X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney Ty masz już wózek do córci ?
    Bo kiedys tam polecałaś jakies i mi sie spodobał a zapomniałam jaki ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 23:03

Ollaala lubi tę wiadomość

• Agabtm Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez te czytanie o jedzeniu zjadłam 4 pastylki tofeefe i zagryzlam je ogórkiem kiszonym ;) mąż nie mógł patrzeć i tez spróbował czy to dobre taki mix ;)

Bomblica, Kawokado, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:

Wiecie co dziewczyny Tak jakos sie zrobiło tu smutno na tym forum nie uważacie? Nie wiem może to moje glupie wrażenie ale takie mam odczucie po tym wczorajszym ze jest grupa na fb i mam wrażenie że tam bez kilku innych dziewczyn które tam nie chciały być piszecie czy wstawiacie zdjecia a My nie widzimy . Jakos tak ucichlo ..Przedwczoraj o tej porze nie moglam Was nadrobic a Dzisiaj tylko pare postów..
    Jakos tak mi nijak ..mało Was jakoś...
    Tak. Kupowałem różowy bugaboo Buffalo. Strasznie drogi jest ale dołożyli też teściowie trochę a też mam nadzieję że posłuży jeszcze do kolejnej dzidziusia w przyszłości :)

Cóż kamenkaa mam to samo odczucie :( szkoda szkoda. Bo porodzie będziemy odizolowane od reszty która przeniesie się na fb

kamenkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenkaa, ja odnoszę wrażenie(moge się mylić) że na weekend zawsze jest mniej postów. Zawsze szybciej mi Was wtedy nadrobić jaak późno wstaję,a w tygodniu dużo więcej tego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 22:16

Paula222, Madzik84, fairy_tale, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

• Misia15 Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:

Wiecie co dziewczyny Tak jakos sie zrobiło tu smutno na tym forum nie uważacie? Nie wiem może to moje glupie wrażenie ale takie mam odczucie po tym wczorajszym ze jest grupa na fb i mam wrażenie że tam bez kilku innych dziewczyn które tam nie chciały być piszecie czy wstawiacie zdjecia a My nie widzimy . Jakos tak ucichlo ..Przedwczoraj o tej porze nie moglam Was nadrobic a Dzisiaj tylko pare postów..

Kamenkaa nie martw się ją w poniedziałek po wizycie mam nadzieję że wrzuce fotke mojego maluszka i na pewno zdam wam relacje z wizyty :-) wczoraj było dużo postów bo zrobnilo się trochę nerwowo a dzisiaj już mamy pełen relaks ;-)

Poza tym chyba w weekend jest zawsze mniej postów albo mi się wydaje ;-) w weekendy nie ma wizyt i nikt nie wrzuca relacji więc zobaczymy w przyszłym tygodniu bo trochę połówkowych wizyt się zapowiada to będzie można porównać :-)
    Miłej nocy Wam życzę :-) do jutra <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 22:18

Kourtney, kamenkaa, Madzik84, fairy_tale lubią tę wiadomość

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • JajkoNiespodzianka Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, witam się w 20 tygodniu :) dziś cały dzień oglądaliśmy ceramikę i meble do mieszkania, więc nie było kiedy się odezwać ;) Oglądam sobie teraz filmiki z narodzin na yt i nie mogę się napatrzeć na te bąble małe :) W pon o 11:00 połówkowe! :) :) :)

Kourtney, Repose, Madzik84, Kawokado, Helenucha Klucha, Paula1991, Agabtm lubią tę wiadomość

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Tak. Kupowałem różowy bugaboo Buffalo. Strasznie drogi jest ale dołożyli też teściowie trochę a też mam nadzieję że posłuży jeszcze do kolejnej dzidziusia w przyszłości :)

Cóż kamenkaa mam to samo odczucie :( szkoda szkoda. Bo porodzie będziemy odizolowane od reszty która przeniesie się na fb

oooo dziekuje o ten mi chodzilo :) Juz go szukam i namierzam !!!

Coś odczułam że jakos smutna chodzisz czy to przez to :(?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 23:04

• dais Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martwcie sie, jestem na grupie na FB i rano poszlo sporo komentarzy a tez od poludnia cisza. Nikt zadnych zdjec nie wrzuca, glownie te pdf'y zostaly wrzucone. Wydaje mi sie, ze przez sobote, pewnie dziewczyny spedzaja czas z rodzina i znajomymi. W poniedzialek powinno wszystko wrocic do normy :D

Kawokado, JajkoNiespodzianka, Ollaala lubią tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    oooo dziekuje o ten mi chodzilo :) Juz go szukam i namierzam !!!

co do tego no tak samo pomyslałam a moglo byc naprawde fajnie a tak to wiekszosc spedza pewnie tam a bela juz nie szkoda :(
    Coś odczułam że jakos smutna chodzisz czy to przez to :(?
    Też... Bo chciałabym żeby było tu tak zawsze. Wiesz o co chodzi. Żeby po porodzie nasz wątek nie umarł, żebyśmy mogly się dzielić poradami, pytaniami, postępami dzieci.

A ty jeszcze bez wozeczka? Masz jakis już ułatwiony? Oglądałam w sklepach?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dais wrote:
    Nie martwcie sie, jestem na grupie na FB i rano poszlo sporo komentarzy a tez od poludnia cisza. Nikt zadnych zdjec nie wrzuca, glownie te pdf'y zostaly wrzucone. Wydaje mi sie, ze przez sobote, pewnie dziewczyny spedzaja czas z rodzina i znajomymi. W poniedzialek powinno wszystko wrocic do normy :D
    Oby :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyta któraś kryminały? Możecie jakieś mocne polecić?

• SShape Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dais wrote:
    Musze sie z wami czyms podzielic :) Wchodzac na FB zobaczylam wpis znajomej znajomego. Normalnie takowe ignoruje, ale ten akurat byl o ciazy jak sugerowalo zdjecie pod i skusilam sie przeczytac. Usmialam sie do lez i az mezowi przeczytalam.

O matko. Poplakalam sie ze smiechu. Moj maz sie kilka razy pytal co mi jest i czy ja placze czy sie smieje. Dziekuje Dais:)

dais lubi tę wiadomość

klz9cwa198k5jqr7.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie.. Przez weekend zawsze było dużo mniej postów;)

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:

hahahaah Kamenka nie wkręcaj sobie ;) na fb póki co wypisałyśmy swoje nicki z forum :D a jak ci tak smutno to zapraszamy na fb ;) nie będziesz się czuła samotna ;)

Kochane własnie wróciłam z filharmonii i jestem MAKSYMALNIE ZRELAKSOWANA :D chyba zacznę puszczać Kubie Czajkowskiego, bo normalnie było mi tak błogo... mały kopał tylko na oklaskach a tak to siedział jak mysz pod miotłą ;)
    natomiast po wizycie u dziadków afera :P ciotki się pożarły, wiec musiałam się szybko ewakuować żeby ograniczyć stres ;)
    Jutro idę do kina! Chyba wreszcie odczuwam ten przypływ energii II trymestru :P w ciągu ostatniego tygodnia wyszłam z domu częściej niż w ciagu ostatnich dwóch miesięcy ;D

Madzik84, fairy_tale, JajkoNiespodzianka, cass, dais, evus lubią tę wiadomość

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• Kawa z mlekiem Koleżanka

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja was czytam na wyrywki i pierwsze slysze o jakims forum na fb.
    Ja planuje rodzic na karowej w warszawie. Opinie o szpifalu sa dosc skrajne ale nie za bardzo mam tez inny wybor.
    Zapisalam sie do szkoly rodzenia do nich i zaczynam od 14.03.
    Co do wyprawki to ja mam tylko kocyk ale bardzo duzo rzeczy odziedzicze po bratanicy i od znajomych bo dookola same dziewuszki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 22:51

Aniołek 02.02.2015 [*]
    f2w3rjjgj889rrf4.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Też... Bo chciałabym żeby było tu tak zawsze. Wiesz o co chodzi. Żeby po porodzie nasz wątek nie umarł, żebyśmy mogly się dzielić poradami, pytaniami, postępami dzieci.

A ty jeszcze bez wozeczka? Masz jakis już ułatwiony? Oglądałam w sklepach?

No tak kochana :( tak dziwnie ale coż :( tez myslalam ze tak bedzie i po porodzie ... najwidoczniej sie myliłam,

Nie mam jeszcze wózka i myslalam wlasnie o tym strasznie mi sie podoba

Kourtney, Ollaala lubią tę wiadomość

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado wrote:
    hahahaah Kamenka nie wkręcaj sobie ;) na fb póki co wypisałyśmy swoje nicki z forum :D a jak ci tak smutno to zapraszamy na fb ;) nie będziesz się czuła samotna ;)

Kochane własnie wróciłam z filharmonii i jestem MAKSYMALNIE ZRELAKSOWANA :D chyba zacznę puszczać Kubie Czajkowskiego, bo normalnie było mi tak błogo... mały kopał tylko na oklaskach a tak to siedział jak mysz pod miotłą ;)
    natomiast po wizycie u dziadków afera :P ciotki się pożarły, wiec musiałam się szybko ewakuować żeby ograniczyć stres ;)
    Jutro idę do kina! Chyba wreszcie odczuwam ten przypływ energii II trymestru :P w ciągu ostatniego tygodnia wyszłam z domu częściej niż w ciagu ostatnich dwóch miesięcy ;D

Nie czuje sie samotna i nie badz złośliwa bo napisałam co myśle nie bede zmieniać nicku po to by napisac jak owa kolezanka wczoraj " Że szukałyście koleżanek" bo po co mam byc taka złośliwa :)
    Pozatym Kourtney założyła tutaj wątek i tak zauważyłam że chodzi jakaś nijaka i ona napisała że jej Smutno ale jej jakos nikt nie zauważył :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 23:06

• Kawokado Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka olewasz moje posty :( smutno mi teraz...

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado gdzie olałam bo widziałąm jeden kierowany do mnie? na ktory Ci odpisałam :) po co Ta złośc z Twej strony:)?
    jak Ci smutno idz na Fb tam Ci pomogą hahahaah rozbawić Buzinkę :) (pobawię się w Ciebie i tak samo Ci wyżej odpisałam ^ ^) hehe ale to nie dla mnie takie złośliwości

Dobranoc Ide się położyć bo źle sie coś czuje dziś,,,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 23:45

• Andzia SM Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie słyszałam o szkole rodzenia przy wojewódzkim ale spojrzeć z ciekawości choć wiem ze na 100% zdecyduje się na szkole przy Wyspiańskiego :) a później też tam po porodzie na zajęcia dla Mam z dziećmi :)

kamenkaa, Ollaala lubią tę wiadomość

l22nzbmhf5ftteff.png
‹‹ 730 731 732 733 734 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ