Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamenkaa wrote:Kourtney Ty masz już wózek do córci ?
Bo kiedys tam polecałaś jakies i mi sie spodobał a zapomniałam jaki ....
Wiecie co dziewczyny Tak jakos sie zrobiło tu smutno na tym forum nie uważacie? Nie wiem może to moje glupie wrażenie ale takie mam odczucie po tym wczorajszym ze jest grupa na fb i mam wrażenie że tam bez kilku innych dziewczyn które tam nie chciały być piszecie czy wstawiacie zdjecia a My nie widzimy . Jakos tak ucichlo ..Przedwczoraj o tej porze nie moglam Was nadrobic a Dzisiaj tylko pare postów..
Jakos tak mi nijak ..mało Was jakoś...
Cóż kamenkaa mam to samo odczucieszkoda szkoda. Bo porodzie będziemy odizolowane od reszty która przeniesie się na fb
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamenkaa, ja odnoszę wrażenie(moge się mylić) że na weekend zawsze jest mniej postów. Zawsze szybciej mi Was wtedy nadrobić jaak późno wstaję,a w tygodniu dużo więcej tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 22:16
Paula222, Madzik84, fairy_tale, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Kourtney Ty masz już wózek do córci ?
Wiecie co dziewczyny Tak jakos sie zrobiło tu smutno na tym forum nie uważacie? Nie wiem może to moje glupie wrażenie ale takie mam odczucie po tym wczorajszym ze jest grupa na fb i mam wrażenie że tam bez kilku innych dziewczyn które tam nie chciały być piszecie czy wstawiacie zdjecia a My nie widzimy . Jakos tak ucichlo ..Przedwczoraj o tej porze nie moglam Was nadrobic a Dzisiaj tylko pare postów..
Kamenkaa nie martw się ją w poniedziałek po wizycie mam nadzieję że wrzuce fotke mojego maluszka i na pewno zdam wam relacje z wizytywczoraj było dużo postów bo zrobnilo się trochę nerwowo a dzisiaj już mamy pełen relaks
Poza tym chyba w weekend jest zawsze mniej postów albo mi się wydajew weekendy nie ma wizyt i nikt nie wrzuca relacji więc zobaczymy w przyszłym tygodniu bo trochę połówkowych wizyt się zapowiada to będzie można porównać
Miłej nocy Wam życzędo jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 22:18
Kourtney, kamenkaa, Madzik84, fairy_tale lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Hej dziewczyny, witam się w 20 tygodniu
dziś cały dzień oglądaliśmy ceramikę i meble do mieszkania, więc nie było kiedy się odezwać
Oglądam sobie teraz filmiki z narodzin na yt i nie mogę się napatrzeć na te bąble małe
W pon o 11:00 połówkowe!
Kourtney, Repose, Madzik84, Kawokado, Helenucha Klucha, Paula1991, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Tak. Kupowałem różowy bugaboo Buffalo. Strasznie drogi jest ale dołożyli też teściowie trochę a też mam nadzieję że posłuży jeszcze do kolejnej dzidziusia w przyszłości
Cóż kamenkaa mam to samo odczucieszkoda szkoda. Bo porodzie będziemy odizolowane od reszty która przeniesie się na fb
oooo dziekuje o ten mi chodziloJuz go szukam i namierzam !!!
Coś odczułam że jakos smutna chodzisz czy to przez to?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 23:04
Ollaala lubi tę wiadomość
-
Nie martwcie sie, jestem na grupie na FB i rano poszlo sporo komentarzy a tez od poludnia cisza. Nikt zadnych zdjec nie wrzuca, glownie te pdf'y zostaly wrzucone. Wydaje mi sie, ze przez sobote, pewnie dziewczyny spedzaja czas z rodzina i znajomymi. W poniedzialek powinno wszystko wrocic do normy
Kawokado, JajkoNiespodzianka, Ollaala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamenkaa wrote:oooo dziekuje o ten mi chodzilo
Juz go szukam i namierzam !!!
co do tego no tak samo pomyslałam a moglo byc naprawde fajnie a tak to wiekszosc spedza pewnie tam a bela juz nie szkoda
Coś odczułam że jakos smutna chodzisz czy to przez to?
A ty jeszcze bez wozeczka? Masz jakis już ułatwiony? Oglądałam w sklepach?kamenkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydais wrote:Nie martwcie sie, jestem na grupie na FB i rano poszlo sporo komentarzy a tez od poludnia cisza. Nikt zadnych zdjec nie wrzuca, glownie te pdf'y zostaly wrzucone. Wydaje mi sie, ze przez sobote, pewnie dziewczyny spedzaja czas z rodzina i znajomymi. W poniedzialek powinno wszystko wrocic do normy
-
nick nieaktualny
-
dais wrote:Musze sie z wami czyms podzielic
Wchodzac na FB zobaczylam wpis znajomej znajomego. Normalnie takowe ignoruje, ale ten akurat byl o ciazy jak sugerowalo zdjecie pod i skusilam sie przeczytac. Usmialam sie do lez i az mezowi przeczytalam.
O matko. Poplakalam sie ze smiechu. Moj maz sie kilka razy pytal co mi jest i czy ja placze czy sie smieje. Dziekuje Dais:)dais lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:Kourtney Ty masz już wózek do córci ?
hahahaah Kamenka nie wkręcaj sobiena fb póki co wypisałyśmy swoje nicki z forum
a jak ci tak smutno to zapraszamy na fb
nie będziesz się czuła samotna
Kochane własnie wróciłam z filharmonii i jestem MAKSYMALNIE ZRELAKSOWANAchyba zacznę puszczać Kubie Czajkowskiego, bo normalnie było mi tak błogo... mały kopał tylko na oklaskach a tak to siedział jak mysz pod miotłą
natomiast po wizycie u dziadków aferaciotki się pożarły, wiec musiałam się szybko ewakuować żeby ograniczyć stres
Jutro idę do kina! Chyba wreszcie odczuwam ten przypływ energii II trymestruw ciągu ostatniego tygodnia wyszłam z domu częściej niż w ciagu ostatnich dwóch miesięcy
Madzik84, fairy_tale, JajkoNiespodzianka, cass, dais, evus lubią tę wiadomość
-
A ja was czytam na wyrywki i pierwsze slysze o jakims forum na fb.
Ja planuje rodzic na karowej w warszawie. Opinie o szpifalu sa dosc skrajne ale nie za bardzo mam tez inny wybor.
Zapisalam sie do szkoly rodzenia do nich i zaczynam od 14.03.
Co do wyprawki to ja mam tylko kocyk ale bardzo duzo rzeczy odziedzicze po bratanicy i od znajomych bo dookola same dziewuszki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 22:51
Aniołek 02.02.2015 [*]
-
Kourtney wrote:Też... Bo chciałabym żeby było tu tak zawsze. Wiesz o co chodzi. Żeby po porodzie nasz wątek nie umarł, żebyśmy mogly się dzielić poradami, pytaniami, postępami dzieci.
A ty jeszcze bez wozeczka? Masz jakis już ułatwiony? Oglądałam w sklepach?
No tak kochanatak dziwnie ale coż
tez myslalam ze tak bedzie i po porodzie ... najwidoczniej sie myliłam,
Nie mam jeszcze wózka i myslalam wlasnie o tym strasznie mi sie podobaKourtney, Ollaala lubią tę wiadomość
-
Kawokado wrote:hahahaah Kamenka nie wkręcaj sobie
na fb póki co wypisałyśmy swoje nicki z forum
a jak ci tak smutno to zapraszamy na fb
nie będziesz się czuła samotna
Kochane własnie wróciłam z filharmonii i jestem MAKSYMALNIE ZRELAKSOWANAchyba zacznę puszczać Kubie Czajkowskiego, bo normalnie było mi tak błogo... mały kopał tylko na oklaskach a tak to siedział jak mysz pod miotłą
natomiast po wizycie u dziadków aferaciotki się pożarły, wiec musiałam się szybko ewakuować żeby ograniczyć stres
Jutro idę do kina! Chyba wreszcie odczuwam ten przypływ energii II trymestruw ciągu ostatniego tygodnia wyszłam z domu częściej niż w ciagu ostatnich dwóch miesięcy
Nie czuje sie samotna i nie badz złośliwa bo napisałam co myśle nie bede zmieniać nicku po to by napisac jak owa kolezanka wczoraj " Że szukałyście koleżanek" bo po co mam byc taka złośliwa
Pozatym Kourtney założyła tutaj wątek i tak zauważyłam że chodzi jakaś nijaka i ona napisała że jej Smutno ale jej jakos nikt nie zauważyłWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 23:06
-
Kawokado gdzie olałam bo widziałąm jeden kierowany do mnie? na ktory Ci odpisałam
po co Ta złośc z Twej strony:)?
jak Ci smutno idz na Fb tam Ci pomogą hahahaah rozbawić Buzinkę(pobawię się w Ciebie i tak samo Ci wyżej odpisałam ^ ^) hehe ale to nie dla mnie takie złośliwości
Dobranoc Ide się położyć bo źle sie coś czuje dziś,,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 23:45