Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, spokojnie dziewczyny
Mysle ze wszystko bedzie po staremu, tylko fb bedzie dodatkowo
Mnie tam nie przeraza ze ktos zobaczy moje zdjecia, nie mam az takich problemow z pywatnosci, w koncu zyje w SzwecjiTutaj nie istnieje prywatnosc
Repose, Kiki97, Kawokado, cass lubią tę wiadomość
-
dais wrote:Dobra, spokojnie dziewczyny
Mysle ze wszystko bedzie po staremu, tylko fb bedzie dodatkowo
Mnie tam nie przeraza ze ktos zobaczy moje zdjecia, nie mam az takich problemow z pywatnosci, w koncu zyje w SzwecjiTutaj nie istnieje prywatnosc
a no w Szwecji napewno totalny luzik .
A Polska jest Polska pełno nienawiści i znieczulicydlatego wole byc tutaj z Wami bo Was polubiłam.
-
Repose wrote:Kamenka to masz szczescie w nieszczesciu..
À le nie martw sie przy odpowiednich lekach cisnienie i leukocyty sie unormuja :*
tak bardzo bym tego chciała nie masz pojecia jak bardzo..
bo od poczatku mam wciąż problemy jak nie to , to tamto ahh -
Repose wrote:Mowie ci ze bedzie ok ja w poprzedniej ciazy mialam zatrucie ciazowe a teraz mam zdrowego dzidziusia i mi tez nic nie jest
wogole mam na coś ochote a nnie wiem na co coś bym zjadła a nie mam pojecia co hmmRepose lubi tę wiadomość
-
Schilla wrote:Jaki zamet ?Popieram te dziewczyny, ktore tu dobrze sie czują
Dziewczyno, nie wypowiadaj się za kogoś! To że między innymi ja dołączyłam do grupy na fb nie znaczy że się tutaj czuje źle. Wręcz przeciwnie, nadal tutaj zostajęRepose, Pati_89, Kawokado, jakka lubią tę wiadomość
-
Ja jak pisalam wczesniej nie ma fb i nie zaloze go specjalnie aby miec dostep do grupy. Uwazam ze jesli chce sie z kims utrzymywac kontakt,to wystarczy zaprosic na priv i tam moze sama przyjazn sie rozwinac itp.
Nie klocmy,nerwy nie sa nam wskazane:)Repose, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Kamenka ja wiem co bym zjadla lody truskawkowe mam w zamrazarce ale nie zjem bo juz sobie pozwolilam na male co nie co :p w postaci cappucino czekoladowego oj mialo sporo kalori.
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
Na chwilę wyszłam do sklepu i już takie zamieszanie tutaj:D tylko osoby będące w grupie na fb mogą zobaczyć wpisy i zdjęcia;) na studiach super to u nas funkcjonowało;)
Ja mam zamiar korzystać z jednego i drugiego:P damy radę, nie ma się co kłócić
Repose, lody nie tuczą;P
Schilla, witaj;)Repose, HoniKa89, dais, Kawokado lubią tę wiadomość
-
mmarzenak wrote:Ja jak pisalam wczesniej nie ma fb i nie zaloze go specjalnie aby miec dostep do grupy. Uwazam ze jesli chce sie z kims utrzymywac kontakt,to wystarczy zaprosic na priv i tam moze sama przyjazn sie rozwinac itp.
Nie klocmy,nerwy nie sa nam wskazane:)wiec po co jakies daremne grupy
Natomiast Schilla Ma w sumie racje co do fb .Lekko ja poniosło Ale spokojnie dziewczny zostanmy tutaj ..mmarzenak lubi tę wiadomość