Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen wrote:Aneczka są podobno trzy typy brzuszków i jeden własnie zaczyna się tak od dołu ja też tak mam...inne jakby od pępka i są bardziej spiczaste...szukałam zdjęcia na necie ale nie znalazłam, ale w książce "w oczekiwaniu na dziecko" jest to ładnie pokazane
Aneczka nie stresuj się
Ja wizytuję w czwartekHelen lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
witam się w 23tygodniu, mam ogromny brzuch, co to będzie na koniec??
w sumie cwicze, duzo nie jem, w ciagu dwóch tygodniu i 2dni przybyło mi 2cm w obwodzie
Repose, kuleczka777, cass, Bomblica, mmarzenak, Misia15, Pati_89, Madzik84, fairy_tale, Paula1991, oldżi, kamenkaa, Lila2703, eidth, dais, Joana33, evus, jakka, xpaulinax, Agabtm, Helenucha Klucha, kirys, Magda34, ansad lubią tę wiadomość
-
Troche lepiej kochana dzisiaj moja tesciowa obiecala zadzwonic do ginekologa i zmusic go do podania nazwy czegokolwiek co bedzie pomagalo mi zasnac wiec pewnie jutro dostane jakies wspomagacze heh :p
A co u ciebie?kuleczka777 lubi tę wiadomość
-
Repose a wiciszasz się przed snem?jakas muzyka relaksacyjna?
spróbuj zmusić się wyjść na krótki spacer wieczorem, śpi się po tym jak dziecko
powiem ci ze tez się długo męczyłam, aż nawet zrobiłam się nerwowa ..ale jakoś sytuacja się unormowała. Pomaga też wietrzenie sypialni przed pójściem spać.
Może bardzo się czymś stresujesz?
Repose lubi tę wiadomość
-
Repose wrote:Troche lepiej kochana dzisiaj moja tesciowa obiecala zadzwonic do ginekologa i zmusic go do podania nazwy czegokolwiek co bedzie pomagalo mi zasnac wiec pewnie jutro dostane jakies wspomagacze heh :p
A co u ciebie?
Repose, mam nadzieję, że coś Ci doradzi. Ja miałam problemy ze snem na początku ciąży, pytałam gin czy mogę coś brać, np ziołowego na sen, ale powiedziała, że nie. Na szczęscie później przeszło, teraz czasem obudzę się w nocy lub już wcześnie rano i zasnąć nie moge. Jeśli to weekend to ok, dośpię póżniej, ale jak do pracy idę to juz gorzej. Czasem też w ciągu dnia można się zdrzemnąc, nawet 15 minut drzemki czyni cudaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 15:46
Repose lubi tę wiadomość
-
Mili_Vanilli wrote:Misia ja pewnie od połowy lutego pójde juz na zwolnienie, więc w końcu mogłybysmy się spotkac, pospacerować albo pobuszowac razem po sklepach
Ja jestem z całą wyprawką daleko w tyle .
Superto czekam na informacje i możemy się spotkać na herbatkę czy spacerek a zakupy mile widziane
ja też jeszcze nie mam nic z wyprawki bo musimy poznać płeć
bo cześć ubranek dostane od siostry
ale i tak jakieś ubranka będę chciała sama kupić dla uciechy
Helen brzuszek ślicznyMisia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Spacer to nie bardzo bo sama sie boje wiecie jaka jest sytuacja we Francji z uchodzcami terrorystami itp moze przesadzam ale wole dmuchac na zimne
Kuleczka to prawda po paznokciach lekarz moze zobaczyc czy dzieje sie cos zlego wiec Zmyj do porodu
Ciagle sie czyms stresuje ale kazdy z nas ma jakies problemy licze na te leki jutro jak nie wyjdzie to bede kombinowac -
No i pospałam... Właśnie wstałam
Repose, no niestety jakoś brak chętnych do posiedzenia z synkiem..
beatas wydaje mi się , że on nie ma pojęcia w ogóle ,,co to jest'' druga dzidzia... Zazdrosny to jest, np o moją chrześnicę, ale ostatnio nie wychodzimy prawie nigdzie i ciągle jestem tylko z nim, sama nie wiem. Dzieci to taka zagadka
Helen super brzuszek ! Jaki okrąglutki
A z tymi paznokciami w sumie nie wiem jak, ale na miesiąc przed terminem zmyję lakier i będę nosić krótsze jak teraz ... Ale stopy zostawię pomalowane
Dzięki dziewczyny, trochę pospałam, odpoczęłam, mój urwis nadal śpi. WIęc mam jeszcze chwilę dla siebie. Mam nadzieję, że to zachowanie mu minie, bo on na prawdę jest taki Kochany ale momentami mam dośćA co to będzie jak Jaś się pojawi ojoj
-
Repose wrote:Spacer to nie bardzo bo sama sie boje wiecie jaka jest sytuacja we Francji z uchodzcami terrorystami itp moze przesadzam ale wole dmuchac na zimne
Aż taka jest zła sytuacja we Francji, że kobieta boi się wyjść sama na spacer? Dramat, współczujęNawet, jeżeli wydaje Ci się, że przesadzasz, to już sam fakt, że masz takie myśli jest niepokojący. Ja też sama się nie kręcę po mieście późnym wieczorem czy w nocy, ale o takiej dajmy na to 21:00 normalnie wychodzę z psem i nie przyszłoby mi do głowy, żeby się bać. A mieszkam w centrum sporego miasta.
-
Fairytale ja mieszkam na granicy niemiec francji i belgi a to tu sie to wszystko rozgrywa miedzy tymi panstwami jeszcze te ataki na kobiety w niemczech ja poza lekarzem i zakupami wole nie ryzykowac
Paula dobrze ze chociaz pospalas moj teraz wariuje mam nadzieje ze padnie kolo 20 :p
Kuleczka nawet nie wiesz jak mi szkoda moich slicznych pazurkow usuwac teraz :p