Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nie byłam złośliwa
naprawdę szczerze zapraszam jeżeli ci smutno, że mniej się tu dzieje, a na fb ten niewiele dziś się działo tak jak pisały wczesniej dziewczyny
szanuje twoje zdanie, ze fb jest dla nastolatków i w związku z tym ci nie odpowiada, ja mam inne po prostu, lubię fb i tyle, a ciagle mam wrażenie, ze muszę się czuć winna, bo rozwalam forum udzielając się na fb... podczas gdy w rzeczywistości tu dziś napisałam dużo więcej
ach no i nie widziałam twojego wcześniejszego posta, bo to głupie forum się nie odświeża! to mnie najbardziej na belly irytuje, ze ciagle trzeba wciskać F5, bo coś ucieka...
btw. odpisując na twój wyedytowany post masz jakiś kompleks związany z wiekiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 23:07
-
Kawokado Mam do Ciebie prywatne pytanie nie chce pisać tutaj by nie zrobić pewnej osobie przykrości któa mi doniosła na Pw i dała scriny...
Ale napisze ogólnie dlaczego nie napiszesz że jestem taka i owaka tutaj tylko na Fb ?
Nie napisze Ci ktora dziewczyna dała mi wklejke ale jest z Wami w tej niby grupie Na fejsie Jak i rónież często gęsto wypowiada się ona Tutaj i odniosłam wrażenie że sie lubicie.
Dlaczego tak robisz ? w koncu miałyscie tam pisac o tym w sumie co tutaj wymieniac sie zdjeciami a nie obgadywac prawda ?
Uwazasz że postapiłaś ok piszac o mnie czy o Kourtney?
nie wiem ale chyba nie postąpiłaś dobrze...
Trzym sie Ciepło i jesli masz cos do mnie czy do innych dziewczyn pisz bezposrednio do danej osoby a nie za plecami bo Widzisz tu Cie owo lubią a donoszą bo skąd bym wiedziała to nie bylo miłe ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 23:07
Kourtney, Ollaala lubią tę wiadomość
-
nie pisałam o Kurtney tylko o tobie, że śmieszy mnie twoje zachowanie.
Oczekujesz, że wszyscy będą szanować twoje zdanie ok ja je szanuje, ale ty mojego za cholerę. Ja jestem głupia jak nastolatka, bo korzystam z fb, bo rozwalam twoim zdaniem forum, bo korzystam z tego z czego mi wygodnie.
A sama co wcześniej robiłaś? Sama zniknęłas z forum, bo "czułaś, się olewana i poszłaś tam, gdzie bardziej zwracali na ciebie uwagę". No wybacz. O ja wredna, bo nie odpisywałam na każdy twój post, kiedy ty robisz to samo i nie raz olewasz moje - nic dziwnego, przy takim układzie forum nie trudno posta zwyczajnie przegapić. Nastolatki mają swoje określenie na takie osoby jak ty, ale jest niegrzeczne, więc go tu nie użyje.
Twoje zachowanie sprawiło mi przykrość i tak podzieliłam się tym na fb pisząc dokładnie, ze "zachowanie Kamenki mnie śmieszy", bo to ty ciagle drążysz temat tego nieszczęsnego fejsa oczekując chyba, ze wszystkie powinnyśmy przyjąć twój pogląd iż jest on głupi i dla nastolatek.
Ach i wrzucam wyedytowany post z fb żeby nie było żadnych niedomówień co do moich odczuć czy opinii "żeby nie było nie domówień, skasowałam post w którym napisałam, że zachowanie Kamenki mnie śmieszy, bo po wymianie z nią postów na forum doszłam do wniosku, że nie śmieszy a irytuje. No cóż nie ma obowiązku lubić każdego, a ja nie lubie jak ktoś mi na siłę narzuca swoje zdanie. Dzięki za uwagę obiecuje, ze wiecej od tematów ciążowych odbiegać nie będę, a swoje opinie będę trzymać na smyczy".
Niestety zostałam wychowana tak, ze można mieć własne zdanie i opinie o czyimś zachowaniu. Jeżeli poczułaś się moją opinią dotknięta to przepraszam. Mnie dotknęło to, ze uważasz mnie za głupia tylko dlatego, ze korzystam z fb.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 23:30
Patutka, Bomblica, Mili_Vanilli lubią tę wiadomość
-
dostałam screny od pewnej naszej tutaj wspolnej koleżanki co pisałaś ....
Wiec stad to Wiem ,,,
Po czym niby zostało skasowane ... tak mi doniesiono na Pw.
Nie musi nikt szanować mego zdania ale ja moge swoje zdanie mieć i nie piszę np komuś że jesteś śmieszna czy jakas tam inna po co ?
Zauważ że ktoś Cie owo lubi a donosi to chyba nie jest ok prawda:)?
Mysle że powinnas pisać bezpośrednio Komuś a nie za plecamiTo Tyle sama wiesz co zrobiłas nie będe w to brnąć bo nie widzę sensu
Tak na przyszłość czasem trzeba pomyślec zanim dane osoby się obgada w innym miejscu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 23:09
-
Kawokado nie o to chodzi ale pisałaś tam owo o założycielce postu czyli o Kurtney tak mi doniesiono również ...
po czym niby skasowałaś
A nie napisałąm Ci że jestes głupia -gdzie? przytocz mi słowa jeśli możesz?
Nie nie coś źle odebrałasWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 23:37
-
Ej dziewczyny nienawidze sie wtracac naprawde ale nie klocmy sie prosze.
Kazda ma swoje zdanie kazda ma prawo robic i mowic co uwaza za stosowne ale nie obrazajmy sie wzajemnie . Mamy sie wspierac pomagac sobie po to Kourtney ten watek zalozyla...
kamenkaa, Madzik84, dais, Helen, ansad lubią tę wiadomość
-
Kawokado wrote:hahahaah Kamenka nie wkręcaj sobie
na fb póki co wypisałyśmy swoje nicki z forum
a jak ci tak smutno to zapraszamy na fb
nie będziesz się czuła samotna
Kochane własnie wróciłam z filharmonii i jestem MAKSYMALNIE ZRELAKSOWANAchyba zacznę puszczać Kubie Czajkowskiego, bo normalnie było mi tak błogo... mały kopał tylko na oklaskach a tak to siedział jak mysz pod miotłą
natomiast po wizycie u dziadków aferaciotki się pożarły, wiec musiałam się szybko ewakuować żeby ograniczyć stres
Jutro idę do kina! Chyba wreszcie odczuwam ten przypływ energii II trymestruw ciągu ostatniego tygodnia wyszłam z domu częściej niż w ciagu ostatnich dwóch miesięcy
Podobno warto słuchać muzyki poważnej w ciąży, tak, żeby dzidziuś w brzuchu słyszałPoważnie, to ponoć dobrze wpływa na rozwój dziecka jeszcze przed narodzinami, a po narodzinach można maluchowi włączać te same utwory dla relaksu i wyciszenia, bo podświadomie będą my się "kojarzyć" z błogim życiem płodowym
Ja mojego bąbla od kilku dni zapoznaję z Mozartem. Są zresztą takie kompilacje na Youtube, np. Mozart czy Vivaldi for babies
Kawokado, Helenucha Klucha, Madzik84, kirys lubią tę wiadomość
-
no to musisz sprawdzić swoje źródła, bo o Kourtney nie napisałam ani słowa.
Z całej grupy irytuje mnie tylko twoje zachowanie - mozesz czuć się wyróżniona. Nie raz usiłujesz narzucić swoje zdanie na dany temat, zwykle puszczałam to mimo uszu (czy raczej oczu), ale dziś przy tym płaczu o fb nie wytrzymałam. Granie na emocjach jakie to złe są te co przeniosły sie na fejsa co najmniej jakbyśmy C4 pod ten wątek podłożyły
"takie mam odczucie po tym wczorajszym ze jest grupa na fb i mam wrażenie że tam bez kilku innych dziewczyn które tam nie chciały być piszecie czy wstawiacie zdjecia a My nie widzimy"
"kamenkaa napisała:
Dziewczyny po co Wam Jakies grupy na fb to tam siedzą moim zdaniem same nastolatki a tu zawsze jakaś prywatność jest a tam dziecioki
tutaj dodajemy wszystko i tez szybko a tak skakać tam i tu to bardziej uciążliwe niż dodanie samej fotki tutaj:)
a belly jest bellą i jej orginału nie da się nigdzie przenieśkocham Czytac Was tutaaj .. a nie na jakis społęcznościowych portalach gdzie siedza przeważnie dzieciaki nastolTKi w wiekszości
"
i o dołączaniu do grupy na fb: "otóż to dla mnie to glupie .. ale coż ja mam swoje zdanie ... i go nie zmienie
jelsi by mi bela nie odpowiadała nie zakadałabym tutaj konta bo po co ? Na fb bym konto założyła a chciałam być tu a nie na jakims Fejsie"
"Dla mnie Fb to glupota ... i napisze to oficjalnie i sie nie boje"
chyba przyznasz, że nie ciężko z takich wypowiedzi wyciągnąć wniosek, że uważasz osoby korzystajace z fb są głupie - skoro fb to taka głupota i dołączanie do grupy na fb jest głupie.
Zresztą nie dogadamy się i tak, bo ja też mam swoje zdanie, którego nie zmienię mimo, iż nie mam w zwyczaju manifestowania go w takim stopniu jak ty.Patutka lubi tę wiadomość
-
Kawokado nie widze tam słowa cytuje " kawokado jest glupia" bo tak mnie osadziłaś że Ci tak napisałam lecz ja nie widzę ...
Pisze co pisze ale ogolnie tutaj nie za Twymi plecami jak Ty ... a to też rożnica prawda;)
Co do tego co mi doniesli nie jedna osoba mi pisała na priw one milcza zapewne teraz czytaja ale ja nie podam nicków by i one miały problem mi to jednym uchem wleci drugim wyleci .. A jestem im wdzieczna za to że mi donieśli Co pisałaś:)o mnie i o Kourtney
Koniec tematu nie wypowiadam się wiecej na ten tematWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 23:11
Ollaala lubi tę wiadomość
-
Kurczę, szkoda, że ten FB wywołuje tyle negatywnych emocji... Moim zdaniem nikt nie miał takich intencji, żeby się odcinać od forum. I zgadzam się z dziewczynami, w weekendy zawsze jest trochę mniej postów, bo nie ma wizyt, spędzamy czas z mężami, rodziną itp. Grupa na FB nie ma tu nic do rzeczy. Nie warto robić afery z niczego. A Kourtney zakładając i ogarniając wątek odwala kawał dobrej roboty, wszyscy to doceniają i nikt nie kwestionuje.
Dobrej nockikamenkaa, Kourtney, Helenucha Klucha, Helen, Ollaala, kirys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, taka afera o fb.. Przecież większość z Was pisze w lipcówkach, majówkach, czy innych podgrupach i nikt nie ma o to pretensji.. Tajemnicza Shelly przestała się odzywać i mącić, a tu na nowo jakieś żale.. Zachowujmy się jak dorośli...
Kawa z mlekiem, zazdroszczę Ci tego dziedziczenia! U mnie w rodzinie brak takich maluszków, a po starszych już wszystko porozdawane...
Fairy, my też sobie dziś mozarta sluchalismy;)
Super z ta filharmonia, ja bym chciała do teatru isc, myslalam, ze w walentynki sie wybierzemy, ale oczywiscie na fajne sztuki biletow brak;/ czemu nie mozna z dnia na dzien sie wybrac, to ja nie wiem.. Ja za kazdym razem jak kupuje bilet 3 miesiące do przodu to jestem potem chora, albo coś wypadnie.. GrrHoniKa89, cass, fairy_tale, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Czyżby za mną tak tęskniłyście hehe
My dopiero wróciliśmy z odwiedzin bo jak zwykle facetów nie można było od flaszki oderwaćjutro będzie zjebka
Droga fatalna nasypało znowu śniegu i ani jedna droga nie odśnieżona jechałam góra na 3 i max 40 z pijanym mężem
Dostałam od koleżanki mnóstwo rad i zapasy wkładów laktacyjnych majtek jednorazowych itp
Nie czytałam wszystkiego dokładnie bo za dużo na tą godzinę
Ale sprawdźcie sobie do tyłu datami że każda sobota była nudnawpisów pięć na krzyż niedziela podobnie choć już lepiej
Na fb to samo nawet gorzeja głównie udzielające się dziewczyny na fb to te same co tutaj więc nie rozumiem waszych pretensji
Idę spróbować zasnąć i nie zabić przy okazji mężabeatas, HoniKa89, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:No tak kochana
tak dziwnie ale coż
tez myslalam ze tak bedzie i po porodzie ... najwidoczniej sie myliłam,
Nie mam jeszcze wózka i myslalam wlasnie o tym strasznie mi sie podoba
Kamenkaa a ja Ci napiszę, że to właśnie z powodu Twojego postu sprawiasz przykrość dziewczynom, które nie zamierzają rezygnować z belly. Tak jak napisała Kawokadoo poszłaś sobie do majówek i jakoś nie miałaś z tym problemu, my również - taka była Twoja decyja uszanowałyśmy to. Dlatego nie wybiegaj prosze w przyszłość i nie oceniaj.Patutka, Madzik84, kirys lubią tę wiadomość