Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wróciłam z fb tam impreza na maksa ludzi tyle nie wiem skąd to nalazło
Niestety kłótnie są nieuniknione bo każda jest inna i prywatnie nie przyjaźni się z wszystkimi tak też jest tutaj
Przykro że podejrzewacie nas o Bóg wie co bo jesteśmy na fb.
Popieram Kawokado bo widzę ze ma rację a takie szczucie na innych jest beznadziejne. Nie cierpię takich stwierdzeń ktoś mi powiedzial ale nie powiem kto zdradzając połowę danych. Nie chcesz nie mów nic i tyle.
Pretensje bo nikt nie dodał zdjęć no ale w sobotę mało kto ma wizyty to skąd te zdjęcia mają być? Większość wizytuje teraz w tym tygodniu to będą.Bomblica lubi tę wiadomość
-
A wrzucę Wam moje zakupy ze szmateksu
Ciuszki są jeszcze nie wyprasowane, więc mogą się nie prezentować tak efektownie, ale bardzo cieszę się z tych zdobyczy - mają przeważnie super materiał i wiele z nich to firmówki. A każda sztuka była po 1 zł
(Płeć różna - zbędne oddam przyjaciółkom, które też są w ciąży)
oldżi, Kourtney, Kawa z mlekiem, munequita, mmarzenak, Agabtm, Repose, Helenucha Klucha, Madzik84, beatas, Melissa84, evus, Helen, dais, kirys, ansad lubią tę wiadomość
-
A ja witam się z Wami dzisiaj ze szpitala gdzie jestem od wczoraj wieczorem
złapała mnie jakaś jelitowka niestety i nie dało rady nawet wody przyswoić. Obwodniłam się strasznie. Jeszcze tylko jedna flaszka i do domu
z maluszkiem na szczęście wszystko w porządku, serduszko biło cudownie, wojował po brzuchu. Oczywiście płci po raz kolejny zdradzić nie chciał wstydzioch. Mam nadzieję że chociaż na połówkowym uchyli rąbka tajemnicy.
Miłego dnia wszystkimnie kwocie się o głupoty. Szkoda nie potrzebnych nerwów.
-
Wow Jajko ale zaszalalas z zakupami
obie wersje kolorystyczne bardzo mi się podobają
Kourtney chyba po tych emocjach żadnego kryminału nie trzeba ?ja polecam wszystkie książki Jeffery Deaver'a, autor "Kolekcjonera kości" i nawet jak się widziało film to warto przeczytać!
O faka maka fą! Ileż tez fb moze wzbudzać emocji! a to, że ktoś na kogoś doniósł bo ktoś cos napisał to nie mam słów ! Serio Dziewczyny??? Moze jednak przenieśmy się do przedszkola a nie na fb ...
Jakka to zdrowka zycze! Opij się ile wlezieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 08:27
cass, Kourtney, jakka, Bomblica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiłego dnia
Jakie plany macie na dziś?
Oldzi dziekuje za tytuły. Ja już przeczytałam wszystkie od moich ulubionych pisarzy i szukam jakiś nowych.
Jakka dużo zdrówka. Wracaj szybko do domku
Jajko ale się obkupilassuper te ciuszki
Kamenka jak twoje ciśnienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 08:40
jakka, Ollaala lubią tę wiadomość
-
jakka trzymaj się ciepło!
Dziewczyny, nie zgadzam się na to, byście wpędzały nas w poczucie winy, że piszemy na fejsie. Albo wrzucały posty w stylu: "to forum, to już nie to samo ...(sto.kropek), wszystko umrze... (tysiąc.kropek).
Będziecie miały pretensje o to, że któreś się na spacer spotkają a innej nie zaproszą? Albo że będą prywatne wiadomości do siebie wysyłać bez udzielania się na forum? Przecież to paranoja.
Prawda jest taka, że jak któraś będzie chciała udzielać się TYLKO na fb albo TYLKO na forum, to będzie tak robiłam, bez wyrzutów z czyjejkolwiek strony. Wszystkie jesteśmy dorosłe - a kłótnie o fejsa są po prostu rodem z przedszkola.
Powiedziałam, co miałam, kolejne informacje o fejsie będę ignorować, bo po to jest to forum, by dzielić się przeżyciami z ciążą związanymi, a nie czynić osobiste przytyki.
A teraz: dobrej niedzieli! U moich rodziców kłótnia: jak ja sama wrócę do swojego domu samochodem (odległość 50 km, główną drogą krajową) - w końcu w nocy spadł MILIMETR śniegu i na pewno nic nie jest odśnieżone. I tak od siódmej rano...fairy_tale, jakka, Einin, Ollaala, kirys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatutka wrote:Nie musisz kochana ale to też powód dlaczego ja się nie chcę tu udzielać.
Niestety ale w tamtym przypadku nie da się nawet porozmawiać bo nie można mieć swojego zdania.
Spodziewajcie się kolejny raz wpisu na lipcutym razem że małpy z Was
Kochane, wiem, że jedna opinia potrafi tak wku*wić człowieka ale w tym wypadku nie warto około łooooo
No ale nie chce już o tym pisać bo znowu się zrobi afera na cały dzień.
Napisałam że mi przykro nie z powodu postu kamenki a z powodu właśnie tego że było tam coś o nas w dwójkę bo tylko my nie pochwalilysmy fb.
Możecie teraz mnie zjechać bo Kamence się już dość oberwalo a mi jeszcze nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 08:38
kamenkaa, Ollaala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie, z tego wszystkiego zapomniałam o kryminałach do polecenia
Z tych, które ostatnio czytałam polecam dość znane: "Pogromcę Lwów" Camilli Lackberg i "Dziewczynę z pociągu" Pauli Hawkins. No i raz na jakiś czas wracam do klasyki, czyli do A. Christie, lubię jej stylKourtney, Ollaala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfairy_tale wrote:Właśnie, z tego wszystkiego zapomniałam o kryminałach do polecenia
Z tych, które ostatnio czytałam polecam dość znane: "Pogromcę Lwów" Camilli Lackberg i "Dziewczynę z pociągu" Pauli Hawkins. No i raz na jakiś czas wracam do klasyki, czyli do A. Christie, lubię jej styl
Muszę ta "dziewczyne"..." wypożyczyć albo kupić bo już któraś osoba poleca.
Ja się zdecydowałam w tym roku na wyzwanie. Przeczytać 52ksiazki.fairy_tale lubi tę wiadomość
-
Jakka, nawadniaj się ile wlezie i wracaj do zdrówka
Ja kryminały mam w nocy, mogę jeszcze kilka opowiedzieć
Noo powiem Wam, że całe 20 zł zapłaciłam za te moje wszystkie okazy modoweJutro połowa okaże się zbędna
Dziewczyny, Was też tak boli brzuch w nocy jak się przebudzicie, albo po nocy? Szczególnie w dole. Ja ledwo dochodzę do sikania, tak boliJakbym kamienie nosiła w nim. W dzień jak się ruszam to nie. Coraz gorzej mi się śpi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 08:46
-
Mnie tez brzuch pobolewa, widze ze nie jestem sama. Mnie tak ciagnie, kluje sama nie wiem jak to okreslic. Ja wczoraj nasz znajomy mnie zaskoczyl i mowi do mnie tak: a z twoja szyjka macicy wszystko om? Bo jakos nisko masz ten brzuszek.... No i zaczelo sie. Mam stresa ze cos jest nie tak?! We wtorek mam wizyte to sie diwiem. Poradzcie mi co z ta szyjka? Jak to u was wyglada?
Czekamy na Mikołaja ❤