Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zawsze znajdzie sie taka powiedzmy "Kuleczka",ktora cos namiesza .Daj spokoj dziewczyno, forum jest od dzielenia sie informacjami a nie do szukania przyjaźni. Po co tworzysz jakies chore zamknięte grupy? Na sile koleżanek szukasz? Wprowadzasz niepotrzebne spiecia.
-
Nikt się nie przenosi nie przesadzajcie
ja tu zostaje co nie znaczy że nie mogę korzystać z innych miejsc
niektóre z Was są na innych forach i żyjemy przecież
Ciekawi mnie tylko która jest na tyle tchórzliwą żeby zakładać nowe konto i się odzywać pod przykryciem? Bardzo to miłe z twojej strony! Na kiedy masz termin Schilla?!kamenkaa, HoniKa89, Angela85, Kawokado, Madzik84, cass, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
aneczka2015 wrote:Mamuski ja dzisiaj kupilam cala wielka torbe ciuszkow dla naszego malenstwa. Dziewczyna na OLX wystawiala i sie skusilam. Wszystko przecudne, jak nowe i tanie
.
pełno rzeczy tam jest a i ze swojej okolicy można znaleźć
Zrobiłam łazienkę i przerwa bo mi się już nie chce -
nick nieaktualnyNie osadzaj kuleczki,bo gdybyśmy my nie chciały to ta grupaa by nie powstała.
Ja swój czas gospodarowac będę tak jaak do tej pory i na belly czy fb zawsze mogę wejść.
Zastanawia mnie dlaczego nie możesz napisać tego ze swojego konta... tylko marnujesz czaskamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati_89 wrote:Nikt się nie przenosi nie przesadzajcie
Ciekawi mnie tylko która jest na tyle tchórzliwą żeby zakładać nowe konto i się odzywać pod przykryciem? Bardzo to miłe z twojej strony! Na kiedy masz termin Schilla?!
Zapewne nie ta która dołączyła do facebooka ,a ta co jest temu przeciwnaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:03
-
Kourtney wrote:Stanie się to co się dzieje na innych wątkach. Jak tylko ktoś zakłada grupę na fb wszystkie się tam przenoszą i właśnie wtedy forum umiera.
no szkoda
jelsi by mi bela nie odpowiadała nie zakadałabym tutaj konta bo po co ? Na fb bym konto założyła a chciałam być tu a nie na jakims Fejsie -
Schilla wrote:Zawsze znajdzie sie taka powiedzmy "Kuleczka",ktora cos namiesza .Daj spokoj dziewczyno, forum jest od dzielenia sie informacjami a nie do szukania przyjaźni. Po co tworzysz jakies chore zamknięte grupy? Na sile koleżanek szukasz? Wprowadzasz niepotrzebne spiecia.
Schilla Ostro !!
a czemu założyłaś nowe konto a nie napisałas na swym prawidłowym nicku tego ? -
Ok to ja też wysyłam prośbę o przyjęciena fb..jestem tam włąśnie ze wzgledu na kilka zamkniętych grup i jest ok
Ja dziś w pracy usłyszałam od koleżanek że mam nic nie kupować bo dwie siostry z czego jedna roczna mama juz zbierają mi rzeczy...no wariatki kochaneAle ja i tak muszę coś sama sobie kupić bo to taka frajda , że nie wspomnę o mojej mamie i chrzestnej które buszują po sklepach i lumpeksach
i tylko mi mmsy z tym co mi kupiły podsyłają
Życzę wszystkim przyszłym mamom przyjemnego weekenduRepose, Kawokado, Madzik84, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
A ja tak zmieniając temat to sie Wam pochwale że zapisałam się na szkołę rodzenia i zaczynam 16 lutego
już nie mogę się doczekać
Repose, Kiki97, JajkoNiespodzianka, Helen, Kawokado, Madzik84, kuleczka777, madziak2202, ansad lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Boze dziewczyny jak bysmy powazniejszych problemow nie mialy
Kto chce przeciez zostanie tutaj i mamy wolnosc i kto chce korzysta z fb kto chce z belli tyle czasu bylo dobrze i fajnie sie dogadywalysmy po co to psuc?
Tylko nie zostawcie mnie tu calkiem samej ok ? :*
Misia powiesz mi potem co sie robi w takiej szkole rodzenia ok? bo ja nie mam opcji zeby sie zapisac ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:08
kamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Nikt się nie przenosi nie przesadzajcie
Ciekawi mnie tylko która jest na tyle tchórzliwą żeby zakładać nowe konto i się odzywać pod przykryciem? Bardzo to miłe z twojej strony! Na kiedy masz termin Schilla?!
Pati to samo pomyslałam ja mam swoje zdanie i zawsze oficjalnie Wam je napisze pomimo że na mnie siedniecie jak "OSy" ale jak to się mowi każdy ma prawo mieć swoje zdanie i nie bede zmieniac nicku po to by oczernić kogoś a swoj nick :'Kamenka" oszczędzać i życ z Wami w zgodize po co to ? dla mnie to nie fer takie fałszywe troche.. Ukrywac sięWiec wole napisac Wam szczeże co mysle wiem ze mnie znienawidzicie za to ale coż wole byc sobą i sie nie ukrywac.. a to chyba Bardziej sie ceni mieć odwage a nie stchórzyć i .......
Sorki za literówki ale pisze z tela..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:13
Kiki97, kuleczka777 lubią tę wiadomość