X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dais cudne imię! :)
    A kiedy mają być ciuszki w lidlu? Macie coś z tego sklepu, jaka jakość?

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze nie jestem sama z problemami spania w nocy. Ja dzisij cala noc z boku na bok sie krecilam, siku co 2 godziny... Takze padam. Jutro wizytuje i mezus idzie ze mna:), pierwszy raz zobaczy malucha na zywo :)

Melissa84 lubi tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • beatas Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melissa, widzę, że z grubej rury od razu:D ale też bym w sumie szarlotkę zjadła:D

Ja mam ciuszki ze smyka, zary, hm i endo.. Najmniej polecam chyba endo.. W sumie zobaczymy po praniu:)

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Melissa84 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha Klucha- ja kupowałam wcześniej dla córki ciuszki dla dzieci z Lidla (do tej pory czasami kupię chociaż ona już jest większa i niezbyt często dla starszych dzieci coś się pojawia) i jakościowo byłam bardziej zadowolona.

Beatas- a jak hehhe ostatnio cały czas mam smaka na szarlotkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:08

Helenucha Klucha lubi tę wiadomość

xrotj6yxw9i27cok.png
    er3miei3xce51qrp.png

• evus Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w lidlu od 1,02, mozna na ich stronie zobaczyc. co do jakosci, to nie wiem, pojde pomacac ;)

Helenucha Klucha, Melissa84 lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W lidlu mają być od 01.02 te lidlowskie są dobrej jakości.
    Widzisz Helenucha u mnie koleżanki pisały że ze smyka nie polecaja bo się szybko rozciągają np. body czy jakieś koszulki.

Dais śliczne imię. U nas nie będzie piżamek w lidlu

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja z racji bolącego gardła, ucięłam sobie taka "małą" drzemkę.. jak zasnęłam po 8 obudziłam się dopiero teraz :P

Co do leginsów ja zamawiałam takie:
    http://allegro.pl/hit-legginsy-ciazowe-leginsy-getry-modne-wzory-i5245208343.html

i takie

http://allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazowe-elastyczny-pas-i5363072268.html

Nie są najtańsze, ale POLECAM! Do pracy idealne bo te jedne wyglądaja jak pepitka biało-czarna, a te drugie imitacja jeansu... ja zamawiałam S, widziałyście mój brzuch.. bez problemu mam jeszcze miejsce ;)

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://gazetka.lidl.pl/711866b0-c7d6-4929-a864-06cbf3cc3749/html5.html#/23

Kuleczka wyśle ci zdjęcie to sobie zobaczysz :) zależy właśnie czy potrzebujesz takie na wyjścia czy po domu :)

Dais śliczne imię :) fajnie że już wybraliście :) mnie się Eryk zawsze kojarzy z Arielką heh takie wspomnienie z dzieciństwa :D

kuleczka777 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę się musiała przejechać do tego lidla w takim razie:)

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz spojrzałam na te rzeczy z lidla, śliczne pościele! <3

• Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    W lidlu mają być od 01.02 te lidlowskie są dobrej jakości.
    Widzisz Helenucha u mnie koleżanki pisały że ze smyka nie polecaja bo się szybko rozciągają np. body czy jakieś koszulki.

Dais śliczne imię. U nas nie będzie piżamek w lidlu

Może też zależy od marki bo ja od wielu lat ubieram dzieciaki w smyku i wszystko było ok. Hmm ciekawe... Albo teraz jakość się pogorszyła.

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do lidla się nie wybieram bo u nas jest jeden i kolejka jeszcze przed otwarciem więc zapewne zostanę staranowana hehe :D

HoniKa89 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuleczka dzięki za info :-) Wyposażę się w czekoladę i wodę z miodem, ostatnio Bąbel wiercił się po tym co niemiara ;-)

Dais śliczne imię! Właśnie jak pisałaś o imionach, na którymi myślicie, to właśnie Eryk spodobało mi się najbardziej i będzie do Was pasowało, takie mam wrażenie ;-)

Pati fajne te legginsy. Mam teraz ciążowe z H&M i są super, tylko mało ciepłe, a ten sprzedawca ma też ocieplane, więc sobie zakupię, a potem też te 3/4 z kieszeniami.

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Maggi-P Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a u nas ubranka z Lidla sie nie sprawdziły :/ Faktem jest, że testowaliśmy tylko piżamki dla dzieci, ale po praniu i suszeniu (moze to wina suszarki) zrobiły sie szersze niż dłuższe, wiec nic juz w Lidlu nie kupuje, bo sie obraziłam ;)
    Najbardziej lubię ubranka z H&M, KappAhl, Next i Zara :) Na tych firmach jeszcze się nie zawiodłam i mam nadzieję, że tak zostanie :D

Dais gratuluję wyboru imienia - bardzo mi się podoba :)

Kurtney jak możesz to dopisz mi proszę imię - Franek, pisałam to już chyba wczesniej, ale chyba się gdzieś zagubiło ;)

Helenucha Klucha, oldżi lubią tę wiadomość

21.08.2015 - 9tc 4d [*]
    dev181pr___.png
    Termin cc 24 czerwca :o)
  • Misia15 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Jutro wizytuje i mezus idzie ze mna:), pierwszy raz zobaczy malucha na zywo :)
    Aneczka to dla męża będzie niezapomniane przeżycie :-) Mój to chodził ze mną na każde usg nawet na potwierdzenie ciazy i nawet nie było opcji żeby nie wszedł bo za kazdym razem wchodził ze mną do gabinetu i pytał się lekarza czy może być obecny :-)

Kirys ja zawsze jem coś słodkiego albo banana lub pije cole bo wtedy czuje jak malenstwo się wierci. A wiem ze o tej porze co mam usg to Groszek nigdy się nie rusza wiec musze go nakarmić cukrem :-) u mnie dzidzia ma swoje godziny wiercenia i koniec w innych się nie kręci <3 <3 <3

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • Melissa84 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w smyku będę na 100% w środę więc będę musiała wybadać ciuszki :) ale do tej pory jak kupowałam tam dla córki do rzeczy były w miarę ok jakościowo. Chociaż wiece co najbardziej i tak lubię Cocodrillo- z ich ubranek zawsze byłam bardzo zadowolona. Teraz właśnie widziałam, że mają jakieś obniżki cen do 70%, ale to chyba na ubranka zimowe

xrotj6yxw9i27cok.png
    er3miei3xce51qrp.png

• beatas Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie smyk wydaje się ok:) ciuszki przyjemne w dotyku:)

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Melissa84 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie widziałam tą gazetkę promocyjną z Lidla- ubranka i pościele bardzo mi się podobają :) Ehh będę tam gnała 01.02 :)

xrotj6yxw9i27cok.png
    er3miei3xce51qrp.png

• Misia15 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JajkoNiespodzianka czekamy na relacje z wizyty bo dzisiaj miałaś mieć o 11.00 połówkowe :-) nie mogę się doczekać co napiszesz:-) odezwij się <3

Fairy_tale ty masz o 15.10 wiec juz coraz bliżej! Trzymam kciuki i czekam na relacje <3

Maggi-P ty tez się odezwij po wizycie mam nadzieje ze wejdziesz o czasie tj. 18.00 :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:35

HoniKa89, fairy_tale lubią tę wiadomość

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w lidlu od dzisiaj i to te same ubranka dzieciece, jak chcecie moge je zmacac i dac wam znac, bo tutaj takiego bum na lidla nie ma :) Szwedzi go nie lubia. My mamy baardzo duzo ubranek z lidla i wszystkie nam sie sprawdzaja, pranie wielokrotnie, noszone tez i dlugo bo teraz synek nosi z pol roku. Czasem jakas dziura sie zdarzy ale to raczej wina chlopiecych zabaw i obdzierania kolan :) Uwielbiam ichniejsze kombinezony zimowe i przeciw deszczowe. Najbardziej zaluje ze nie udalo mi sie juz nigdy dostac drugi raz bielizny termicznej dzieciecej, bo sprawdzila sie super, az synek wyrosl a potem jak za rok chcialam kupic to akurat bylismy w Polsce i zeszlo zanim weszlam do sklepu :P

HoniKa89 lubi tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ