Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dais cudne imię! :)
    A kiedy mają być ciuszki w lidlu? Macie coś z tego sklepu, jaka jakość?

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze nie jestem sama z problemami spania w nocy. Ja dzisij cala noc z boku na bok sie krecilam, siku co 2 godziny... Takze padam. Jutro wizytuje i mezus idzie ze mna:), pierwszy raz zobaczy malucha na zywo :)

Melissa84 lubi tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • beatas Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melissa, widzę, że z grubej rury od razu:D ale też bym w sumie szarlotkę zjadła:D

Ja mam ciuszki ze smyka, zary, hm i endo.. Najmniej polecam chyba endo.. W sumie zobaczymy po praniu:)

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Melissa84 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha Klucha- ja kupowałam wcześniej dla córki ciuszki dla dzieci z Lidla (do tej pory czasami kupię chociaż ona już jest większa i niezbyt często dla starszych dzieci coś się pojawia) i jakościowo byłam bardziej zadowolona.

Beatas- a jak hehhe ostatnio cały czas mam smaka na szarlotkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:08

Helenucha Klucha lubi tę wiadomość

xrotj6yxw9i27cok.png
    er3miei3xce51qrp.png

• evus Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w lidlu od 1,02, mozna na ich stronie zobaczyc. co do jakosci, to nie wiem, pojde pomacac ;)

Helenucha Klucha, Melissa84 lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W lidlu mają być od 01.02 te lidlowskie są dobrej jakości.
    Widzisz Helenucha u mnie koleżanki pisały że ze smyka nie polecaja bo się szybko rozciągają np. body czy jakieś koszulki.

Dais śliczne imię. U nas nie będzie piżamek w lidlu

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja z racji bolącego gardła, ucięłam sobie taka "małą" drzemkę.. jak zasnęłam po 8 obudziłam się dopiero teraz :P

Co do leginsów ja zamawiałam takie:
    http://allegro.pl/hit-legginsy-ciazowe-leginsy-getry-modne-wzory-i5245208343.html

i takie

http://allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazowe-elastyczny-pas-i5363072268.html

Nie są najtańsze, ale POLECAM! Do pracy idealne bo te jedne wyglądaja jak pepitka biało-czarna, a te drugie imitacja jeansu... ja zamawiałam S, widziałyście mój brzuch.. bez problemu mam jeszcze miejsce ;)

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://gazetka.lidl.pl/711866b0-c7d6-4929-a864-06cbf3cc3749/html5.html#/23

Kuleczka wyśle ci zdjęcie to sobie zobaczysz :) zależy właśnie czy potrzebujesz takie na wyjścia czy po domu :)

Dais śliczne imię :) fajnie że już wybraliście :) mnie się Eryk zawsze kojarzy z Arielką heh takie wspomnienie z dzieciństwa :D

kuleczka777 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę się musiała przejechać do tego lidla w takim razie:)

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz spojrzałam na te rzeczy z lidla, śliczne pościele! <3

• Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    W lidlu mają być od 01.02 te lidlowskie są dobrej jakości.
    Widzisz Helenucha u mnie koleżanki pisały że ze smyka nie polecaja bo się szybko rozciągają np. body czy jakieś koszulki.

Dais śliczne imię. U nas nie będzie piżamek w lidlu

Może też zależy od marki bo ja od wielu lat ubieram dzieciaki w smyku i wszystko było ok. Hmm ciekawe... Albo teraz jakość się pogorszyła.

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do lidla się nie wybieram bo u nas jest jeden i kolejka jeszcze przed otwarciem więc zapewne zostanę staranowana hehe :D

HoniKa89 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuleczka dzięki za info :-) Wyposażę się w czekoladę i wodę z miodem, ostatnio Bąbel wiercił się po tym co niemiara ;-)

Dais śliczne imię! Właśnie jak pisałaś o imionach, na którymi myślicie, to właśnie Eryk spodobało mi się najbardziej i będzie do Was pasowało, takie mam wrażenie ;-)

Pati fajne te legginsy. Mam teraz ciążowe z H&M i są super, tylko mało ciepłe, a ten sprzedawca ma też ocieplane, więc sobie zakupię, a potem też te 3/4 z kieszeniami.

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Maggi-P Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a u nas ubranka z Lidla sie nie sprawdziły :/ Faktem jest, że testowaliśmy tylko piżamki dla dzieci, ale po praniu i suszeniu (moze to wina suszarki) zrobiły sie szersze niż dłuższe, wiec nic juz w Lidlu nie kupuje, bo sie obraziłam ;)
    Najbardziej lubię ubranka z H&M, KappAhl, Next i Zara :) Na tych firmach jeszcze się nie zawiodłam i mam nadzieję, że tak zostanie :D

Dais gratuluję wyboru imienia - bardzo mi się podoba :)

Kurtney jak możesz to dopisz mi proszę imię - Franek, pisałam to już chyba wczesniej, ale chyba się gdzieś zagubiło ;)

Helenucha Klucha, oldżi lubią tę wiadomość

21.08.2015 - 9tc 4d [*]
    dev181pr___.png
    Termin cc 24 czerwca :o)
  • Misia15 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Jutro wizytuje i mezus idzie ze mna:), pierwszy raz zobaczy malucha na zywo :)
    Aneczka to dla męża będzie niezapomniane przeżycie :-) Mój to chodził ze mną na każde usg nawet na potwierdzenie ciazy i nawet nie było opcji żeby nie wszedł bo za kazdym razem wchodził ze mną do gabinetu i pytał się lekarza czy może być obecny :-)

Kirys ja zawsze jem coś słodkiego albo banana lub pije cole bo wtedy czuje jak malenstwo się wierci. A wiem ze o tej porze co mam usg to Groszek nigdy się nie rusza wiec musze go nakarmić cukrem :-) u mnie dzidzia ma swoje godziny wiercenia i koniec w innych się nie kręci <3 <3 <3

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • Melissa84 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w smyku będę na 100% w środę więc będę musiała wybadać ciuszki :) ale do tej pory jak kupowałam tam dla córki do rzeczy były w miarę ok jakościowo. Chociaż wiece co najbardziej i tak lubię Cocodrillo- z ich ubranek zawsze byłam bardzo zadowolona. Teraz właśnie widziałam, że mają jakieś obniżki cen do 70%, ale to chyba na ubranka zimowe

xrotj6yxw9i27cok.png
    er3miei3xce51qrp.png

• beatas Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie smyk wydaje się ok:) ciuszki przyjemne w dotyku:)

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Melissa84 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie widziałam tą gazetkę promocyjną z Lidla- ubranka i pościele bardzo mi się podobają :) Ehh będę tam gnała 01.02 :)

xrotj6yxw9i27cok.png
    er3miei3xce51qrp.png

• Misia15 Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JajkoNiespodzianka czekamy na relacje z wizyty bo dzisiaj miałaś mieć o 11.00 połówkowe :-) nie mogę się doczekać co napiszesz:-) odezwij się <3

Fairy_tale ty masz o 15.10 wiec juz coraz bliżej! Trzymam kciuki i czekam na relacje <3

Maggi-P ty tez się odezwij po wizycie mam nadzieje ze wejdziesz o czasie tj. 18.00 :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:35

HoniKa89, fairy_tale lubią tę wiadomość

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w lidlu od dzisiaj i to te same ubranka dzieciece, jak chcecie moge je zmacac i dac wam znac, bo tutaj takiego bum na lidla nie ma :) Szwedzi go nie lubia. My mamy baardzo duzo ubranek z lidla i wszystkie nam sie sprawdzaja, pranie wielokrotnie, noszone tez i dlugo bo teraz synek nosi z pol roku. Czasem jakas dziura sie zdarzy ale to raczej wina chlopiecych zabaw i obdzierania kolan :) Uwielbiam ichniejsze kombinezony zimowe i przeciw deszczowe. Najbardziej zaluje ze nie udalo mi sie juz nigdy dostac drugi raz bielizny termicznej dzieciecej, bo sprawdzila sie super, az synek wyrosl a potem jak za rok chcialam kupic to akurat bylismy w Polsce i zeszlo zanim weszlam do sklepu :P

HoniKa89 lubi tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ