Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:A kiedy zaczely ci soe pierwsze mdlosci?
Ale fajna wycieczka. Gdzie byliscie?Świetna sprawa, chińczycy uśmiechnięci, organizacja super tylko opary z kuchni okrętowej dały mi ostro popalić
Kourtney lubi tę wiadomość
-
sedinum82 wrote:Masz plany gdzie będziesz chodzić?
Tez o tym myśle ale chyba najpierw zapisze sie na jakiś kurs żeby poprawnie to robic:)Może u Ciebie w mieście też organizują coś takiego?
Pati_89 wrote:Dziewczyny wy też non stop sikacie? Bo ja już nie wiem czy mnie przewiało czy to dzidzia szalejeJa niestety mam to samo więc wszelakie wyjścia tak teraz planuje żeby trzymać si blisko WC
Nie wiem tylko jak przetrwam jutro 1,5h dojazdu do Gdańska ;p
a pasek mam ustawiony według tego co powiedział lekarzWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 22:23
sedinum82 lubi tę wiadomość
-
DeLaCruz wrote:Też częściej sikam, ale nie tak jak w 3 trymestrze
wtedy zobaczycie
I mam 26 latpowoli się boję że się odwodnię hehe bo wypije szklankę a wysikam trzy
ale jak to moja dzidzia to mogę caly dzień w toalecie siedziec
Jak myślicie robić jeszcze betę przed wizyta u lekarza? -
Dziewczyny a jak to jest z temperaturą w ciąży? Moj coś narzeka, że mu gorąco więc kazałam mu zmierzyć i z ciekawości zmierzyłam sobie, wyszło 36,9. Zdziwiłam się, bo czuje się dobrze, w domu normalna temperatura to możliwe, ze mam wyższą przez ciążę?
-
Kawokado wrote:Dziewczyny a jak to jest z temperaturą w ciąży? Moj coś narzeka, że mu gorąco więc kazałam mu zmierzyć i z ciekawości zmierzyłam sobie, wyszło 36,9. Zdziwiłam się, bo czuje się dobrze, w domu normalna temperatura to możliwe, ze mam wyższą przez ciążę?
-
Kawokado wrote:Dziewczyny a jak to jest z temperaturą w ciąży? Moj coś narzeka, że mu gorąco więc kazałam mu zmierzyć i z ciekawości zmierzyłam sobie, wyszło 36,9. Zdziwiłam się, bo czuje się dobrze, w domu normalna temperatura to możliwe, ze mam wyższą przez ciążę?
-
Kourtney stało się... Po pierwszym razie miałam już krew w jamie brzusznej i laparoskopie, a za drugim znów laparoskopie i usunięty jajowod. Więc mam jeden i co ciekawe w tym cyklu mię z tej str miałam ovulacje
Abra kursuje bo najpierw z tamtej gminy miałam chłopaka, a teraz jak do męża jeździmy to też przez szytno
A ja mam 24 lata -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annielove wrote:Witam
Spać nie mogłam. Jak zwykle martwię się dzisiejszą wizytą. A muszę czekać prawie do 19
Mam nadzieje że wszystko będzie ok. Co ja gadam... musi być ok
dokładnie! musi być dobrzetrzymamy kciuki :*
Annielove lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na wizycie
Trzymam kciuki...
Dziewczyny czy zdarzają się Wam planienia ?
Jestem zaniepokojona , wczoraj wieczorema dziś rano na bieliźnie zobaczyłam brązowa plamę...
Annielove lubi tę wiadomość
-
Ja szczerze mowiac plamien nie mam, za to na majtkach mam pozostalosci po luteinie. Nie wiem co moga oznaczac twoje plamienia ale lec z tym do lekarza bo to moze byc cos powazniejszego. Ja bym poszla nuech zobaczy co sie dzieje.
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyMerlinMo wrote:Powodzenia na wizycie
Trzymam kciuki...
Dziewczyny czy zdarzają się Wam planienia ?
Jestem zaniepokojona , wczoraj wieczorema dziś rano na bieliźnie zobaczyłam brązowa plamę...
A na kiedy masz wizyte? Zaprzestańdo czasu wizyty, leż, odpoczywaj nie przemęczaj się a przede wszystkim nie stresuj siebie i maluszka. Plamienia to bardzo częsta przypadłość kobiet w ciąży, choć w niektórych przypadkach absolutnie nie wolno tego bagatelizować
-
Witajcie w ten poniedziałkowy ponury dzien. MerlinMo idź do lekarza i to sprawdź najlepiej. Choc na poczatku ciazy moga sie zdarzac plamenia to lepiej to sprawdzić.
Ja wczoraj zrobilam kolejny test zeby sie upewnic ze jestem w ciąży bo nic mnie nie boli i w ogóle. Dobrze ze w srode wizyta to mi lekarz potwierdzikrysiak lubi tę wiadomość
-
Dorjana wrote:Witajcie
Chciałam zapytać kiedy robiliście bete?? I sprawdzalyscie przyrost??
Ja robiłam najszybciej jak mogłam po pozytywnym teście czyli w 15 dpo, a potem najlepiej co 48 godz sprawdzać przyrost.
A Ty ile jesteś dniu po owu? Robiłaś już test?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Na wizytę wybieram się w czwartek.
Teraz już ok. Niczego nie widać ale przestraszył mnie ten poranny widok.
Helen, Kawokado lubią tę wiadomość