Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Melissa84 spokojnie, wiesz, tu same baby i to w szczególnym momencie życia, więc hormony buzują
Dais, bardzo ładne imię! Nie wiem dlaczego, ale Eryk kojarzy mi się z bohaterem, takim silnym facetem
Misia15, robię obiadek, szykuję się i wychodzęTrzymajcie kciuki za malucha, no i za moją szyjkę, żeby się nie skróciła od ostatniego USG.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:41
evus, Helenucha Klucha, Melissa84, Misia15, dais, HoniKa89, madziak2202, mmarzenak, cass, Kiki97 lubią tę wiadomość
-
eidth wrote:Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach !
Właśnie ogladalammgazetke z lidla i chyba się przejade. Chciałabym ten dwupak body i dwupak spodenekzastanawiam się tylko czy żółty dla chłopaka jest ok ? Bo te mi się najbardziej podobają
Dla mnie też żółte najładniejsze
-
Dziewczyny ja też juz sie umówiłam z koleżanka, że rzucamy się na Lidla w poniedziałek jak babki na karpia
tez żółte bardzo przypadły mi do gustu!
Trzymam kciuki za wszystkie brzuszki dzis wizytujące
Dais bardzo podoba mi się Wasz wybór! Warto było na niego czekać
A i widzę, że drugi Franuś pojawił się na forum -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj przejde sie do Lidla bo zobaczylam fajne spodnie do jogi, wydaje sie ok tez na ciaze
Dam wam znac jakiej jakosci sa tym razem ciuszki. Najgorsze ze w polskiej ofercie jest wiecej rzeczy i ten kocyk/narzuta dla dziecka wyglada super, a w szwecji tego nie maja
-
Paula222 wrote:Hej
Zimri jak ja Cię rozumiem ! Miałam identyczny problem, a raczej jeszcze gorzej, bo starszy synek miał obie komory jedną na granicy jak u Cb, a drugą miał lekko ponad normę 10,2 cm ... To był dla nas straszny czas , myślałam już , że Franek urodzi się chory, a na wizycie 3 tyg później okazało się że komory mają po 8 cm cośTakże głowa do góry
Franek jest zdrowy
IDE do lekarza jutro bo zwolnienie po wyrostku mi się kończy, zobaczymy czy po tygodniu będzie jakaś zmiana. Mam nadzieję, że mała zrobi mi niespodziankę ,
-
Dais może w innym terminie będą bo np. w Hiszpanii są też ale właśnie w innych terminach dają niż u nas.
Ja kiedyś poszłam rano do Lidla po kable do przegrywania video i tak patrze a tam tyleeee ludzi że masakra przed wejściem, a wtedy rzucili jakieś buty dla kobiet i dla dzieci kurtki -
kirys wrote:
Zimri witaj! Trzeba być dobrej myśli, na pewno wszystko będzie dobrze! A znasz już płeć? Myślałaś nad imieniem?
Lekarz mówi, że na 90% córkaJak na razie rządzi Wiktoria
Apropo jedzenia przed badaniem połówkowym, to mój lekarz nie był z tego zadowolony, bo mała nie współpracowała, strasznie się wierciła i ciężko było sprawdzić. Badanie trwało godzinę.
-
Hej dziewczyny
Własnie staram się Was nadrobić, ale tyle tego naprodukowałyście przez weekend
Ja dziś pełna energii
Jak to 2 dni w górach potrafią człowieka zrelaksować i oderwać na chwilę od tej codzienności. Dziś wkońcu doczekałam się pierwszego przelewu z Zusu, wow
Udanych wizytkuleczka777, dais, Helenucha Klucha, kirys, Helen lubią tę wiadomość
Magda34