tabletki dopochwowe i maść a dla męża dla bezpieczeństwa tez dostałam. Co gorsza zrobiły mi się po 2 miesiącach szczęśliwej nieobecności ropne stany zapalne i trzeba się ich pozbyć jak nie przejdą do poniedziałku będą musiały być znowu nacinane a to cholernie boli juz miałam to robione raz na początku ciąży w listopadzie ;(
Z dobrych wiadomości tyle że widziałam młodego. Najadlam się dzisiaj stresu jestem zmęczona i całe szczęście, że jutro się wyspie!!
Syn Filip 28 czerwiec -
Mój mąż od 3 dni wie co to huśtawki nastroju w ciąży...
Ostatnio zaczęliśmy zartowac i powiedział coś w zartach a ja się poplakalam...jego mina była bezcenna...zaczął mnie przepraszać i przytulac a ja plakalam i smialam się z siebie jednocześniedzisiaj ledwo wszedł do domu z pracy i zaczęliśmy rozmawiać to zaczęłam płakać... Normalnie siebie nie poznaje
Kawokado, Madzik84, dais lubią tę wiadomość
-
Ojeja cały dzień mnie nie było a tu tyle się dzieje!
Dziewczyny nie ma co się kłócić, nerwy w naszym stanie nie są wskazane, padła propozycja kto chce dołączy, kto nie chce nie dołączy proste!
Ja wróciłam tu po długiej nieobecności i nigdzie się stąd nie ruszam!
A co do lodów też dziś jadłam - magnuma truskawkowego w białej czekoladzie mmmmmmm
A teraz mam smaka na bagietkę czosnkową, a już w piżamce jestem więc muszę obejść się smakiem.
Jutro mężuś ma urodziny to pojem pyszności, sałatkę Cezar, jajeczka faszerowane, paste jajeczną mmmmmm i tort czekoladowy ah chyba mi w brzuchu burczyHelenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Tutaj czuję się jakoś tak bardziej mamusiowo niż byłoby to na fb,
te suwaczki, kolorki wszystko mi tu pasuje, dobrze mi tu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:43
Agabtm, kamenkaa, Helen, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Agabtm współczuje! No ale najwazniejsze, ze u dzidziusia wszystko ok! Trzymam kciuki zebyś się z tego szybko wykaraskała.
Edith mój też nie ma lekko ostatniociągle a to krzycze a to płaczę, a zaraz po chwili zanoszę śmiechem jak wariatka
ah te hormony...
Dobra wygrałyście... ide po lody do zamrażalnikabęde ważyć 100 kilo, no ale trudno
eidth, Agabtm, kuleczka777, HoniKa89, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Ojeja cały dzień mnie nie było a tu tyle się dzieje!
Dziewczyny nie ma co się kłócić, nerwy w naszym stanie nie są wskazane, padła propozycja kto chce dołączy, kto nie chce nie dołączy proste!
Ja wróciłam tu po długiej nieobecności i nigdzie się stąd nie ruszam!
A co do lodów też dziś jadłam - magnuma truskawkowego w białej czekoladzie mmmmmmm
A teraz mam smaka na bagietkę czosnkową, a już w piżamce jestem więc muszę obejść się smakiem.
Jutro mężuś ma urodziny to pojem pyszności, sałatkę Cezar, jajeczka faszerowane, paste jajeczną mmmmmm i tort czekoladowy ah chyba mi w brzuchu burczy
Eidth mój mąż poznał to już jakiś czas temu dzisiaj tez płakałam jak się dowiedziałam ze wyszły bakterie moi rodzice byli w szoku nie mogli mnie uspokoić samo musiało przejśćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:44
Syn Filip 28 czerwiec -
Mili_Vanilli wrote:Wygląda na to, że coraz mniej. Od dwóch tygodni łykam dodatkowo żelazo, wiec pewnie zwiekszy mi dawkę.
ale lekarz mi powiedział że w ciązy są inne normy i że jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:45
-
Schilla sory ale nie pozwolę sie obrażać, zapytalam dziewczyn czy chcą taka grupę wiec założyłam bo większość była na tak. Jak Tobie nie pasuje to nie dolaczaj nie zmuszam Cie. Ja napisałam wyraznie po co tam grupa zeby przesyłać jakies wazne informacje wstawiać pdf. itd. wcale nie pisze zeby rezygnować z tego forum ale wiem jak jest jak się później urodzi dziecko to nie ma sie czasu. Znajomych mam pod dostatkiem wiec soryyy ale nie obrazaj mnie ze założyłam po to zeby znaleźć znajomych bo nie o to mi chodziło, czytaj ze zrozumieniem, a później sie wypowiadaj.
Kawokado, Pati_89, Madzik84, HoniKa89, beatas, jakka, fairy_tale lubią tę wiadomość
-
Agabtm wrote:Hu hu hu gorąco się zrobiło zadkakujecie mnie coraz bardziej. Czy jak dołączę do grupy na fb wszyscy moi znajomi się o tym dowiedzą?? Jak to jest?? Bo bym chciała uniknąć skandalu
wiec może zmienicie nazwę grupy
bo z tego jak moi znajomi dołączają do jakiś grup to zawsze jest widoczne a chyba bym nie chciała być tak widoczna dla wszystkich tzw. Znajomych.
Agabtm lubi tę wiadomość