Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie odczytałam, dzięki
biorę się za zakup
Kupiłam 2 pary : czarne i granat, jednak zrezygnowałam z tych krótkich, stwierdziłam że jak się zrobi ciepło to je po prostu utnę na taką długość jak będę chciałaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 14:39
-
cass, Misia15, HoniKa89, Helenucha Klucha, miluszka, Kiki97, Pati_89, Melissa84, kuleczka777, kirys, oldżi, beatas, mmarzenak, agus3004, dais, Kawokado, evus, Paula222, Joana33, eidth, fairy_tale, Magda34, Agabtm, jakka, Helen, Paula1991, ansad lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda34 wrote:Hej dziewczyny
Własnie staram się Was nadrobić, ale tyle tego naprodukowałyście przez weekend
Ja dziś pełna energii
Jak to 2 dni w górach potrafią człowieka zrelaksować i oderwać na chwilę od tej codzienności. Dziś wkońcu doczekałam się pierwszego przelewu z Zusu, wow
Udanych wizyt -
O dziewczyny, dzięki za te legginsy, bo się tak przymierzam, przymierzam i jakoś mi nie wychodzi (bo mi generalnie zakupy przez internet nie wychodzą
).
Helenucha, a Ty z Pinokia coś zamawiałaś już? Bo ja mam koszyk przygotowany i trochę mnie korci, ale nie wiem, jak z tą jakością...
Do Lidla chętnie zajrzę, oby tylko coś było, bo się u nas na wszystko rzucają czy potrzebne, czy nie -
Zimri wrote:Lekarz mówi, że na 90% córka
Jak na razie rządzi Wiktoria
Apropo jedzenia przed badaniem połówkowym, to mój lekarz nie był z tego zadowolony, bo mała nie współpracowała, strasznie się wierciła i ciężko było sprawdzić. Badanie trwało godzinę.
Bardzo podoba mi się imię WiktoriaTo jeden z moich typów, jeśli będzie dziewczynka.
A z tym jedzeniem, to chyba nie można przesadzić, dzięki za info.
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Dziewczyny w życiu nie nadrobię tego co nadrukowałyście przez weekend, parę dni mnie nie było i nie do nadrobienia bo musiałabym chyba kilka godzin czytać!
Jajko Niespodzianka, gratuluję Synka
Ja dziś też parę rzeczy wyczaiłam w lumpku, byłam pierwszy raz, trafiłam fajne perełki za grosze, wyglądają jak nowe, rzeczy z nexta, kappahl, cieszę się jak dziecko
Helen, widziałam że chciałaś link do sprzedawcy u którego kupowałam tkaniny przez allegro, więc przesyłam: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=29004601&id=76593
Weszłam dziś do sklepu z tkaninami będąc w mieście na zakupach no i znów uległam, moja silna wola coś mnie zawodzi, kupiłam kolejne materiały
Miałam tyle Wam do napisania a tu głowa pusta ;-/
Helen lubi tę wiadomość
-
Jajko, gratuluje! Wszystko w porządku z małym?
Melissa, słodkie rzeczy!!
Wróciłam właśnie od neurochiuurga i jednak czeka mnie cesarska..
Sshape, siostra używała przy małym i były super! Przy pierwszym synku tez miała aventa i bardziej zadowolona była z lovi;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 15:25
Melissa84, SShape lubią tę wiadomość
-
Magda34 a w jakich górach byliście?
Kuleczka niezły pomysł z tym ucinaniem legginsów
Melissa bardzo ładne te ubranka, a krokodyl to wprost wymiata
JajkoNiespodzianka gratuluję chłopczyka
Beatas a z jakiego względu masz wskazania do cesarki?Melissa84 lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!