Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluje udanych wczorajszych wizyt:) zdjecia dzieciaczkow sa cudowne:)
JajkoNiespodzianka nie martw sie bo stres zle wplywa na malucha,na spokojnie skonsultuj to z innym lekarzem.Na pewno bedzie dobrze,a w internecie to tylko strasza.
Czy dzisiaj ktos wizytuje?
Milego dnia! -
Jajkoniespodzinaka to faktycznie musi być syn nie da się ukryć
O 14 kciuki będą zaciśnięte
Ja jestem w 17 tyg 5 dzień i przytyłam 2 kg. Jem normalnie, słodyczy czasami też troche podjem:P, ćwiczyć za specjalnie nie ćwicze więc nie mam receptyChoć pewnie niebawem waga ruszy
-
beatas wrote:Siusiak ogromny:D ta bakteria NIELECZONA moze, ale nie musi spowodować wczesniejszy poród.. Wyleczysz i wszystko będzie ok! Glowa do gory;)
Dzięki za wsparcie! -
Pati i Andzia woow, 5 kg i 2kg na plusie to prawie jak nic
Ale widocznie mój organizm tego potrzebuje. (tak sobie tłumaczę )
Lekarz nie jest przerażony moim przyrostem wagi bo od początku ciąży tyje mniej więcej w tym samym tempie ale ja jestem przerażona!
Miłego dnia dla wszystkich -
Pati_89 póki co nic nie brałam, okładów też nie robiłam, bo tak jak mówię, gorączka jest tylko wieczorem to zaraz się kładę do łózka i nawet szybko zasypiam. Dziś już nie mam kaszlu (odpukać) więc mam nadzieje, że i gorączka się nie pojawi, ale z łóżka i tak nie wychodzę.
Zresztą pogoda okropna, szaro buro, po śniegu już śladu nie ma tyle deszczu spadło, a na termometrze 13 stopni!
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :* -
Aguś leż leż
u nas pogoda dokładnie taka sama
jeszcze w niedziele nasypało śniegu a dziś już nc nie ma tylko pada
Zostaw sobie na noc przy łóżku miskę z zimną wodą i okład i zawsze możesz szybko po nią sięgnąć w razie W ale życzę Ci aby już się nie pojawiłaagus3004 lubi tę wiadomość
-
Noo, siusior ładny
Mąż do mnie: "TAK się dzieci robi!"
2 lata na naszego Synia Kochanego czekaliśmy
Dla relaksu posegregowałam ciuszki, dziewczeńskie spakowałam, okazało się, że nawet sporo mam tych na chłopca
Moja mama oszalała z radości (od zawsze marzyła o synku, a urodziła 3 córy
Jakie bym nie miała objawy od początku ciąży to mówiła "Aaa, to na syna, na syna"(a wcale na syna nie wskazywały:P)
Co do wagi to zdarza się, że niektóre dziewczyny tyją na początku ciąży, a potem mniej. Także Moli - nie martw sięMoja koleżanka jest w 25 tyg i przytyła 9 kg, ale wcześniej ważyła 62 i 168 cm wzrostu. I ona wygląda bardzo dobrze i seksi teraz
fairy_tale, Helenucha Klucha, evus, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Jajko to Ci mąż przeszczęśliwy
U mnie wszyscy co mnie widzieli to pierwsze co mówili to że dziewczynka będzie i się potwierdziłoAle to chyba ja ich tak nakręciłam
beatas lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie dzień zaczął się od potłuczonego talerza, ale jestem nieporadna
moli5 doskonale Cię rozumiem , że się martwisz przyrostem wagi. Na szczęście startowałaś z malutkiej wagi to masz prawo więcej przybraćJa z tym samym wzrostem startowałam od 67,5 i mam teraz 72,2 więc prawie 5 kg a było więcej tylko okazało isę że mam cukrzycę ciążową, teraz dietka
-
Dziękuję dziewczyny za pocieszenie!
Macie rację
Wagą zacznę martwić się po porodzie, najważniejsze jest aby dzidziuś rósł zdrowo!
HoniKa89 lubi tę wiadomość
-
Witam, w pochmurny " poranek"
Kaja,Moli5 witajcie
Ja przytyłam już 9 kg i chyba sporo poszło w brzuszek bo w porówaniu do waszych to mam ogromnyale przynajmniej dzidzia ma duży domek
JajkoNiespodzianka, Magda34, HoniKa89, evus lubią tę wiadomość