Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie pisalysmy ze powinien byc zakazany ani tym bardziej ze cieszy nas czyjas smierc bynajmniej sobie nie przypominam bym ja cos takiego napisala.
Napisalam ze sie ich boje strach a rasizm to dwie rozne rzeczy.
Tak w kazdej narodowosci znajduja sie osobniki zaslugujace na potepienie tylko ze jednak polacy na socjalu a terroryzm mordowanie gwalcenie i dzihad to dwie sprzeczne sprawy -
Nadrobic was dzisiaj graniczylo z cudem
JajkoNiespodzianke sliczne zakupy, widzialam kilka pajacykow podobnych do moich
Patutka powodzenia.
Kamenka postaraj sie wyciszyc, moze jakas muzyka relaksacyjna i kapiel ze swiecami?
Repose uwazaj na siebie jak mieszkasz w takim niebezpiecznym terenie.
Ja dzisiaj szalalam w kuchni, zrobilam kilka obiadow juz az do srodyupieklam ciasto cytrynowe a potem bylam na jodze. Dzisiaj pierwsze zajecia i jestem raczej zadowolona, chociaz przez pierwsze 15 min myslalam ze wyjde stamtad bo maluch zaczal tak kopac i to tak mocno, ze bylam w szoku skad taki maluch ma tyle sily! Jego kopniaki potrafia juz byc serio bolesne! Na szczescie reszta cwiczen byla troche bardziej intensywna wiec sie uspokoil. Zrelaksowac mi sie nie udalo, bo nie naleze do osob ktore latwo sie wyciszaja
Moze po ktoryms razie bedzie lepiej. Teraz bola mnie uda, biodra i lekko gora brzucha- dawno nie ruszalam miesni
Dzisiaj 21 tydzien sie zaczal
Powodzenia jutro na wizytachHelen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycass wrote:Ojej, człowiek ma się nie denerwować, a czyta, że nie jesteście rasistkami, ALE...
Dziewczyny, masa Polaków z kraju wyjechała, kiedyś jako uchodźcy do innych krajów przybywali, teraz jako imigranci zarobkowi - a jakimś dziwnym trafem to właśnie oni najczęściej skarżą się na imigrantów/uchodźców zapominając, że sami są z tej kategorii.
A islam? Ludzie, przecież znajdziecie złych katolików, żydów i muzułmanów. Naprawdę terroryzm nie ma religii, więc po co rzucać hasłami, że islam jest taki siaki i owaki? Słyszałyście ostatnio o Polaku, który w GB zgwałcił 10latkę? Albo wiecie ilu Polaków siedzi w więzieniach w Anglii? Jak byłam swego czasu w IE, to widziałam ilu Polaków przyjechało, żeby się na socjal załapać, pracą to się oni nie skalali, bo i po co, skoro rząd irlandzki dawał? Ręka im nie zadrżała, jak pobierali zasiłki, mimo że spokojnie mogli pracować, bo ofert nie brakowało. I co, czy przez to wszyscy Polacy są źli?
Ludzie to ludzie. Też przeraża mnie sytuacja w Europie, bo sobie z nią nie radzimy, ale przez gardło by mi nie przeszło mówić, że wszyscy muzułmanie źli, a islam powinien być zakazany. Albo cieszyć się, że utopili się ludzie w kolejnej łodzi i ciało dziecka na brzeg morze wyrzuciło...
W każdym razie - jako że nie chcę zaczynać dyskusji - powstrzymajmy się od tematów homoseksualistów, aborcji, polityki, czy rasizmu. Dyskusje światopoglądowe zawsze prowadzą do kłótni i niezrozumienia.
Love and peace!
U mnie to co sie dzieje to właśnie Turcy i Albany gdzie się nie spojrzy to oni robią roozruby i niczego sie nie boją.
Polacy też sa lepsi i gorsi tak samo jak kazdy inny naród mi Niemcy kojaarzyli się zawsze z ludzmi z zasadami,sztywnymi bogatymi,a wyjdę na spacer i te tzw. Alkoholiki też się znajda jak wszędzie.
Każdy naród ma obywateli nid zawsze fair,ale turcy to już przesadzaja i te cygany.
Naajbardziej śmieszy mnie jednak że psów unikaja jak ognia hah. Wychodze z psem i od razu na druga stronę ulicy lecą( bo ich zdaniem psy to brudne zwierze) -
dais, o właśnie, tak sobie myślałam ostatnio, że kiedyś wspominałaś, że na zajęcia się zapisałaś. Mam nadzieję, że na kolejnych się już zrelaksujesz - mnie joga mega wycisza i jedna rzecz mnie zawsze zadziwia - jak bardzo nie umiem oddychać i jak bardzo na jodze można się dotlenić tymi wdechami i wydechami
repose niestety, nie zgadzam się z Tobą. Ale jak wspominałam - dyskusji prowadzić nie będę i mam nadzieję, że temat się wyciszy
-
nick nieaktualny
-
Cass mam nadzieje, bo ja ogolnie jestem kiepska w nic nie robieniu. Maz sie ze mnie smial ze na joge sie zapisalam i bede stamtad uciekac bo sie zanudze. Pilates byl dla mnie na granicy, bo czasem wydawalo mi sie, ze jest zbyt spokojnie, a joga jest jeszcze spokojniejsza. Jak wybralismy sie z mezem do groty solnej kilka lat temu to do teraz mi wypomina, ze go zagadalam na smierc i nie dalam mu sie nawet minuty wyciszyc
Plus jogi jest taki ze tylko na poczatku i na koncu, kiedy trzeba sie uspokoic dostaje bziaka przez reszte nawet sie mecze i czuje miesnieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 18:12
cass lubi tę wiadomość
-
dais wrote:Cass mam nadzieje, bo ja ogolnie jestem kiepska w nic nie robieniu. Maz sie ze mnie smial ze na joge sie zapisalam i bede stamtad uciekac bo sie zanudze. Pilates byl dla mnie na granicy, bo czasem wydawalo mi sie, ze jest zbyt spokojnie, a joga jest jeszcze spokojniejsza. Jak wybralismy sie z mezem do groty solnej kilka lat temu to do teraz mi wypomina, ze go zagadalam na smierc i nie dalam mu sie nawet minuty wyciszyc
Haha, no ja mam to samoZ jogą jest tak, że jak raz trafiłam na jeden zestaw ćwiczeń, co to w pewnym momencie na boku się leżało i oddychało, to się obudziłam po 15 minutach... Na szczęście jutub obszerny, więc trafiłam na bardziej dynamiczne ćwiczenia
-
cass wrote:Ludzie to ludzie. Też przeraża mnie sytuacja w Europie, bo sobie z nią nie radzimy, ale przez gardło by mi nie przeszło mówić, że wszyscy muzułmanie źli, a islam powinien być zakazany. Albo cieszyć się, że utopili się ludzie w kolejnej łodzi i ciało dziecka na brzeg morze wyrzuciło... !
Nie nie wymienilas mojego nicku ale odebralam to tak jakbys o nas mowila moze zle cie zrozumialam mimo wszystko nigdy nie ciesze sie ze smierci ludzi a tym bardziej DZIECI. Widzialam ten komis w Charlie Hebdo i mnie osobiscie nie bawil
-
Brawo cass! Popieram Twój wpis w 100%! Właśnie ze względu na takie "krótkowzroczne" komentarze niektórych dziewczyn przestałam udzielać się na forum, bo nic mnie tak nie denerwuje, jak nietolerancyjne wpisy w stylu "nie znam się, więc się wypowiem"...
-
Repose wrote:Nie nie wymienilas mojego nicku ale odebralam to tak jakbys o nas mowila moze zle cie zrozumialam mimo wszystko nigdy nie ciesze sie ze smierci ludzi a tym bardziej DZIECI. Widzialam ten komis w Charlie Hebdo i mnie osobiscie nie bawil
uderz w stół na nożyce się odezwą
-
Nie zamierzam sie z wami klocic bo to do niczego nie prowadzi nie zamierzam sie denerwowac bez powodu.
Mimo wszystko powodzenia i pozytywnego zakonczenia ciazy. CzescKiki97 lubi tę wiadomość
-
No właśnie ostatnio myślałam o Tobie - co tam w ogóle? 22 tydzień rozpoczęty - połówkowe za Tobą?
Nigdy nie będzie tak, że się wszyscy zgodzą, dlatego mój apel o nieporuszanie kwestii światopoglądowych - "kłóćmy" się o kp vs. mm
repose rozumiem, dla mnie koniec tematu. -
Paula222, jeju, ja już też. Noc w noc śni mi się dzidzia, co kupuję jakieś ubranka, to bym je tuliła i czasem zdarza mi się nad porodem podumać. Oszaleję
Ty to masz chociaż Franka - buntownika, bo buntownika ostatnio, ale zawsze się wtulić możesz! -
nick nieaktualnyPaula222 wrote:Hmm nie wiem o co tu chodzi
Nie kłócić mi się tu
Swoja drogą, chciałabym być już jakoś w 38 tygodniu i mieć końcówkę ciąży. Trochę męczy mnie ten czas
Mam to samo. Najgorzej że ta ciąża zrobiła ze mnie takiego lenia i zarłoka że az sie boję co będzie potem haha
Chciałabym połoŻyć się spać i przespać jeszcze te cztery i pół miesiącaPaula222 lubi tę wiadomość