X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stanie się to co się dzieje na innych wątkach. Jak tylko ktoś zakłada grupę na fb wszystkie się tam przenoszą i właśnie wtedy forum umiera. :( no szkoda

kamenkaa lubi tę wiadomość

• Schilla Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze znajdzie sie taka powiedzmy "Kuleczka",ktora cos namiesza .Daj spokoj dziewczyno, forum jest od dzielenia sie informacjami a nie do szukania przyjaźni. Po co tworzysz jakies chore zamknięte grupy? Na sile koleżanek szukasz? Wprowadzasz niepotrzebne spiecia.

• Repose Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney ja tez tu zostaje :)
    Wiec sie nie smuc ^^

Kourtney, kamenkaa lubią tę wiadomość

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Misia15 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose jak Zdrówko?

Repose lubi tę wiadomość

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • Repose Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia15 wrote:
    Repose jak Zdrówko?
    Kochane jestescie ze sie interesujecie :*
    Juz nie wymiotuje i mam nadzieje ze dzis uda mi sie zasnac :)

Kiki97, Helen lubią tę wiadomość

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuski ja dzisiaj kupilam cala wielka torbe ciuszkow dla naszego malenstwa. Dziewczyna na OLX wystawiala i sie skusilam. Wszystko przecudne, jak nowe i tanie :).

Repose, kamenkaa, Helen, Kawokado lubią tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt się nie przenosi nie przesadzajcie :D ja tu zostaje co nie znaczy że nie mogę korzystać z innych miejsc :) niektóre z Was są na innych forach i żyjemy przecież :)

Ciekawi mnie tylko która jest na tyle tchórzliwą żeby zakładać nowe konto i się odzywać pod przykryciem? Bardzo to miłe z twojej strony! Na kiedy masz termin Schilla?!

kamenkaa, HoniKa89, Angela85, Kawokado, Madzik84, cass, kuleczka777 lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Mamuski ja dzisiaj kupilam cala wielka torbe ciuszkow dla naszego malenstwa. Dziewczyna na OLX wystawiala i sie skusilam. Wszystko przecudne, jak nowe i tanie :).
    Też co chwile przekładam OLX :) pełno rzeczy tam jest a i ze swojej okolicy można znaleźć :D

Zrobiłam łazienkę i przerwa bo mi się już nie chce :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Popieram. Ja się na fb nie przenoszę... ;)
    ;-).........

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie osadzaj kuleczki,bo gdybyśmy my nie chciały to ta grupaa by nie powstała.
    Ja swój czas gospodarowac będę tak jaak do tej pory i na belly czy fb zawsze mogę wejść.

Zastanawia mnie dlaczego nie możesz napisać tego ze swojego konta... tylko marnujesz czas

kamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość

• Misia15 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose wrote:
    Kochane jestescie ze sie interesujecie :*
    Juz nie wymiotuje i mam nadzieje ze dzis uda mi sie zasnac :)

To super że już lepiej :-)

Misia15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Nikt się nie przenosi nie przesadzajcie :D ja tu zostaje co nie znaczy że nie mogę korzystać z innych miejsc :) niektóre z Was są na innych forach i żyjemy przecież :)

Ciekawi mnie tylko która jest na tyle tchórzliwą żeby zakładać nowe konto i się odzywać pod przykryciem? Bardzo to miłe z twojej strony! Na kiedy masz termin Schilla?!

Zapewne nie ta która dołączyła do facebooka ,a ta co jest temu przeciwna ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:03

• kamenkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Stanie się to co się dzieje na innych wątkach. Jak tylko ktoś zakłada grupę na fb wszystkie się tam przenoszą i właśnie wtedy forum umiera. :( no szkoda
    otóż to dla mnie to glupie .. ale coż ja mam swoje zdanie ... i go nie zmienie :)
    jelsi by mi bela nie odpowiadała nie zakadałabym tutaj konta bo po co ? Na fb bym konto założyła a chciałam być tu a nie na jakims Fejsie

• Schilla Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati89 termin mam wprost diabelski 06.06.2016:-)

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schilla wrote:
    Zawsze znajdzie sie taka powiedzmy "Kuleczka",ktora cos namiesza .Daj spokoj dziewczyno, forum jest od dzielenia sie informacjami a nie do szukania przyjaźni. Po co tworzysz jakies chore zamknięte grupy? Na sile koleżanek szukasz? Wprowadzasz niepotrzebne spiecia.

Schilla Ostro !!
    a czemu założyłaś nowe konto a nie napisałas na swym prawidłowym nicku tego ?

• Lila2703 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok to ja też wysyłam prośbę o przyjęciena fb..jestem tam włąśnie ze wzgledu na kilka zamkniętych grup i jest ok :)

Ja dziś w pracy usłyszałam od koleżanek że mam nic nie kupować bo dwie siostry z czego jedna roczna mama juz zbierają mi rzeczy...no wariatki kochane :D Ale ja i tak muszę coś sama sobie kupić bo to taka frajda , że nie wspomnę o mojej mamie i chrzestnej które buszują po sklepach i lumpeksach :) i tylko mi mmsy z tym co mi kupiły podsyłają :)

Życzę wszystkim przyszłym mamom przyjemnego weekendu :D

Repose, Kawokado, Madzik84, kuleczka777 lubią tę wiadomość

• Misia15 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak zmieniając temat to sie Wam pochwale że zapisałam się na szkołę rodzenia i zaczynam 16 lutego :-) już nie mogę się doczekać :-)

Repose, Kiki97, JajkoNiespodzianka, Helen, Kawokado, Madzik84, kuleczka777, madziak2202, ansad lubią tę wiadomość

Misia15
  • Repose Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze dziewczyny jak bysmy powazniejszych problemow nie mialy
    Kto chce przeciez zostanie tutaj i mamy wolnosc i kto chce korzysta z fb kto chce z belli tyle czasu bylo dobrze i fajnie sie dogadywalysmy po co to psuc?

Tylko nie zostawcie mnie tu calkiem samej ok ? :*

Misia powiesz mi potem co sie robi w takiej szkole rodzenia ok? bo ja nie mam opcji zeby sie zapisac ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:08

kamenkaa, Kawokado lubią tę wiadomość

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Schilla Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam sie szczerze, ze podgladam Wasze posty, wszelkie Inf, pomiary,dolegliwości porównuje ze swoimi.Mamy 5letniego syna, a od wczoraj wiemy, ze teraz czekamy na córeczkę.

Helen lubi tę wiadomość

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:

Pati to samo pomyslałam ja mam swoje zdanie i zawsze oficjalnie Wam je napisze pomimo że na mnie siedniecie jak "OSy" ale jak to się mowi każdy ma prawo mieć swoje zdanie i nie bede zmieniac nicku po to by oczernić kogoś a swoj nick :'Kamenka" oszczędzać i życ z Wami w zgodize po co to ? dla mnie to nie fer takie fałszywe troche.. Ukrywac się :) Wiec wole napisac Wam szczeże co mysle wiem ze mnie znienawidzicie za to ale coż wole byc sobą i sie nie ukrywac.. a to chyba Bardziej sie ceni mieć odwage a nie stchórzyć i .......
    Sorki za literówki ale pisze z tela..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:13

Kiki97, kuleczka777 lubią tę wiadomość

‹‹ 712 713 714 715 716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ