X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose myślę ze mogłabyś im dac jezzxze z miesiąc czy dwa :)
    Patutka o masakra z pogotowiem.

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose wrote:
    Fairytale ja mieszkam na granicy niemiec francji i belgi a to tu sie to wszystko rozgrywa miedzy tymi panstwami jeszcze te ataki na kobiety w niemczech ja poza lekarzem i zakupami wole nie ryzykowac

Współczuję, naprawdę. Jeszcze niedawno wydawać by się mogło, że to takie miejsce nie tylko atrakcyjne pod względem ekonomicznym, ale też bardzo bezpieczne, ogólnie dobre do zamieszkania. I tak się pozmieniało...

9ewns65gxjq3gces.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 23:33

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Repose Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuleczka w poprzedniej ciazy mialam problemy wiec teraz na wszystko uwazam z wyprzedzeniem tylko boje sie jak po takim czasie zeli moje paznokcie teraz wygladaja . :p

Fairytale mogloby sie wydawac ale niedlugo nigdzie nie bedzie bezpiecznie ja nie jestem rasistka nawet nie mam prawa byc w koncu mam meza francuza ale ten caly islam mnie przeraza

Aniolek 15 tydz ciazy... 15.07.15 r
    Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka mam nadzieję że kolejka szybko minie, w głowie się nie mieści normalnie, tyle czekać :/

O mój właśnie wstał, no zobaczymy :)

Repose mnie też to przeraża, te całe zamachy itd :(

Repose lubi tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sie boje.jaa nie wiem jaak ta merkel może być tak głupia i tego nie widzi. Tydzień temu policja zrobiła najazd na kiosk gdzie znaleźli bron,900g. Amfetaminy,300g. Marihuany,100gram haszyszu,10 heroiny i to z 200metro od mojego domu!
    W lato w bialy dzień zadzgali czlowieka nożem pieciu na jednego, a ze trzy miesiące temu ojciec z synem mieli jakieś porachunki z gościem strzelali do niego a kobieta w osmym miesiącu widziala wszystko przez okno i do niej także strzelali.
    I dziwnym trafem w każdej tej akcji uczestniczaa Turcy i Albany.

Tęsknię za tym spokojem jaki mialam w Polsce,Polacy maja rację że nie chcą zaadnych uchodźców. Te gangi i to wszystko mnie przeraża. Kiedyś na pewno wrócę do Polski.
    Ja od Koloni tam gdzie były te napaści mieszkam 60km. Tam jest nawet Polska amasada.

I też jestem rasistka,ale tylko do Islamu;)
    Katolicy,chrześcijanie ortodoksi itd. Do nich nnic nie mam.pracuja żyją.
    A turcy i te Albany sZukają problemów i siedzą na sozialach i wszystko na czarno zarabiaja. Nawet policja się ich boi, tak już dali soobie siąść na głowę w DE. To jest nie do pomyślenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 16:58

Repose, Melissa84, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

• Repose Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki Merkelowa napewno ma w tym jakis interes jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase.
    Mnie tylko dziwi ze Niemcy nie reaguja na to wszystko
    A ile masz do Francji albo Belgi?

Kiki97, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Lila2703 Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Lecząc sie u psychiatry na nerwicę lekowa, niestety zadnych leków nie można brać w ciąży. Też miałam okres bezsenności, przez jakiś miesiąc. Leki nasenne źle działają na maluszka. Też próbowałam ubłagać lekarza. Ale nic z tego jedyne co to melisa ;-)

Na mnie melisa nie działa, a mam takie noce że masakra zero spania, nie wiem od czego to zależy...na szczęście ilość biegania do toalety w nocy się zmniejszyłą do jakichś 4 razy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Nijmegen w Belgii 100 km.
    No właśnie najlepsze że większa połowa Niemców też chce uchodźców, Ci ludzie mają jakieś zaburzenia myślenia albo nie wiem.
    Ostatnio byłam w sklepie stał mały chłopiec nie umiał powiedziec kasjerce że chcę kupić margaryne. Ona mu tłumaczy że go nie rozumie,a on dalej po swojemu( bulgar albo cygan)
    Po niemiecku ani A ani Be a buty nike air maxy spodnie adidasa i na stowe było nowe. I takie bulgary dostaja od razu kase od państwa. A Polakowi czy niemcowi robią problemy.
    Mamy koleżanka niemka czeka na pieniądze na syna pół roku,moja mama normalnie pracuję od pierwszych dni i także robią problemy wstrzymali ten Kindergeld na mojego brata mimo że się uczy,bo ma dopiero 15 lat do marca,a taki bulgar cygan od razu ma wszystko tutaj zapewnione

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 17:14

• kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka aaa u nas takich cudów osobnych nie ma. Mam nadzieje ze szybko przejdą te babki.

Kiki a w jakim ty mieście mieszkasz ? Ja byłam koniec sierpnia niedaleko Kolonii u męża rodziny.

f2w3skjoxrbw67ni.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    Patutka aaa u nas takich cudów osobnych nie ma. Mam nadzieje ze szybko przejdą te babki.

Kiki a w jakim ty mieście mieszkasz ? Ja byłam koniec sierpnia niedaleko Kolonii u męża rodziny.

Duisburg. 20 km od Essen

• Repose Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki a do Saarbrücken w Niemczech ile?
    Wez nic nie mow tu tak samo arabom itp w dupe wchodza a ci ich morduja

Kiki97 lubi tę wiadomość

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa to wiem gdzie. To ty bardziej na północy od Kolonii jesteś, ja byłam w Olpe.

Bedzie tak jak w przepowiedni ze Polska będzie najbezpieczniejszy krajem i Polacy będą zjeżdżać tabunami do kraju

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 17:20

Kiki97 lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

• Melissa84 Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki91- odnośnie uchodźców to mam takie samo zdanie jak ty. Jak dla mnie islam powinien być zakazany i tyle.

Dziewczyny wcześniej pisałyście o paznokciach, że do zabiegów nie mogą być pomalowane itd. Z tego co wiem na własnym przykładzie to już nie ma takich wymogów- sama przeszłam sporo zabiegów operacyjnych i żaden lekarz ani słowem mi się nie zająknął o pomalowanych paznokciach (hybrydka) ani przed zabiegiem ani po nim mimo, że miałam znieczulenie ogólne

Kiki97, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

xrotj6yxw9i27cok.png
    er3miei3xce51qrp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Repose wrote:
    Kiki a do Saarbrücken w Niemczech ile?
    Wez nic nie mow tu tak samo arabom itp w dupe wchodza a ci ich morduja
    Wychodzi 300km.

Kuleczka też mi się tak wydaje, za parę lat wrócę do Polski;) tylko najpierw jakieś kwalifikacje w zawodzie zdobęde,żeby facet utrzymywać nie musiał hehe

• Repose Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 60 km a myslalam ze tez bedziesz miala blizej szkoda :p

Synek David 25.04.2013r
    72a8ecb302.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melissa84 w sumie i ja miałam pomalowane jak miałam 2 laparoskopie hmm więc sama nie wiem jak z tym jest. Miło by było tyle o ile czuć się ze sobą dobrze :) A ja mam zawsze pomalowane, bez nie chodzę, no właśnie, chyba, że do porodu :P

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Melissa84 Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula222- no właśnie :) (ja jestem po 3 laparoskopiach ;) ). Dlatego do porodu i mojej cesarki idę w pomalowanych :)

xrotj6yxw9i27cok.png
    er3miei3xce51qrp.png

• Patutka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 23:33

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • cass Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, człowiek ma się nie denerwować, a czyta, że nie jesteście rasistkami, ALE...
    Dziewczyny, masa Polaków z kraju wyjechała, kiedyś jako uchodźcy do innych krajów przybywali, teraz jako imigranci zarobkowi - a jakimś dziwnym trafem to właśnie oni najczęściej skarżą się na imigrantów/uchodźców zapominając, że sami są z tej kategorii.

A islam? Ludzie, przecież znajdziecie złych katolików, żydów i muzułmanów. Naprawdę terroryzm nie ma religii, więc po co rzucać hasłami, że islam jest taki siaki i owaki? Słyszałyście ostatnio o Polaku, który w GB zgwałcił 10latkę? Albo wiecie ilu Polaków siedzi w więzieniach w Anglii? Jak byłam swego czasu w IE, to widziałam ilu Polaków przyjechało, żeby się na socjal załapać, pracą to się oni nie skalali, bo i po co, skoro rząd irlandzki dawał? Ręka im nie zadrżała, jak pobierali zasiłki, mimo że spokojnie mogli pracować, bo ofert nie brakowało. I co, czy przez to wszyscy Polacy są źli?

Ludzie to ludzie. Też przeraża mnie sytuacja w Europie, bo sobie z nią nie radzimy, ale przez gardło by mi nie przeszło mówić, że wszyscy muzułmanie źli, a islam powinien być zakazany. Albo cieszyć się, że utopili się ludzie w kolejnej łodzi i ciało dziecka na brzeg morze wyrzuciło...

W każdym razie - jako że nie chcę zaczynać dyskusji - powstrzymajmy się od tematów homoseksualistów, aborcji, polityki, czy rasizmu. Dyskusje światopoglądowe zawsze prowadzą do kłótni i niezrozumienia.

Love and peace!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 17:45

xpaulinax, maria85, Einin, Madzik84, Kawokado lubią tę wiadomość

izo5d03.png

See you soon baby girl! :)
‹‹ 739 740 741 742 743 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ