X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stanie się to co się dzieje na innych wątkach. Jak tylko ktoś zakłada grupę na fb wszystkie się tam przenoszą i właśnie wtedy forum umiera. :( no szkoda

kamenkaa lubi tę wiadomość

• Schilla Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze znajdzie sie taka powiedzmy "Kuleczka",ktora cos namiesza .Daj spokoj dziewczyno, forum jest od dzielenia sie informacjami a nie do szukania przyjaźni. Po co tworzysz jakies chore zamknięte grupy? Na sile koleżanek szukasz? Wprowadzasz niepotrzebne spiecia.

• Repose Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney ja tez tu zostaje :)
    Wiec sie nie smuc ^^

Kourtney, kamenkaa lubią tę wiadomość

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Misia15 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose jak Zdrówko?

Repose lubi tę wiadomość

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia15 wrote:
    Repose jak Zdrówko?
    Kochane jestescie ze sie interesujecie :*
    Juz nie wymiotuje i mam nadzieje ze dzis uda mi sie zasnac :)

Kiki97, Helen lubią tę wiadomość

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuski ja dzisiaj kupilam cala wielka torbe ciuszkow dla naszego malenstwa. Dziewczyna na OLX wystawiala i sie skusilam. Wszystko przecudne, jak nowe i tanie :).

Repose, kamenkaa, Helen, Kawokado lubią tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt się nie przenosi nie przesadzajcie :D ja tu zostaje co nie znaczy że nie mogę korzystać z innych miejsc :) niektóre z Was są na innych forach i żyjemy przecież :)

Ciekawi mnie tylko która jest na tyle tchórzliwą żeby zakładać nowe konto i się odzywać pod przykryciem? Bardzo to miłe z twojej strony! Na kiedy masz termin Schilla?!

kamenkaa, HoniKa89, Angela85, Kawokado, Madzik84, cass, kuleczka777 lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Mamuski ja dzisiaj kupilam cala wielka torbe ciuszkow dla naszego malenstwa. Dziewczyna na OLX wystawiala i sie skusilam. Wszystko przecudne, jak nowe i tanie :).
    Też co chwile przekładam OLX :) pełno rzeczy tam jest a i ze swojej okolicy można znaleźć :D

Zrobiłam łazienkę i przerwa bo mi się już nie chce :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Popieram. Ja się na fb nie przenoszę... ;)
    ;-).........

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie osadzaj kuleczki,bo gdybyśmy my nie chciały to ta grupaa by nie powstała.
    Ja swój czas gospodarowac będę tak jaak do tej pory i na belly czy fb zawsze mogę wejść.

Zastanawia mnie dlaczego nie możesz napisać tego ze swojego konta... tylko marnujesz czas

kamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość

• Misia15 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose wrote:
    Kochane jestescie ze sie interesujecie :*
    Juz nie wymiotuje i mam nadzieje ze dzis uda mi sie zasnac :)

To super że już lepiej :-)

Misia15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Nikt się nie przenosi nie przesadzajcie :D ja tu zostaje co nie znaczy że nie mogę korzystać z innych miejsc :) niektóre z Was są na innych forach i żyjemy przecież :)

Ciekawi mnie tylko która jest na tyle tchórzliwą żeby zakładać nowe konto i się odzywać pod przykryciem? Bardzo to miłe z twojej strony! Na kiedy masz termin Schilla?!

Zapewne nie ta która dołączyła do facebooka ,a ta co jest temu przeciwna ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:03

• kamenkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Stanie się to co się dzieje na innych wątkach. Jak tylko ktoś zakłada grupę na fb wszystkie się tam przenoszą i właśnie wtedy forum umiera. :( no szkoda
    otóż to dla mnie to glupie .. ale coż ja mam swoje zdanie ... i go nie zmienie :)
    jelsi by mi bela nie odpowiadała nie zakadałabym tutaj konta bo po co ? Na fb bym konto założyła a chciałam być tu a nie na jakims Fejsie

• Schilla Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati89 termin mam wprost diabelski 06.06.2016:-)

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schilla wrote:
    Zawsze znajdzie sie taka powiedzmy "Kuleczka",ktora cos namiesza .Daj spokoj dziewczyno, forum jest od dzielenia sie informacjami a nie do szukania przyjaźni. Po co tworzysz jakies chore zamknięte grupy? Na sile koleżanek szukasz? Wprowadzasz niepotrzebne spiecia.

Schilla Ostro !!
    a czemu założyłaś nowe konto a nie napisałas na swym prawidłowym nicku tego ?

• Lila2703 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok to ja też wysyłam prośbę o przyjęciena fb..jestem tam włąśnie ze wzgledu na kilka zamkniętych grup i jest ok :)

Ja dziś w pracy usłyszałam od koleżanek że mam nic nie kupować bo dwie siostry z czego jedna roczna mama juz zbierają mi rzeczy...no wariatki kochane :D Ale ja i tak muszę coś sama sobie kupić bo to taka frajda , że nie wspomnę o mojej mamie i chrzestnej które buszują po sklepach i lumpeksach :) i tylko mi mmsy z tym co mi kupiły podsyłają :)

Życzę wszystkim przyszłym mamom przyjemnego weekendu :D

Repose, Kawokado, Madzik84, kuleczka777 lubią tę wiadomość

• Misia15 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak zmieniając temat to sie Wam pochwale że zapisałam się na szkołę rodzenia i zaczynam 16 lutego :-) już nie mogę się doczekać :-)

Repose, Kiki97, JajkoNiespodzianka, Helen, Kawokado, Madzik84, kuleczka777, madziak2202, ansad lubią tę wiadomość

Misia15
  • Repose Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze dziewczyny jak bysmy powazniejszych problemow nie mialy
    Kto chce przeciez zostanie tutaj i mamy wolnosc i kto chce korzysta z fb kto chce z belli tyle czasu bylo dobrze i fajnie sie dogadywalysmy po co to psuc?

Tylko nie zostawcie mnie tu calkiem samej ok ? :*

Misia powiesz mi potem co sie robi w takiej szkole rodzenia ok? bo ja nie mam opcji zeby sie zapisac ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:08

kamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Schilla Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam sie szczerze, ze podgladam Wasze posty, wszelkie Inf, pomiary,dolegliwości porównuje ze swoimi.Mamy 5letniego syna, a od wczoraj wiemy, ze teraz czekamy na córeczkę.

Helen lubi tę wiadomość

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:

Pati to samo pomyslałam ja mam swoje zdanie i zawsze oficjalnie Wam je napisze pomimo że na mnie siedniecie jak "OSy" ale jak to się mowi każdy ma prawo mieć swoje zdanie i nie bede zmieniac nicku po to by oczernić kogoś a swoj nick :'Kamenka" oszczędzać i życ z Wami w zgodize po co to ? dla mnie to nie fer takie fałszywe troche.. Ukrywac się :) Wiec wole napisac Wam szczeże co mysle wiem ze mnie znienawidzicie za to ale coż wole byc sobą i sie nie ukrywac.. a to chyba Bardziej sie ceni mieć odwage a nie stchórzyć i .......
    Sorki za literówki ale pisze z tela..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:13

Kiki97, kuleczka777 lubią tę wiadomość

‹‹ 712 713 714 715 716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ