Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
beatas wrote:To mnie uspokoiłaś!
Magda, jakie wskazania? Ile przed terminem?
Bóle głowy:/ A drugie ale to akurat mniej istotne to to, ze mialam juz cc. 2 tygodnie przed terminem mam mieć cc, choc mowil, ze w 2 ciąży może szyjka mi sie wcześniej otworzyć to trzeba bedzie szybciej ciąćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 19:02
Magda34
-
Maggi-P wrote:Hihi dzięki Beatas
Przewidziałam to (u niego prawie zawsze tak jest) i wzięłam sobie książkę, tyle ze stresuje sie mocno i wolałabym mieć to juz za sobą
Magda34 ja tez cc
To juz jesteśmy 4 do cięciabeatas lubi tę wiadomość
Magda34
-
Lila2703 wrote:Dziewczyny mam pytanie, co myśłicie o tym zestawie?
http://www.aptekagemini.pl/tommee-tippee-zestaw-do-karmienia-butelka-poczatkowy.html
warto nie warto, bo ja jestem zielona jak trawka na wiosnę...myślę że będę korzystać
-
beatas wrote:Magda i jak wspominasz tą cesarkę? Kiedy dostałaś dziecko? Mąż mógł być z Tobą w tej fazie przedporodowej?
Lila, ja planuje kupić ten zestaw:) tylko na allegro go sobie upatrzyłam:)
U mnie to byla szybka akcjaLeżałam w szpitalu, bo bylam po terminie. Nic się nie działało. Robili mi ktg i nagle mała straciła tętno i szybko mnie na stół wzięłi. Anestezjolog nie umiał mi wbić tego znieczulenia do kręgosłupa i szybko mnie uspali wkoncu. Niestety jestem tym z nielicznych przypadków co cierpią na bóle głowy przez to niefortunne znieczulenie do kręgosłupa:(
Magda34
-
Magda81 witaj
Byłam u gink tylko przedłużyć zwolnienie, zaczął sprawdzać tylko tętno i się przestraszył i musiałam sie rozbierać na dopochwowe bo myślał ze mam krwiaka znowu gdzieś przy lozysku i sie szyjka otwiera. Na szczęście fzlszywy alarm uffff. Łożysko z tego co mówił dalej mam nisko. I pytałam o ten dha ale powiedział ze nie trzeba brac tegobeatas, Magda81, dais lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za ciepłe przyjęcie
Wg. ostatniego badania dziewczynka, mała był ułożona tylem więc nie wiem jak można być pewnym na 100%, ale 28.01 mam drugie połówkowe więc wtedy się może uda mi się upewnić.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt.Pati_89, mmarzenak, beatas, Magda34, Helenucha Klucha, ansad, evus lubią tę wiadomość
-
beatas wrote:Helenuchna, mała przejęta przyjściem na świat rodzeństwa?
Sshape, to Twoja decyzją czy masz jakieś wskazania?
Niestety mam wskazania kardiologiczne. Chciałabym rodzic naturalnie, tak jak młodszego syna. Tyle, ze wtedy nie wiedziałam o mojej wadzie serca i byłam trochę młodsza;) Teraz lekarze boja się ryzyka i raczej nikt mi nie pozwoli rodzic naturalnie...Powoli się przyzwyczajam do myśli o cesarce. Zawsze mnie jakoś przerażało ciecie na pol brzucha i wyciąganie dziecka "bez ostrzeżenia". -
Joanna moj lekarz mowil ze usg nie szkodzi dziecku tylko one nie lubia jak sie je podglada
Pati dostałam schizy znowu ze co jak moglam robić w domu ze znowu mi sie cos takiego pojawilo i czyto nie od tego ze sie zapomnialam i trochę przygarbiona siedziałam na fotelu chwile. Bo jeszcze mnie zaczął pytac czy mam jakies bóle brzuchz i cos jeszcze i powiedzialam ze boli mnie od kilku dni ale to tak jakby mi na pęcherz uciskaloWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 19:30
-
Dziewczyny, ja w rozsypce, niepotrzebnie poczytałam, ale ta ureaplazma jest groźna dla dziecka, a antybiotyk też jest groźny
I to jeszcze złą receptę mi wystawiła (na dawkę erytromecyny którą wycofali), wróciłam tam, zostawiła mi receptę na recepcji, ale się okazało, że na inny antybiotyk i jak zdążyłam sie dowiedzieć jeszcze bardziej inwazyjny (azytromecyna - Sumamed). A wystarczyło inną dawkę erytromecyny...
W rezultacie nie wybrałam nic, a mój lekarz na urlopie. A coraz bardziej mnie ten brzuch pobolewa, boję się o Małego
Czy któraś miała z Was z tymi antybiotykami do czynienia?
Błagam podnieście mnie na duchu, bo siedzę i wyję
-
beatas
Autorytet
478
Wysłany: Dzisiaj, 17:32 Cytuj | Już to lubisz (1) | Zgłoś
Maria, nie wszystkie zdjęcia się otwierająale na tych kilku były same cudeńka<3 gdzie to wszystko upolowałaś? ;>
Kupiłam na uzywkach ☺beatas lubi tę wiadomość
-
Jajko nie czytaj na necie. Przejdź sie jutro moze jeszcze do innego ginka. Jakby cos było nie tak to chyba by Ci nie przepisywala tego. A brzuch od tego Cie boli czy z nerwow ? Wez nospe na wszelki wypadek na rozluznienie.
Jajko poczytalam musisz sie wyleczyć z tego antybiotykiem żebyś zakażenia nie dostała i dzieciątko. Trzymam kciuki żebyś to szybko ogarnęła. Będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 20:18