X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • beatas Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio cierpie na bezsennosc:D za dlugo rano spie i przez to przed 2 nie zasne;/

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2016, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatas Ty też tutaj? A kto jest na fejsie? :D podobno tam sie tak duzo dzieje :) ...

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo już myślałam że coś robią bo nie mogłam dodać posta :/

Ja chyba zasne jutro jadę do mamy na obiad a potem piętro niżej do babci na urodziny :D

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honika, ja tam dalej czekam na odpowiedzi, ale cóż;)

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z fb tam impreza na maksa ludzi tyle nie wiem skąd to nalazło :D

Niestety kłótnie są nieuniknione bo każda jest inna i prywatnie nie przyjaźni się z wszystkimi tak też jest tutaj :)
    Przykro że podejrzewacie nas o Bóg wie co bo jesteśmy na fb.

Popieram Kawokado bo widzę ze ma rację a takie szczucie na innych jest beznadziejne. Nie cierpię takich stwierdzeń ktoś mi powiedzial ale nie powiem kto zdradzając połowę danych. Nie chcesz nie mów nic i tyle.
    Pretensje bo nikt nie dodał zdjęć no ale w sobotę mało kto ma wizyty to skąd te zdjęcia mają być? Większość wizytuje teraz w tym tygodniu to będą.

Bomblica lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoo matko znowu się dzieje... Słuchajcie laski jak macie jakiś problem między sobą to piszcie na priv.ok? Będzie milej bez kłótni;)

cass, Kawa z mlekiem, Bomblica, Agabtm, Dorjana, evus, kirys lubią tę wiadomość

feegu6l.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 03:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 23:29

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • JajkoNiespodzianka Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2016, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie śpię :P Boli mnie brzuch jak na okres, łee:(
    Płatków z mlekiem mi się chce, ale wstać to już nie :P

Wysłany: 24 stycznia 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wrzucę Wam moje zakupy ze szmateksu :D Ciuszki są jeszcze nie wyprasowane, więc mogą się nie prezentować tak efektownie, ale bardzo cieszę się z tych zdobyczy - mają przeważnie super materiał i wiele z nich to firmówki. A każda sztuka była po 1 zł :P :P
    (Płeć różna - zbędne oddam przyjaciółkom, które też są w ciąży :) )

b9ba001527f60aa5med.jpg

efb0e1e9cff82171med.jpg

d3f414af825d8f81med.jpg

28b622a7a28dc122med.jpg

oldżi, Kourtney, Kawa z mlekiem, munequita, mmarzenak, Agabtm, Repose, Helenucha Klucha, Madzik84, beatas, Melissa84, evus, Helen, dais, kirys, ansad lubią tę wiadomość

• jakka Przyjaciółka

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja witam się z Wami dzisiaj ze szpitala gdzie jestem od wczoraj wieczorem :-( złapała mnie jakaś jelitowka niestety i nie dało rady nawet wody przyswoić. Obwodniłam się strasznie. Jeszcze tylko jedna flaszka i do domu :-) z maluszkiem na szczęście wszystko w porządku, serduszko biło cudownie, wojował po brzuchu. Oczywiście płci po raz kolejny zdradzić nie chciał wstydzioch. Mam nadzieję że chociaż na połówkowym uchyli rąbka tajemnicy.
    Miłego dnia wszystkim :-) nie kwocie się o głupoty. Szkoda nie potrzebnych nerwów.

zud33e3kf02ij2v9.png
  • oldżi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Jajko ale zaszalalas z zakupami :) obie wersje kolorystyczne bardzo mi się podobają :)

Kourtney chyba po tych emocjach żadnego kryminału nie trzeba ? ;) ja polecam wszystkie książki Jeffery Deaver'a, autor "Kolekcjonera kości" i nawet jak się widziało film to warto przeczytać!

O faka maka fą! Ileż tez fb moze wzbudzać emocji! a to, że ktoś na kogoś doniósł bo ktoś cos napisał to nie mam słów ! Serio Dziewczyny??? Moze jednak przenieśmy się do przedszkola a nie na fb ...

Jakka to zdrowka zycze! Opij się ile wlezie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 08:27

cass, Kourtney, jakka, Bomblica lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia
    Jakie plany macie na dziś?

Oldzi dziekuje za tytuły. Ja już przeczytałam wszystkie od moich ulubionych pisarzy i szukam jakiś nowych.

Jakka dużo zdrówka. Wracaj szybko do domku

Jajko ale się obkupilas ;) super te ciuszki

Kamenka jak twoje ciśnienie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 08:40

jakka, Ollaala lubią tę wiadomość

• cass Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakka trzymaj się ciepło!

Dziewczyny, nie zgadzam się na to, byście wpędzały nas w poczucie winy, że piszemy na fejsie. Albo wrzucały posty w stylu: "to forum, to już nie to samo ...(sto.kropek), wszystko umrze... (tysiąc.kropek).
    Będziecie miały pretensje o to, że któreś się na spacer spotkają a innej nie zaproszą? Albo że będą prywatne wiadomości do siebie wysyłać bez udzielania się na forum? Przecież to paranoja.

Prawda jest taka, że jak któraś będzie chciała udzielać się TYLKO na fb albo TYLKO na forum, to będzie tak robiłam, bez wyrzutów z czyjejkolwiek strony. Wszystkie jesteśmy dorosłe - a kłótnie o fejsa są po prostu rodem z przedszkola.

Powiedziałam, co miałam, kolejne informacje o fejsie będę ignorować, bo po to jest to forum, by dzielić się przeżyciami z ciążą związanymi, a nie czynić osobiste przytyki.

A teraz: dobrej niedzieli! U moich rodziców kłótnia: jak ja sama wrócę do swojego domu samochodem (odległość 50 km, główną drogą krajową) - w końcu w nocy spadł MILIMETR śniegu i na pewno nic nie jest odśnieżone. I tak od siódmej rano...

fairy_tale, jakka, Einin, Ollaala, kirys lubią tę wiadomość

izo5d03.png

See you soon baby girl! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie tu się robi syf.
    Też mam fb i nie czuję się jak 'dzieciok'
    Śmieszne.

Miłego dnia wszystkim ! :)

Bomblica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Nie musisz kochana ale to też powód dlaczego ja się nie chcę tu udzielać.
    Niestety ale w tamtym przypadku nie da się nawet porozmawiać bo nie można mieć swojego zdania.

Spodziewajcie się kolejny raz wpisu na lipcu :-P tym razem że małpy z Was :-P

Kochane, wiem, że jedna opinia potrafi tak wku*wić człowieka ale w tym wypadku nie warto około łooooo :-P
    Ktoś mi napisał na priv że o mnie coś napisałaś.
    No ale nie chce już o tym pisać bo znowu się zrobi afera na cały dzień.
    Napisałam że mi przykro nie z powodu postu kamenki a z powodu właśnie tego że było tam coś o nas w dwójkę bo tylko my nie pochwalilysmy fb.
    Możecie teraz mnie zjechać bo Kamence się już dość oberwalo a mi jeszcze nic. :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 08:38

kamenkaa, Ollaala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio serio nie chce się z nikim kłócić. Zachowajmy wzajemny szacunek czy tu czy na fb i będzie git ;)

• fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, z tego wszystkiego zapomniałam o kryminałach do polecenia :)

Z tych, które ostatnio czytałam polecam dość znane: "Pogromcę Lwów" Camilli Lackberg i "Dziewczynę z pociągu" Pauli Hawkins. No i raz na jakiś czas wracam do klasyki, czyli do A. Christie, lubię jej styl :)

Kourtney, Ollaala lubią tę wiadomość

9ewns65gxjq3gces.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fairy_tale wrote:
    Właśnie, z tego wszystkiego zapomniałam o kryminałach do polecenia :)

Z tych, które ostatnio czytałam polecam dość znane: "Pogromcę Lwów" Camilli Lackberg i "Dziewczynę z pociągu" Pauli Hawkins. No i raz na jakiś czas wracam do klasyki, czyli do A. Christie, lubię jej styl :)
    Ja od Christie na razie jeden tytuł pochłonęłam i ma pewno na jednym się nie skończy :)
    Muszę ta "dziewczyne"..." wypożyczyć albo kupić bo już któraś osoba poleca.
    Ja się zdecydowałam w tym roku na wyzwanie. Przeczytać 52ksiazki.

fairy_tale lubi tę wiadomość

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakka, nawadniaj się ile wlezie i wracaj do zdrówka :)

Ja kryminały mam w nocy, mogę jeszcze kilka opowiedzieć :P

Noo powiem Wam, że całe 20 zł zapłaciłam za te moje wszystkie okazy modowe ;) Jutro połowa okaże się zbędna :D

Dziewczyny, Was też tak boli brzuch w nocy jak się przebudzicie, albo po nocy? Szczególnie w dole. Ja ledwo dochodzę do sikania, tak boli :/ Jakbym kamienie nosiła w nim. W dzień jak się ruszam to nie. Coraz gorzej mi się śpi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 08:46

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez brzuch pobolewa, widze ze nie jestem sama. Mnie tak ciagnie, kluje sama nie wiem jak to okreslic. Ja wczoraj nasz znajomy mnie zaskoczyl i mowi do mnie tak: a z twoja szyjka macicy wszystko om? Bo jakos nisko masz ten brzuszek.... No i zaczelo sie. Mam stresa ze cos jest nie tak?! We wtorek mam wizyte to sie diwiem. Poradzcie mi co z ta szyjka? Jak to u was wyglada?

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
‹‹ 732 733 734 735 736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ