Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Repose czemu podasz na pysk zero snu ciężka noc??
Zwady i spory wyjasniajcie sobie najlepiej na priv bo to zaśmieca forum i czyta się to wszystko źle a do porozumienia nie dojdziecie, baby mają ciężkie charaktery .
HoniKa89, Helenucha Klucha, cass, Kawa z mlekiem, evus, Bomblica, Ollaala, kirys lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Jaaka zdrówka dla Was ;*
Jajko niespodzianka kusisz tymi ciuszki jak juz zabiorę l4 to tez zacznę odwiedzać szmateksy
Ja dziś wybieram się do teściów na kawkę i babci z okazji jej ostatniego świętapewnie znowu najem się jak świnka
JajkoNiespodzianka lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Najsmieszniejsze jest to ze tak ale malo po prostu bo kolo 12 poszlam spac ale wiecie jak to w ciazy to siusiu to pic to jakis koszmar a jak sie przebudzilam to bylam ciekawa co na forum a jeszcze taki serial w internecie sobie ogladam i wiecie emocje ^^
A wam jak nocka minela.
I jak sie czujecie tak ogolnie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Mnie martwią twardnieje brzucha. Twardnieje tak na minutę może ale jest twardy jak kamień. Potem wszystko wraca do normy. I tak kilka razy dziennie
Teoretycznie na tym etapie już mogą się pojawić skurcze B-H, ale wiesz, ja bym o to dopytała gina przy najbliższej okazji. Też myślałam, że te twardnienia to raczej nic złego, ale najwyraźniej w połączeniu z miękką szyjką nie jest to dobra kombinacja. -
Hej dziewczyny witam z rana
Widzę, że z tym Facebookiem dalej zamieszanie- kochane nie nakręcajcie się, bo tak jak dziewczyny we wcześniejszych postach napisały nic tam takiego jeszcze nie ma i wszystkie tak samo udzielają się na forum.
Co do położnej- ja nie chcę brać. Bardziej mnie interesuje żeby mieć cesarkę i żeby mój lekarz prowadzący był przy porodzie bo ufam mu jako lekarzowi.
Wiecie na co dzisiaj mam ochotę- na truskawkiMaggi-P lubi tę wiadomość
-
Helenucha Klucha wrote:Cześć dziewczyny! Miłej niedzieli
Pati_89 u mnie ta sama sytuacja!!! Mąż popił ze znajomymi, ja musiałam wracać a teraz on chrapie na kanapie... no skaranie Boskiei złożył postanowienie że do czerwca nie pije wódki
zobaczymy
Repose, beatas, Helenucha Klucha, Maggi-P, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Cass, u mnie jest to samo z rodzicami:D czasem już nawet nie mówię, że przyjadę, bo zaraz byłby alarm, że ślisko i oni po mnie przyjadą
Jakka, to Ci jelitówka napędziła stracha... Całe szczęście, że już wszystko w porządku;)
My poszlismy spać koło 2, a mieliśmy wczesną pobudkę, bo rodzice u nad zawitali: D ale nawet spoko się czujęmała kopie jak szalona! Cieszę się, bo wreszcie nie czekam ze strachem na kolejne wizyty:)
Kourtney, te skurcze to chyba bolesne są z tego, co czytałam.. A może się przemęczyłaś? Ja mam takie twardnienia, jak za późno się położe..
W ogóle to wszystkie piszecie o szyjce, a mój gin nie badał mnie ginekologicznie odkąd mam usg przez brzuch;/ tego się chyba przez usg zobaczyć nie da?cass lubi tę wiadomość
-
beatas wrote:
W ogóle to wszystkie piszecie o szyjce, a mój gin nie badał mnie ginekologicznie odkąd mam usg przez brzuch;/ tego się chyba przez usg zobaczyć nie da?
Da się, tylko przez usg dopochwowe. Mnie lekarz powiedział, żebym mu się na połówkowym przypomniała z tą szyjką, to przełączy się z głowicy brzusznej na dowcipną. -
Paula222 wrote:
A która z nas miała czekać na ,,niespodziankę'' ? Nie chciała znać płci ? Czy coś mi się pomyliło
To ja, przyznaję się
Dziewczyny, na jak długo maksymalnie miałyście przerwy w ruchach dziecka? Moje nie odzywało się wyraźnymi kopniaczkami przez ostatnie 3-4 dni i już bardzo się martwiłam, ale najadłam się pączków (to Wasza sprawka!) i coś się ruszyło. Na tym etapie, jak jeszcze ruchy nie są regularne, po jakim czasie powinno się panikować i lecieć na IP?
Czy Wy też macie problemy z pamięcią? Ja przed ciążą miałam pamięć fotograficzną, wręcz ciężko mi było cokolwiek zapomnieć, a teraz jednym uchem wpadnie, drugim od razu wypada. Ostatnio mało się udzielam, bo zwyczajnie po nadrobieniu kilku ekranów postów nie pamiętam już kto co napisał
Miłej niedzieli kochane, ja dzisiaj odpoczynek i relaks. Wczoraj po lekturze całej tej kłótni (kolejnej już i zupełnie niepotrzebnej nawiasem mówiąc) rozbolał mnie brzuch. Za bardzo biorę do siebie negatywne emocje i chyba powinnam zrobić sobie długi urlop od forum...Agabtm, Paula222 lubią tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)