Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Repose wrote:Paula kazdy ma taki dzien ze chce sie pozalic od tego tu jestesmy zeby sluchac :*
Dzięki Kochana, ale ten mój urwis już przechodzi sam siebie.. Jaki to czas przyszedł, że jak on idzie spać to ja się cieszę, mam ulgęNie wiem co z nim, raczej nie bunt dwu latka dopiero ma niecałe 20 mc ...
Repose, Bomblica lubią tę wiadomość
-
Fairy, tak marka miala złe wyniki z przepływów, mam nadzieję, ze powtórne badanie było korzystne.. Wczoraj właśnie o niej myślałam:(
Joana super, że wreszcie w pełni cieszysz się z ciąży!przez cały czas zapewne będzie nam towarzyszył lęk i niepokój, ale musimy sie do tego przyzwyczajać
Ja nie wiem, jak wygląda to "stawianie się" macicy.. Mam nadzieję, że tego nie mam.. Co do skurczy, jak mowilam ginowi o nich to powiedział, że mam nie brać nospy ani magnezu, że to normalne.. Ufam mu, to bardzo dobry lekarz, prowadził 3 ciąże mojej siostry, ciaze moich przyjaciółek, koleżance wyprostował hormony i ma dzidziusia, na ktorego juz stracili nadzieję... chyba wie co mówi..
Patutka, jak długo zostajesz w szpitalu?
Kourtney, kiedy masz wizytę, żeby zapytać lekarza?
Kamenka, nie denerwuj się, bo szkoda dzidzi..kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Paula moj tez ma ten cudowny bunt ale babcia go na dwa dni zabrala dopiero dzis wrocil i nie to dziecko po prostu moze twoja mama moglaby sie zajac maluszkiem przez dwa dni?
Paula222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Repose wrote:Paula moj tez ma ten cudowny bunt ale babcia go na dwa dni zabrala dopiero dzis wrocil i nie to dziecko po prostu moze twoja mama moglaby sie zajac maluszkiem przez dwa dni?
Moja mama należy do takich, które chcą mieć spokój - niestety... Na 2 h może z nim posiedzieć, ale na noc nie ma mowyNo i mam do niej 20 km... ZNów teściowa niby by mogła, ale ona mieszka 100 km ode mnie i ma męża który lubi wypić, więc też odpada. A mąż od rana do wieczora praca-budowa, dom/spanie i tak w kółko. A ja z domu nie wychodzę, bo strach co ten mój Franek będzie wyczyniał
-
Paula moze Twój mały staje sie powoli zazdrosny i juz uwagę chce swoją zwrócić ?
Patutka widzisz to ja zle wyczytałam na necie o tej lueinie. Dobrze ze mnie uświadomiłas
Powodzenia zeby Cie nie trzymali za długoagus3004 lubi tę wiadomość
-
JajkoNiespodzianka wrote:
Misia15 - ja też się ekscytuję jutrem i pewnie zaraz przed usg dostanę nerwicy, ale nie myślmy o tym dziś, relaks!Mam nadzieję, że jutro będę mogła Cię uspokoić po mojej wizycie - a Ty o której masz?
Trzymam kciuki żebyś się nie denerwowała i żeby maluszek sie dobrze ułożyłja mam wizytę o 18.40 dopiero
wiec czas będzie się ciągnął strasznie wolno... czekam z niecierpliwością na informacje od Ciebie po wizycie to na pewno będzie mi trochę raźniej i się uspokoje
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Misia15 wrote:Trzymam kciuki żebyś się nie denerwowała i żeby maluszek sie dobrze ułożył
ja mam wizytę o 18.40 dopiero
wiec czas będzie się ciągnął strasznie wolno... czekam z niecierpliwością na informacje od Ciebie po wizycie to na pewno będzie mi trochę raźniej i się uspokoje
Trzymam kciuki za Was
-
Powodzenia jutro dziewczynki na wizytach
Nie stresujcie się za bardzo, bedzie dobrze
Cudnych widoków Wam życzę
Ja też jutro wizytuję o 13stej, ale to tylko wizyta kontrolna, w sumie byłam 2 tyg temu, ale moja gin idzie na urlop i chciała zobaczyć jeszcze moje ostatnie wyniki.Misia15, fairy_tale, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
aneczka2015 wrote:Mnie tez brzuch pobolewa, widze ze nie jestem sama. Mnie tak ciagnie, kluje sama nie wiem jak to okreslic. Ja wczoraj nasz znajomy mnie zaskoczyl i mowi do mnie tak: a z twoja szyjka macicy wszystko om? Bo jakos nisko masz ten brzuszek.... No i zaczelo sie. Mam stresa ze cos jest nie tak?! We wtorek mam wizyte to sie diwiem. Poradzcie mi co z ta szyjka? Jak to u was wyglada?
Bomblica, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Misia ja pewnie od połowy lutego pójde juz na zwolnienie, więc w końcu mogłybysmy się spotkac, pospacerować albo pobuszowac razem po sklepach
Ja jestem z całą wyprawką daleko w tyle .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 15:01
Misia15 lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Ja od Christie na razie jeden tytuł pochłonęłam i ma pewno na jednym się nie skończy
Muszę ta "dziewczyne"..." wypożyczyć albo kupić bo już któraś osoba poleca.
Ja się zdecydowałam w tym roku na wyzwanie. Przeczytać 52ksiazki.
http://www.imdb.com/title/tt3581932/