Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze ze nie jestem sama z problemami spania w nocy. Ja dzisij cala noc z boku na bok sie krecilam, siku co 2 godziny... Takze padam. Jutro wizytuje i mezus idzie ze mna:), pierwszy raz zobaczy malucha na zywo
Melissa84 lubi tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Helenucha Klucha- ja kupowałam wcześniej dla córki ciuszki dla dzieci z Lidla (do tej pory czasami kupię chociaż ona już jest większa i niezbyt często dla starszych dzieci coś się pojawia) i jakościowo byłam bardziej zadowolona.
Beatas- a jak hehhe ostatnio cały czas mam smaka na szarlotkęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:08
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
W lidlu mają być od 01.02 te lidlowskie są dobrej jakości.
Widzisz Helenucha u mnie koleżanki pisały że ze smyka nie polecaja bo się szybko rozciągają np. body czy jakieś koszulki.
Dais śliczne imię. U nas nie będzie piżamek w lidluMelissa84 lubi tę wiadomość
-
a ja z racji bolącego gardła, ucięłam sobie taka "małą" drzemkę.. jak zasnęłam po 8 obudziłam się dopiero teraz
Co do leginsów ja zamawiałam takie:
http://allegro.pl/hit-legginsy-ciazowe-leginsy-getry-modne-wzory-i5245208343.html
i takie
http://allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazowe-elastyczny-pas-i5363072268.html
Nie są najtańsze, ale POLECAM! Do pracy idealne bo te jedne wyglądaja jak pepitka biało-czarna, a te drugie imitacja jeansu... ja zamawiałam S, widziałyście mój brzuch.. bez problemu mam jeszcze miejsce -
http://gazetka.lidl.pl/711866b0-c7d6-4929-a864-06cbf3cc3749/html5.html#/23
Kuleczka wyśle ci zdjęcie to sobie zobaczyszzależy właśnie czy potrzebujesz takie na wyjścia czy po domu
Dais śliczne imięfajnie że już wybraliście
mnie się Eryk zawsze kojarzy z Arielką heh takie wspomnienie z dzieciństwa
kuleczka777 lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:W lidlu mają być od 01.02 te lidlowskie są dobrej jakości.
Widzisz Helenucha u mnie koleżanki pisały że ze smyka nie polecaja bo się szybko rozciągają np. body czy jakieś koszulki.
Dais śliczne imię. U nas nie będzie piżamek w lidlu
Może też zależy od marki bo ja od wielu lat ubieram dzieciaki w smyku i wszystko było ok. Hmm ciekawe... Albo teraz jakość się pogorszyła.
Mały Ryś -
Kuleczka dzięki za info
Wyposażę się w czekoladę i wodę z miodem, ostatnio Bąbel wiercił się po tym co niemiara
Dais śliczne imię! Właśnie jak pisałaś o imionach, na którymi myślicie, to właśnie Eryk spodobało mi się najbardziej i będzie do Was pasowało, takie mam wrażenie
Pati fajne te legginsy. Mam teraz ciążowe z H&M i są super, tylko mało ciepłe, a ten sprzedawca ma też ocieplane, więc sobie zakupię, a potem też te 3/4 z kieszeniami.HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Kurcze a u nas ubranka z Lidla sie nie sprawdziły
Faktem jest, że testowaliśmy tylko piżamki dla dzieci, ale po praniu i suszeniu (moze to wina suszarki) zrobiły sie szersze niż dłuższe, wiec nic juz w Lidlu nie kupuje, bo sie obraziłam
Najbardziej lubię ubranka z H&M, KappAhl, Next i ZaraNa tych firmach jeszcze się nie zawiodłam i mam nadzieję, że tak zostanie
Dais gratuluję wyboru imienia - bardzo mi się podoba
Kurtney jak możesz to dopisz mi proszę imię - Franek, pisałam to już chyba wczesniej, ale chyba się gdzieś zagubiłoHelenucha Klucha, oldżi lubią tę wiadomość
-
aneczka2015 wrote:Jutro wizytuje i mezus idzie ze mna:), pierwszy raz zobaczy malucha na zywo
Mój to chodził ze mną na każde usg nawet na potwierdzenie ciazy i nawet nie było opcji żeby nie wszedł bo za kazdym razem wchodził ze mną do gabinetu i pytał się lekarza czy może być obecny
Kirys ja zawsze jem coś słodkiego albo banana lub pije cole bo wtedy czuje jak malenstwo się wierci. A wiem ze o tej porze co mam usg to Groszek nigdy się nie rusza wiec musze go nakarmić cukremu mnie dzidzia ma swoje godziny wiercenia i koniec w innych się nie kręci
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Ja w smyku będę na 100% w środę więc będę musiała wybadać ciuszki
ale do tej pory jak kupowałam tam dla córki do rzeczy były w miarę ok jakościowo. Chociaż wiece co najbardziej i tak lubię Cocodrillo- z ich ubranek zawsze byłam bardzo zadowolona. Teraz właśnie widziałam, że mają jakieś obniżki cen do 70%, ale to chyba na ubranka zimowe
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
JajkoNiespodzianka czekamy na relacje z wizyty bo dzisiaj miałaś mieć o 11.00 połówkowe
nie mogę się doczekać co napiszesz:-) odezwij się
Fairy_tale ty masz o 15.10 wiec juz coraz bliżej! Trzymam kciuki i czekam na relacje
Maggi-P ty tez się odezwij po wizycie mam nadzieje ze wejdziesz o czasie tj. 18.00Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:35
HoniKa89, fairy_tale lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
U nas w lidlu od dzisiaj i to te same ubranka dzieciece, jak chcecie moge je zmacac i dac wam znac, bo tutaj takiego bum na lidla nie ma
Szwedzi go nie lubia. My mamy baardzo duzo ubranek z lidla i wszystkie nam sie sprawdzaja, pranie wielokrotnie, noszone tez i dlugo bo teraz synek nosi z pol roku. Czasem jakas dziura sie zdarzy ale to raczej wina chlopiecych zabaw i obdzierania kolan
Uwielbiam ichniejsze kombinezony zimowe i przeciw deszczowe. Najbardziej zaluje ze nie udalo mi sie juz nigdy dostac drugi raz bielizny termicznej dzieciecej, bo sprawdzila sie super, az synek wyrosl a potem jak za rok chcialam kupic to akurat bylismy w Polsce i zeszlo zanim weszlam do sklepu
HoniKa89 lubi tę wiadomość