Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia gratuluję zdrowego maluszka
taki sam wstydzioch jak mój
Maggi-P super synek:-)
Misia gratuluję dziewczynki i zazdroszczę poznania płci
Jajko potwierdzam nie czytaj info z neta. Najlepiej byłoby żebyś skonsultowala to że swoim gin.ale skoro jest na urlopie to ja przeszlabym się do innego. Ureaplasme trzeba leczyć koniecznie antybiotykiem np. erytromycyna. Summamed również działa na ureaplasme ale co jest lepsze w ciąży musi wypowiedzieć się gin.głowa do góry
będzie dobrze.
madziak2202 lubi tę wiadomość
-
Ale dziś mamy festiwal pięknych dzidziusiów i niespodzianek
oglądam te bobasy i już nie moge się doczekać az podejrzymy naszego łobuza!
Jajko pewnie masz mętlik w głowie , ale należy się cieszyć, ze postawiono diagnozę bo to chyba nie jest częsta przypadłość, a teraz tak jak Dziewczyny pisały zamknąć wujka google i pomysleć o innym sensownym lekarzu. Wszystko bedzie dobrze ! -
Hello mamuśki
witamy się! !! I dołączamy do Was no trochę mi zeszło, ale udało się bo brak czasu przy pierwszym skrzacie!!!!!
Pati_89, beatas, Paula222, Magda81, kirys, Melissa84, Magda34, jakka, Lila2703, Andzia SM, mmarzenak, dais, evus, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Witaj Kaja! Kiedy termin, znasz płeć?
JajkoNiespodzianka, zobacz, co znalazłam! :
Witam....
Chciałam podzielic sie moja "przygoda" z Ureaplasma....
Wykryta na poczatku ciazy...Zrobiony antybiogram, dostalam odpowiedni antybiotyk i co?? Nic....Nie pozbylam sie jej....2 próba antybiotyku i znow nici.....3, to samo...I co najlepsze po 3 razie pokazala sie jeszcze Mycoplasma, ktorej wczesniej nie mialam....
Po tych 3 probach, moja gin stwierdzila,ze nie bedziemy tego leczyc, poniewaz daje mi najsilniejszy antybiotyk, dopuszczony w ciazy i nic....Wyleczylam to dziadostwo jak skonczylam karmic.....
Oczywiscie naczytalam, sie glupot w internecie i panikowalam, ale moja gin mi wszystko wytlumaczyla...Wcale nie jest to podstawa do cc jak przeczytalam w necie....
W szpitalu wiedzieli,ze mam ta bakterie, nie podawali mi zadnego antybiotyku w trakcie porodu. Po urodzeniu, mala codziennie przez 3 dni miala robione CRP, czy nie ma zadnego stanu zapalnego itp...Wyniki miala cudowne, nie zostala zarazona, porod sn....Jest zdrowa i silna....
W szpitalu jeszcze lekarz mi mowil,ze strasznie ciezko wyleczyc to dziadostwo, szczegolnie w ciazy....80% kobiet rodzacych nawet nie wie,ze ma ta bakterie, bo lekarze nie zlecaja wymazow na jej obecnosc....
Trzymam kciuki aby udalo Ci sie ja wytepic....
Pozdrawiam, i zdrowka zycze...
Bądź dobrej myśli!;*
jakka, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję każdej z osobna ciąży i fajnie tym ,które już wiedzą kogo noszą pod serduszkiem chłopca czy dziewczynkę bo u mnie jeszcze się nie ujawnił kto to wstydliwe to moje drugie dziecię bo pierwszy to się chwalił klejnotami od początku
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c74d9a56095.jpg
a ja dziś skusiłam się na dwie pary spodenek, body i koszulkęwszystko za 30,20zł.
tesco
Kiki97, kirys, Melissa84, Magda34, jakka, Helen, Kaja, kuleczka777, Maggi-P, cass, Andzia SM, evus, fairy_tale, Kourtney, Agabtm lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
ja właśnie czekałam z tymi bodziakami do piątkowej wizyty! wisiały w sklepie już parę tygodni i na szczęście nikt ich nie kupił
są małe bo rozmiar 50, ale a nuż... na razie nasz Rysiu jest w dolnych centylach więc może uda się go w to wcisnąć chociaż raz
Mały Ryś