Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:witam, trochę nas tu przybyło przez weekend... ja dzisiaj znowu mam wizytę, zobaczymy czy zarodek będzie już widoczny.. bo bardzo się boje, tyle różnych przypadków naczytałam się w internecie..
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:[...] ja odkad wiem, ze jestem w ciazy ani raz jeszcze tak naprawde nie ucieszylam sie ta wiadomoscia, caly czas mam gdzies tam z tylu glowy wyryte, ze zawsze moze sie niestety okazac, ze cos jest nie tak. Ale taki chyba juz nasz los
!!!! Dzieki, ze to napisalas. Mam dokladnie to samo. Myslalam, ze bedzie jak w komediach romantycznych a jestem przerazona. Na razie tlumacze to sobie tym, ze dopoki nie zobacze serca to nie uwierze i nie ma sie czym podniecac. Tak naprawde strasznie sie boje momentu gdyby okazalo się, ze nie tym razem.... ehhh. Do czwartku tak daleko:(
ale wracajac do zycia ..... Milego dnia dziewczynykrysiak, Helen lubią tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
nick nieaktualnyWitajcie w zimowy poranek:-)
Ogólnie czuję się ok, mdłości łapią mnie wieczorem. Wtedy jemmm:-)
Dziewczyny, pozytywnego myślenia u mnie brak, niestety...
Po dwóch poronieniach ciężko myśleć na +, bo i niby na jakiej podstawie!
Niby u mnie beta rośnie, ale jak patrzę na Wasze przyrosty po 48h to macie sporo więcej niż 100%. A ja:
I beta: 305
II beta: 620 - czyli równo 100%
III beta: dzisiaj rano robiona. Czekam na wynik. Powinna być ponad 1300 -
czyli 114% więcej.
W każdym razie życzę Wam spokojnego dnia
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Clara wrote:[....]
Po dwóch poronieniach ciężko myśleć na +, bo i niby na jakiej podstawie!
Niby u mnie beta rośnie, ale jak patrzę na Wasze przyrosty po 48h to macie sporo więcej niż 100%. A ja:
I beta: 305
II beta: 620 - czyli równo 100%
III beta: dzisiaj rano robiona. Czekam na wynik. Powinna być ponad 1300 -
czyli 114% więcej.
3mam kciuki. Ja tez zaraz jade na bete jednak. Nie wytrzymam do czwartku Szczegolnie, ze te moje mialy mega niskie wartosci.....Clara lubi tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
nick nieaktualnysedinum82 wrote:3mam kciuki. Ja tez zaraz jade na bete jednak. Nie wytrzymam do czwartku Szczegolnie, ze te moje mialy mega niskie wartosci.....
Sedinum, widzę, że Twoje wartości również nie walą po oczach, ale przyrost prawidłowy:-)
Jak będziesz miała wynik - daj znać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:Doskonale Cie rozumiem, ja odkad wiem, ze jestem w ciazy ani raz jeszcze tak naprawde nie ucieszylam sie ta wiadomoscia, caly czas mam gdzies tam z tylu glowy wyryte, ze zawsze moze sie niestety okazac, ze cos jest nie tak. Ale taki chyba juz nasz los Ja trzymam mocno kciuki za Twoja dzisiejsza wizyte abys mogla nam z radoscia obwiescic, ze widzialas swoje bobo!
Ja sie niby cieszę, ale tak naprawdę to ucieszę sie jak zakończę I trymestr. Nic nie planuję, czekam tylko od wizyty do wizyty. I serio dziewczyny, mam je co tydzień :]Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:Doskonale Cie rozumiem, ja odkad wiem, ze jestem w ciazy ani raz jeszcze tak naprawde nie ucieszylam sie ta wiadomoscia, caly czas mam gdzies tam z tylu glowy wyryte, ze zawsze moze sie niestety okazac, ze cos jest nie tak. Ale taki chyba juz nasz los Ja trzymam mocno kciuki za Twoja dzisiejsza wizyte abys mogla nam z radoscia obwiescic, ze widzialas swoje bobo!
mega się martwię... wieczorem napisze, czy coś było już widać czy nie -
Clara wrote:Dlaczego wizyty tak często?
Bo jak na razie to zapisałam się do 2 lekarzy. Do jednego dlatego, że jest moim prowadzącym, ale muszę u niego płacić na razie, do drugiego bo mąż ma z pracy pakiet medyczny i mam badania za free. Jestem na etapie kupowania ubezpieczenia żeby obejmował też mojego lekarza i wtedy przestanę chodzić do tego z pakietu. Wiem, skomplikowane, ale nie ukrywam, ze po moim poronieniu jestem pzewrażliwionaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
MerlinMo wrote:Powodzenia na wizycie Trzymam kciuki...
Dziewczyny czy zdarzają się Wam planienia ?
Jestem zaniepokojona , wczoraj wieczorem a dziś rano na bieliźnie zobaczyłam brązowa plamę...
W którym jesteś tygodniu?
-
Pati_89 wrote:Też mam 26 powoli się boję że się odwodnię hehe bo wypije szklankę a wysikam trzy ale jak to moja dzidzia to mogę caly dzień w toalecie siedziec
Jak myślicie robić jeszcze betę przed wizyta u lekarza?