Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cass wrote:agus3004 ja na początku ciąży jak przytrafiło mi się przeziębienie, to zgryzłam dwa ząbki czosnku - do dziś nie mogę na czosnek patrzeć, ale pomógł wzorowo, także polecam
Zdrówka!
kiki a ja się zastanawiam, co ja zrobię przed porodem? Męża prosić o depilację... yyyy.
Eeee ja sobie poradziłam sama przed porodemLusterko i jedziesz na czuja
Patutka uff to dobrzeOdpoczywaj jak najwięcej
kuleczka777, Lila2703, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Dalam racje z depilacja przed porodem i nie pamietam abym uzywala lusterka, jakos sie powyginalo i sie dopatrzylo
Manequita gratulacje, wygladasz kwitnaco
Patutka odpoczywaj i mam nadzieje, ze wszystko sie uspokoi.
Nie czulam twardniec brzucha w poprzedniej ciazy, dopiero tak przed samym porodem. Podobno moga sie juz pojawiac,ale nie kazda kobieta w ogole je zauwaza. Trzymam kciuki aby wszystkie tego typu rzeczy byly u was tymi dobrymi oznakami i nic powaznego juz sie nie dzialo.evus, kuleczka777, munequita lubią tę wiadomość
-
Muszę miec otwarte 2 strony, jedna zeby nadrabiac, druga zeby odpisywac
Kiki nie jestes sama tez czasami tak mam i nieświadomie wciagam brzuch trochę.
Agus zdrowka.
Dais jeszcze na leżąco mozna widzieć swoje stopy haha
Patutka to sie oszczedzajsuper ze jest w porządku
Munequita super zdjęcia
Jakka czyli hybrydy odpadają tak czy siakWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 19:27
munequita lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:A on mi napisal magne b6 ten może być czy nie bardzo? Dziękuję, że mnie o tym poinformowałaś :*
Tak! Jak najbardziej. Możesz też zapytać o inny, bo są też tańszeja chciałam kupić Magnę, a pani w aptece powiedziała, bym sobie spojrzała na dwa inne preparaty i się okazało, że jeden z nich też jest mleczan i ma więcej magnezu (Magnez+B6 Optimal) i kosztuje grosze.
Z żelaza mogę polecić Actiferol
- zero zaparć, naprawdę fajny preparat.
munequita lubi tę wiadomość
-
Ja mam przepisany asmag forte ( jony magnezu ).
Jakka tak mówisz to zobaczymy najwyzej zedre jak będę oczekiwać haha
Zeli to juz dawno nie robię bo paznokcie sa pozniej kiepskie i dlugl sie robi, a hybrydy to 30 min i gotoweWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 19:45
jakka lubi tę wiadomość
-
Hej! Wczoraj faktycznie było mało wpisów, więc poszłam spokojnie spać. Dziś cały dzień spędziłam z rodzinką, byliśmy u jedynej naszej kochanej babci i się najadłąm karpatki
Teraz mam jakieś 20 godzin do nadrobienia i kilka stron wpisów.
Pomocy - właśnie mnie zaczęło boleć gardło, mąż przeziębiony i jak zwykle musiałam od niego załapać. Co można wziąć, jeśli imbir+czosnek+cytryna+miód nie pomoże? Kojarzę tylko serię Prenalen. Co stosowałyście?HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Dzisiaj na polsacie kogel mogel. Powiem Wam ze lubie te stare filmy, moglabym i 10 razy je oglądać
Kirys mleko plus czosnek fuj ale pomaga, a jak nie to moze amolWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 19:50
Kiki97, Agabtm, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
no forum chyba byl juz ten temat, ale w zyciu nie znajde- czy bierzecie jakies DHA?
ja kupilam jakies dha z alg (prenatal dha z alg). ale strasznie mi po nim niedobrze, mdli mnie i w ogole kiepsko sie czuje. a od ryb odrzuca mnie od poczatku ciazy. wiec co brac? tez tak macie, ze suplementy bardzo zle tolerujecie?
-
Ja biore femibion natal 2 z dha, nie mam po nim problemow, tylko odbija mi sie ryba po jakis 20 min, ale wymiotow to nie powoduje. Nie jest to najtanszy suplement, ale stosowalam go w poprzedniej ciazy i bylam zadowolona, wiec biore i teraz.
Najtaniej mozna znalezc w aptekach internetowych, bo ponizej 30 zl, zas w zwyklej aptece placilam ok 43 zl za opakowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 20:03
evus, Misia15 lubią tę wiadomość