Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja sie witam niedzielnie
U mnie na śniadanie dzisiaj były naleśniki zrobione przez córcię i męża mniamtylko teraz ciezko sie ruszać
A w planach na dzisiaj kino (w koncu nie bajka z dziećmi, bo idziemy sami
Jutro rano lecę do lab zrobic wyniki a wieczorem wizyta u gina - stresik jest nie powiem,że nie
Co do brzucha to mnie tez czasem cos zaboli, pociągnie albo zakłuje, ale martwi mnie to ze w nocy nie musze wstawać na siusiu, w poprzednich ciążach latałam po kilka razyoj durna ja, zawsze znajdę sobie jakis powód zeby sie pomartwić
Melissa ja jakos kilka dni temu zajadałam sie truskawkami, bo mi mamusia przyniosłaPowiem Ci że smakowały jak prawdziwe
cass, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
Patutka ale luteina jest na podtrzymanie, a nospa działa rozkurczowo. Ja dostawałam w szpitalu forte i taka mi też przepisywal mój gin od początku. Powinni Ci jeszcze magnez przepisać. Ja biorę 6 tab. dziennie tego magnezu i juz luteine mam odstawiona jak narazie.
Joanna pewnie to przez łożysko nie czujesz jeszcze, ja tez mam na przedniej i tez jakos w tym okresie co ty jestes mniej wiecej staly sie odczuwalne mocno dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 12:32
Ollaala lubi tę wiadomość
-
Ja mam łożysko na tylnej ścianie a też nie czuje ruchow jeszcze to moja pierwsza ciąża może dlatego ale nie martwię się tym bo ruchy można czuć tez później nawet dopiero około 23 tygodnia ciąży dopiero.
Co do lekarzy moja lekarka bada zawsze wszystko dokładnie i starannie przez brzuch na fotelu szyjkę usg dopochwowym.Syn Filip 28 czerwiec -
Kourtney wrote:Miłego dnia
Jakie plany macie na dziś?
Oldzi dziekuje za tytuły. Ja już przeczytałam wszystkie od moich ulubionych pisarzy i szukam jakiś nowych.
Jakka dużo zdrówka. Wracaj szybko do domku
Jajko ale się obkupilassuper te ciuszki
Kamenka jak twoje ciśnienie?
Hej ciśnienie nie za fajne jesli nie spadnie szpital i to wszystko przez takie Awantury brak słów.
Nie będe wymieniac nicków ale Napisze ogolnie ja dostałam Scriny tzw zrzuty ekranu co było pisane na mnie i na =Kourtney wiec jest zdjecie nazwisko i wszystko widac kto pisał .. wiec sama sobie kopiów nie wymysliłam.
Patutka prosze dziewczynko nie pisz do mnie bo ja Do Ciebie też nie pisze i Ci nie ubliżam możesz podyskutować równie wiekowo z kimś w Twym wieku a tak to siegasz poziomu mego syna
=Kourtney wspomniała że jej toś pisał to napewno nie ja bo ja z Nasza =Kourtney kontaktu osobistego nie mam .
Pozdrawiam Was wszystkich bez wyjątku i życze Wam spokojnych Zdrowych Ciąż
Ps przyjmijcie to do wiadomosci i nie poruszajcie juz tematu nie ma sensu ...
Lepiej przemilczeć trzymac bol w sercu i przykrość jaka zaznałą tez =Kourtney niż wywalać to na forum a to szkodzi naszym Dzieciątka mi cisnienie skoczyło Max w góre a nie chciałąbym by sie to skączyło przez to w szpitalu!Ollaala lubi tę wiadomość
-
Kamenkaa skarbie nie denerwuj się i nie przejmuj takim głupim pisaniem o kimś kto Cię zupełnie nie zna to jest forum najwidoczniej niektóre dziewczyny są takie, że lubią obgadywac nie denerwuj się kochana bo Dzieciątko jest teraz najważniejsze a głupoty, które ktoś wypisuje są żałosne i chore bo to jest forum ciążowe a zrobiło się bardzo nie miło ostatnim czasem tutaj.
kamenkaa, Ollaala lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Kourtney wrote:Mnie martwią twardnieje brzucha. Twardnieje tak na minutę może ale jest twardy jak kamień. Potem wszystko wraca do normy. I tak kilka razy dziennie
Kourtney, mam dokładnie to samo od tygodnia, chociaż od jakiś 2 dni spokój. Jutro mam wizytę więc podpytam o to panią doktor. Jeśli to skurcze braxtona -Hicka, to czytałam, że to normalny objaw zdrowej ciaży, tylko uczucie takie niekomfortowe. Mnie też to niepokoi. Niby pojawiają się po 20 tygodniu ciązy. Suwaczki mamy identyczne, więc pewnie to samo na nęka
Ollaala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde z tym twardnieniem macicy.. Ja rano jak się budze to czuje twarda kulkę i dokladnie widzę położenie macicy ale nie jest to bolesne .. Jak wstane to mija. Pełny pęcherz tez mam to wydawało mi się ze z tego bardziej taki objaw. A teraz to juz sama nie wiemcóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualnyMili_Vanilli wrote:Kourtney, mam dokładnie to samo od tygodnia, chociaż od jakiś 2 dni spokój. Jutro mam wizytę więc podpytam o to panią doktor. Jeśli to skurcze braxtona -Hicka, to czytałam, że to normalny objaw zdrowej ciaży, tylko uczucie takie niekomfortowe. Mnie też to niepokoi. Niby pojawiają się po 20 tygodniu ciązy. Suwaczki mamy identyczne, więc pewnie to samo na nęka
-
Kourtney wrote:Kamenka najważniejsze żebyś się uspokoiła. Ciśnienie musi spaść. Zrelaksuj się czymś :*
Będę się starać dzwoniłąm do lekarza kazał wziąść jeszcze jeden lek myśle że pomoże.
Czemu edytowałaś to co napisałąś że również od Anonima dostałaś info ? ?
Nie potrzebnie bo każdy myśli że tylko mi ktoś coś wysłał a wychodzi na to że nie ....
Dziekuje Agabtm,Repose bedę sie starac
Trzymajcie się Ciepło.Repose, Agabtm, Ollaala lubią tę wiadomość
-
A ja się czuję taka jakaś zmęczona dziś
Franek tak daje mi do wiwatu, że głowa mi pęka. Teraz położyłam go spać, no i sama się chyba położę...
Najlepsze było wczoraj jak szłam z nim przez pasy, nie dość że nie chciał dać ręki to jeszcze położył się na środku przejścia, a ja oczywiście tego klocka musiałam podnosić, pod pachę i zejść z ulicy. Nie wiem co się dzieje z moim dzieckiem , ale stał się strasznie nieznośny
Przepraszam za żale ale ciężko mi jakoś.. -
cass - na pewno to duża zasługa pełnego pęcherza, nie wiem już jak sobie z tym radzić, bo przed zaśnięciem wstaję z łóżka jakieś 3-4 na siku, a potem o 5:00 budzę się z okropnym bólem i tak
Może będę sobie nastawiać budzik co dwie godziny na sikanie?
Misia15 - ja też się ekscytuję jutrem i pewnie zaraz przed usg dostanę nerwicy, ale nie myślmy o tym dziś, relaks!Mam nadzieję, że jutro będę mogła Cię uspokoić po mojej wizycie - a Ty o której masz?
Agabtm, Misia15, cass lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamenkaa wrote:Będę się starać dzwoniłąm do lekarza kazał wziąść jeszcze jeden lek myśle że pomoże.
Czemu edytowałaś to co napisałąś że również od Anonima dostałaś info ? ?
Nie potrzebnie bo każdy myśli że tylko mi ktoś coś wysłał a wychodzi na to że nie ....
Dziekuje Agabtm,Repose bedę sie starac
Trzymajcie się Ciepło.
Ale to prawda dostałam dzisiaj screeny tego co dziewczyny piszą na fb. Uważam że to żałosne bo ta osoba założyła specjalnie konto żeby mi to wysłać. ..pusty profil, 0 postów.. Także jakiś troll. Przecież pisałam że nie chce tam być na fb więc nie wiem po co mi to. Nie wiem dlaczego nam wysłano te screeny. Ktoś chce narobić szumu i tyleOllaala, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
JajkoNiespodzianka wrote:cass - na pewno to duża zasługa pełnego pęcherza, nie wiem już jak sobie z tym radzić, bo przed zaśnięciem wstaję z łóżka jakieś 3-4 na siku, a potem o 5:00 budzę się z okropnym bólem i tak
Może będę sobie nastawiać budzik co dwie godziny na sikanie?
Misia15 - ja też się ekscytuję jutrem i pewnie zaraz przed usg dostanę nerwicy, ale nie myślmy o tym dziś, relaks!Mam nadzieję, że jutro będę mogła Cię uspokoić po mojej wizycie - a Ty o której masz?
Ja właśnie mam budzik na 3 w nocy specjalnie na siku!bo później mam tak pełny pęcherz i obolaly ze nie mogę wstać z łóżka...
JajkoNiespodzianka lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Kourtney wrote:Bi chce juz zamknąć ten temat.
Ale to prawda dostałam dzisiaj screeny tego co dziewczyny piszą na fb. Uważam że to żałosne bo ta osoba założyła specjalnie konto żeby mi to wysłać. ..pusty profil, 0 postów.. Także jakiś troll. Przecież pisałam że nie chce tam być na fb więc nie wiem po co mi to. Nie wiem dlaczego nam wysłano te screeny. Ktoś chce narobić szumu i tyle
Uważam, że cały ten temat z FB jest żałosny i lepiej go zakończyć. Nie wiem o jakie wpisy chodzi i o jakie screeny, ale zaczynam się czuć jak w serialu szpiegowskim ehh a serio ten fb to żaden problem i w ogóle ten temat, dziewczyny skończcie ten temat i tak jak prosiło już kilka osób piszcie na priv o tym bo mi się odechciewa tu zaglądać ( serio). POwiedziałam co miałam, zamykam ten tematKourtney, Agabtm, kamenkaa, Bomblica, kirys, Kawa z mlekiem lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:A ja się czuję taka jakaś zmęczona dziś
Franek tak daje mi do wiwatu, że głowa mi pęka. Teraz położyłam go spać, no i sama się chyba położę...
Najlepsze było wczoraj jak szłam z nim przez pasy, nie dość że nie chciał dać ręki to jeszcze położył się na środku przejścia, a ja oczywiście tego klocka musiałam podnosić, pod pachę i zejść z ulicy. Nie wiem co się dzieje z moim dzieckiem , ale stał się strasznie nieznośny
Przepraszam za żale ale ciężko mi jakoś..
Będzie dobrze:)
Może to po prostu trochę wcześniejszy bunt dwulatka;)Paula222, Ollaala lubią tę wiadomość