Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Maggi-P wrote:
Dzisiaj wieczorem wizyta, a ja mam stres jak choleraTrzymajcie proszę kciuki, żeby było ok. A ja trzymam za pozostałe wizytujące
Milego dnia wszystkim!
Kochana ja dzisiaj wizytuje chyba ostatnia o 18.40 wiec tez się stresuje strasznie... Trzymam kciuki i na pewno będzie dobrze! Ja od rana mówie do brzucha żeby dzidzia się ładnie ułożyła do badania i pokazala co tam ma między nozkamiczekamy na info po wizytach i cudowne zdjęcia
Witaj Zimri
Miłego dnia wszystkimtrzymajcie za nas kciuki dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 10:57
beatas, mmarzenak, kirys, Helenucha Klucha, HoniKa89 lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Misia ja niby na 18, ale u mojego gina są zawsze mega opoźnienia wiec wejdę pewnie po 19
A widzę, że u Ciebie to już połówkowe
Trzymam kciuki, żeby Twoj maluszek wzorowo współpracował podczas badania
ja jeszce 2 tygodnie musze poczekać na połówkowe
mmarzenak, Misia15 lubią tę wiadomość
-
Znalazłam.
http://allegro.pl/legginsy-ciazowe-dlugie-getry-z-panelem-leginsy-m-i5572997840.html
Z tym że normalnie noszę S ale te legginsy mam M i na brzuszek jest jeszcze miejscetam są wymiary więc warto sprawdzić
Mam dwie pary i wymieniamwiadomo za 15 zł to to nie jest jakieś cudo ale po domu czy do dłuższego swetra w sam raz
Te też wyglądają na fajne
http://allegro.pl/showitem/description/5576180766.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 11:09
-
Maggi-P wrote:Misia ja niby na 18, ale u mojego gina są zawsze mega opoźnienia wiec wejdę pewnie po 19
A widzę, że u Ciebie to już połówkowe
Trzymam kciuki, żeby Twoj maluszek wzorowo współpracował podczas badania
ja jeszce 2 tygodnie musze poczekać na połówkowe
Tak juz polówkowemam wizytę tak późno bo mąż bardzo chciał być na usg wiec się zgodziłam ale teraz musze czekać cały dzień. Tobie też szybko zleci te dwa tygodnie i tez będziesz się niecierpliwic tak jak ja dzisiaj
na pewno odezwę się po wizycie
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Powodzenia na wizytach, mam nadzieje, ze dzidzie zaprezentuja wszelkie czesci ciala i bedziecie mialy sliczne zdjecia
Ja sie znow budze co godzine w nocy, dzisiaj 7 razy. Musze ciagle siku i jak nie pojde nie zasne, jak pojde do az boli mnie pecherz mimo, ze leci 3 kropelki, ehh. -
Hej kochane
Ja już dzisiaj lepiej się czuję, gorączka spadła, został tylko kaszel ale jeszcze dzisiejszy dzień spędzę w łózko. W nocy wstawałam milion razy siku chyba przez ten sok malinowy, ale w miarę dobrze mi się spało.
Byłam tez już na badaniach i pielęgniarka tak mi jeździła tą igłą w środku, że cała ręka mnie boli
Później jeszcze poszłam z mężem do sklepu, bo obiecał, że po urodzinach jak dostanie jakieś pieniążki to kupi coś synusiowi i już dziś mnie wyciągnął
Czekamy na relacje po wizytach, trzymam kciukiZajrzę wieczorem pooglądać bobaski
dais, Misia15, fairy_tale, Agabtm lubią tę wiadomość
-
witaj Zimri, nie martw sie, bo to nie pomaga. na pewno wszystko bedzie dobrze
trzymam kciuki za wszystkie wizytujace, czekamy na zdjecia
ja oprocz dha tez nic nie biore, do konca 4 miesiaca bralam kw foliowy, jak skonczylam- dha. wyniki mam bardzo dobre, wiec moja gin stwierdzila, ze nie ma sensu na sile suplementowac. mam nadzieje, ze ma racje
milego dniachociaz pogoda paskudna
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Ja sobie chyba jeszcze zakupie te rybaczkowe bo jak pomyślę to chyba oprócz sukienek to nie będę miała w czym wyleźć jak zrobi się cieplej w marcu/kwietniu
Agus zdrówka, grzej się pod kołderką
W lidlu będą ciuszki dla niemowlakówWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 11:43
-
Hej! Mi dzisiaj spało się bardzo dobrze, z jedną pobudką na siku i co najważniejsze wstałam bez bólu gardła
Herbatka imbirowa działa cuda! Będę ją piła jeszcze przez parę dni profilaktycznie, póki mąż się nie wykuruje.
Zimri witaj! Trzeba być dobrej myśli, na pewno wszystko będzie dobrze! A znasz już płeć? Myślałaś nad imieniem?
mmarzenak wrote:Kurde a ja biore tylko Pregne Plus i sie teraz martwie czy to nie za malo. Dobrze ze za tydzien ide do lekarza to zapytam.
Ja muszę suplementować witaminy ze względu na tarczycę - i to takie, co mają co najmniej 200 ng jodu. A w Pregnie są te najważniejsze: kwas foliowy, żelazo, jod, D3 i omega-3, więc nie boję się o to, że przesadzę. A magnez to ostatnio mi gin zalecił, bo narzekałam na uczucie ciągnięcia i twardnienia brzucha.
Dais jestem tego samego zdania co do trzeźwości przy dziecku. Ludzie sobie nie zdają sprawy co się może stać, jak wszyscy wkoło są pod wpływem. Jakby trzeba było pojechać z dzieckiem na pogotowie, to nie miałby kto jechać, a w razie tragedii jeszcze rodzicom mogą być postawione zarzuty.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!!! Czy przed połówkowymi też jecie słodkie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:00
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Hej dziewczyny
Ja obecnie biorę Femibion Natal 2 Plus z DHA (w pierwszym trymestrze brałąm 1) i póki co mój lekarz też nie kazał mi brać nic więcej mimo że wyniki mi troszkę spadły (pewnie później czeka mnie dodatkowe żelazo, ale w pierwszej ciąży też tak miałam).
Co do tych rzęs i paznokci do porodu- może zależy to od szpitala. Jak Wam wcześniej pisałam mi w ogóle przy laparoskopiach i laparotomii o paznokciach się nie zająknęli (przy ostatniej laparo w kwietniu 2015 miałam też rzęsy 1:1). Wręcz jeden lekarz, jak za pierwszym razem się o to zapytałam stwierdził, że teraz od takich rzeczy mają odpowiedni sprzęt, który monitoruje pracę organizmu. Kurcze przy następnej wizycie u mojego gin. podpytam się co i jak i jak to teraz wygląda
Aha i dziewczyny czy za każdym razem jak ktoś coś napiszę, co innemu nie odpowiada musi być kłótnia??? Bo to już się dziwne robija trochę na wyrost napisałam, że moim zdaniem islam powinien być zakazany (nie przemyślałam tego), ale to po prostu wynika ze strachu
Boję się w tej całej sytuacji o swoje dzieci i znajomych, którzy mieszkają w Niemczech i czasami opowiadają co tam się dzieje i o tym że Ci ludzie są po prostu agresywni, no i większości są tam same młode byki, a nie kobiety z dziećmi
Na żadnym forum jeszcze nie byłam, gdzie co jakiś czas ktoś się o coś obraża
Ps. Dziewczyny i trzymam kciuki za usg połówkowe!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:01
-
Kirys ja zjadłam przed wejściem bo stwierdziłam że jak co druga wychodzi i musi zjeść coś słodkiego i pochodzić bo się dzieciaki źle układały albo nie dały pomierzyć. Wolałam zjeść niż siedzieć tam nie wiadomo ile bo i tak 2 godziny był poślizg przez to
-
Dziewczyny jestem mega szczesliwa, wybralismy w koncu imie dla maluszka. Prawie sie poplakalam ze szczescia, ze wreszcie cos udalo nam sie ustalic.
Kourtney prosze abys wpisala u mnie imie ErykBedziemy miec malego Eryczka a na drugie bedzie Kazimierz
Nasz Olaf ma Artur i oba imiona sa krolewskie, teraz wybralismy znow dwa krolewskie, wiec mi jakos bardzo pasujeJesli ktos tutaj bedzie mial problemy z rozroznieniem Irek od Eryk maz stwierdzil, ze zacznie przedstawiac sie Ireneusz
Mam legginsy z H&M i w sumie sa spoko, ale malo grzeja jak na zime. O krotkich jeszcze nie mysle, bo w zeszlym roku zrobilo sie cieplej dopiero pod koniec maja, do konca maja chodzilam w dlugich rzeczach.
Agus wspolczuje ze Cie pielegniarka wymeczyla, wiem o czym piszesz bo mi tak zazwyczaj robia. Mam nadzieje, ze nie bedziesz miala sinialcow i pochwal sie zakupami.
Tez widzialam ze beda ciuszki w Lidlu, nie wiem czy te same co u was, ale maja byc tez dla ciezarnych pizamki. Problem, ze ciuszkow to ja juz mam sporo po synku, a jak bedzie znow chlopak to nie musze nic kupowacHelenucha Klucha, evus, kuleczka777, fairy_tale, oldżi, Kawokado, Lila2703 lubią tę wiadomość