Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:A kiedy zaczely ci soe pierwsze mdlosci?
Ale fajna wycieczka. Gdzie byliscie?Kourtney lubi tę wiadomość
-
sedinum82 wrote:Masz plany gdzie będziesz chodzić?
Tez o tym myśle ale chyba najpierw zapisze sie na jakiś kurs żeby poprawnie to robic:)
Pati_89 wrote:Dziewczyny wy też non stop sikacie? Bo ja już nie wiem czy mnie przewiało czy to dzidzia szaleje
a pasek mam ustawiony według tego co powiedział lekarzWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 22:23
sedinum82 lubi tę wiadomość
-
DeLaCruz wrote:Też częściej sikam, ale nie tak jak w 3 trymestrze wtedy zobaczycie
I mam 26 lat
Jak myślicie robić jeszcze betę przed wizyta u lekarza? -
Dziewczyny a jak to jest z temperaturą w ciąży? Moj coś narzeka, że mu gorąco więc kazałam mu zmierzyć i z ciekawości zmierzyłam sobie, wyszło 36,9. Zdziwiłam się, bo czuje się dobrze, w domu normalna temperatura to możliwe, ze mam wyższą przez ciążę?
-
Kawokado wrote:Dziewczyny a jak to jest z temperaturą w ciąży? Moj coś narzeka, że mu gorąco więc kazałam mu zmierzyć i z ciekawości zmierzyłam sobie, wyszło 36,9. Zdziwiłam się, bo czuje się dobrze, w domu normalna temperatura to możliwe, ze mam wyższą przez ciążę?
-
Kawokado wrote:Dziewczyny a jak to jest z temperaturą w ciąży? Moj coś narzeka, że mu gorąco więc kazałam mu zmierzyć i z ciekawości zmierzyłam sobie, wyszło 36,9. Zdziwiłam się, bo czuje się dobrze, w domu normalna temperatura to możliwe, ze mam wyższą przez ciążę?
-
Kourtney stało się... Po pierwszym razie miałam już krew w jamie brzusznej i laparoskopie, a za drugim znów laparoskopie i usunięty jajowod. Więc mam jeden i co ciekawe w tym cyklu mię z tej str miałam ovulacje
Abra kursuje bo najpierw z tamtej gminy miałam chłopaka, a teraz jak do męża jeździmy to też przez szytno
A ja mam 24 lata -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annielove wrote:Witam Spać nie mogłam. Jak zwykle martwię się dzisiejszą wizytą. A muszę czekać prawie do 19 Mam nadzieje że wszystko będzie ok. Co ja gadam... musi być ok
dokładnie! musi być dobrze trzymamy kciuki :*Annielove lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na wizycie Trzymam kciuki...
Dziewczyny czy zdarzają się Wam planienia ?
Jestem zaniepokojona , wczoraj wieczorem a dziś rano na bieliźnie zobaczyłam brązowa plamę...Annielove lubi tę wiadomość
-
Ja szczerze mowiac plamien nie mam, za to na majtkach mam pozostalosci po luteinie. Nie wiem co moga oznaczac twoje plamienia ale lec z tym do lekarza bo to moze byc cos powazniejszego. Ja bym poszla nuech zobaczy co sie dzieje.
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyMerlinMo wrote:Powodzenia na wizycie Trzymam kciuki...
Dziewczyny czy zdarzają się Wam planienia ?
Jestem zaniepokojona , wczoraj wieczorem a dziś rano na bieliźnie zobaczyłam brązowa plamę...
A na kiedy masz wizyte? Zaprzestań do czasu wizyty, leż, odpoczywaj nie przemęczaj się a przede wszystkim nie stresuj siebie i maluszka. Plamienia to bardzo częsta przypadłość kobiet w ciąży, choć w niektórych przypadkach absolutnie nie wolno tego bagatelizować -
Witajcie w ten poniedziałkowy ponury dzien. MerlinMo idź do lekarza i to sprawdź najlepiej. Choc na poczatku ciazy moga sie zdarzac plamenia to lepiej to sprawdzić.
Ja wczoraj zrobilam kolejny test zeby sie upewnic ze jestem w ciąży bo nic mnie nie boli i w ogóle. Dobrze ze w srode wizyta to mi lekarz potwierdzikrysiak lubi tę wiadomość
-
Dorjana wrote:Witajcie
Chciałam zapytać kiedy robiliście bete?? I sprawdzalyscie przyrost??
Ja robiłam najszybciej jak mogłam po pozytywnym teście czyli w 15 dpo, a potem najlepiej co 48 godz sprawdzać przyrost.
A Ty ile jesteś dniu po owu? Robiłaś już test?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Na wizytę wybieram się w czwartek.
Teraz już ok. Niczego nie widać ale przestraszył mnie ten poranny widok.
Helen, Kawokado lubią tę wiadomość