Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, to mój pierwszy post na forum i zarazem nieśmiały zapis do szczęśliwego grona czerwcówek. Trzy testy sikane pokazały dwie kreski, beta hcg w 29 dc - 121
Termin porodu zgodnie z wykresem to 16 czerwca
Morwa, Kourtney, Paula222, sedinum82, Helen, Helenucha Klucha, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Miło widzieć że czerwcowych mamus przybywa
Oby udało nam się w tym gronie dotrwać do czerwca ! Lub w większym oczywiście
Udanej niedzieliKourtney, Helen, fairy_tale lubią tę wiadomość
-
fairy_tale wrote:Cześć dziewczyny, to mój pierwszy post na forum i zarazem nieśmiały zapis do szczęśliwego grona czerwcówek. Trzy testy sikane pokazały dwie kreski, beta hcg w 29 dc - 121
piękna beta
to wasza pierwsza ciąża? Opowiedz coś więcej o sobie
fairy_tale lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfairy_tale wrote:Cześć dziewczyny, to mój pierwszy post na forum i zarazem nieśmiały zapis do szczęśliwego grona czerwcówek. Trzy testy sikane pokazały dwie kreski, beta hcg w 29 dc - 121
Rozgosc sie na naszym watku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawokado wrote:Musiałam trochę ponadrabiać, bo wczoraj maż zabrał mnie na wycieczkę - oglądaliśmy chińskie okręty i jak wróciłam to od razu do wyrka, bo oczy same mi się zamykały
Zaczęłam ósmy tydzień!
i to bez wymiotów
Ale fajna wycieczka. Gdzie byliscie? -
Ale naskrobałyście !
Kourtney pracuję w dużej fabryce więc mam system zmianowyNiestety ...
Ja synka przenosiłam 11 dni, miałam 2x podawaną kroplówkę na wywołanie, no i na koniec przebity pęcherz no i jakoś poszłoOd rozpoczęcia mocnych skurczy do wyjścia synka minęło 15, 5 godz, ale chyba początek dla mnie był najgorszy bo skurcze były takie że świadomość traciłam a postępu nie dawały...
Hania222 czekamy na pozytywny wynik bety
fairy_tale gratulacje !
-
Dziękuję za ciepłe przyjęcie!
Morwa wrote:Witajpiękna beta
to wasza pierwsza ciąża? Opowiedz coś więcej o sobie
Dzięki! Mam nadzieję, że beta będzie ładnie rosnąć
Mam 29 lat i w jednej ciąży już byliśmy, ale zatrzymała się w grudniu 2014 r. na etapie 6 tygodnia i konieczne było łyżeczkowanie. Przyczyna nieznana... Obecny cykl miałam po raz pierwszy stymulowany Clo + dodatkowo zaczęłam przyjmować Euthyrox (TSH nieco powyżej 3,00). Już miałam zapisywać się do październikowych staraczek, ale los chciał, że ten pierwszy post pojawił się na BellyI oby tak zostało, tym razem musi być dobrze
Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamusie, oby czerwcowa lista tylko się wydłużałaHelen, MerlinMo lubią tę wiadomość
-
fairy_tale wrote:Cześć dziewczyny, to mój pierwszy post na forum i zarazem nieśmiały zapis do szczęśliwego grona czerwcówek. Trzy testy sikane pokazały dwie kreski, beta hcg w 29 dc - 121
-
Kawokado wrote:Kupiłam też kije do nordic walking, ale jeszcze się nie wybrałam
Masz plany gdzie będziesz chodzić?
Tez o tym myśle ale chyba najpierw zapisze sie na jakiś kurs żeby poprawnie to robic:)
Kawokado lubi tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
Kawokado wrote:Musiałam trochę ponadrabiać, bo wczoraj maż zabrał mnie na wycieczkę - oglądaliśmy chińskie okręty i jak wróciłam to od razu do wyrka, bo oczy same mi się zamykały
Zaczęłam ósmy tydzień!
i to bez wymiotów
to idziemy równo
Kawokado lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Gratuluje wszystkim i życzę szczęśliwych dziewięciu miesięcy. Postanowiłam przestać się czaić i też się ujawnić
Dzisiaj powtórzyłam test, tym razem już wyszły ładne dwie kreski, a jutro wybieram się na betę. Termin mam na 15 czerwca. Jestem mamą rezolutnego dwulatka, mieszkamy w łódzkim. Staraliśmy się od lutego/marca z różnym natężeniem, dopiero od kilku cykli odkryłam to forum i trochę podczytywałam, ale jakoś nie wiedziałam gdzie się przyłączyć, dziewczyny wszędzie wydawały się już zżyte. No więc przyłączam się do was, bo tu dopiero początki
A odkąd ujrzałam dwie kreski mam nieodpartą potrzebę podzielenia się moją radością, rodzinie powiem po pierwszej wizycie.
Kourtney, Pati_89, Helen, Helenucha Klucha, krysiak, sedinum82, Paula222, fairy_tale, Morwa, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPepepa wrote:Cześć dziewczyny! Gratuluje wszystkim i życzę szczęśliwych dziewięciu miesięcy. Postanowiłam przestać się czaić i też się ujawnić
Dzisiaj powtórzyłam test, tym razem już wyszły ładne dwie kreski, a jutro wybieram się na betę. Termin mam na 15 czerwca. Jestem mamą rezolutnego dwulatka, mieszkamy w łódzkim. Staraliśmy się od lutego/marca z różnym natężeniem, dopiero od kilku cykli odkryłam to forum i trochę podczytywałam, ale jakoś nie wiedziałam gdzie się przyłączyć, dziewczyny wszędzie wydawały się już zżyte. No więc przyłączam się do was, bo tu dopiero początki
A odkąd ujrzałam dwie kreski mam nieodpartą potrzebę podzielenia się moją radością, rodzinie powiem po pierwszej wizycie.
Fajnie ze sie przylaczasz. Tutaj dobiero sie wszystkie poznajemy takze tez z czasem na pewno sie wszystkie zżyjemy
a wybierasz sie na bete?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPepepa wrote:Tak, jutro mam zamiar iść przed pracą, koło 16 powinnam mieć wyniki. Chociaż przy poprzedniej ciąży nie robiłam i chyba było mniej nerwów
Walczę z suwaczkiem, coś mi nie chce wskoczyć
Suwaczki latwo zrobic na suwaczki.com albo ja mam z http://lilypie.com/
Musisz skopiowac kod bbc code na forum w tej postaci
[url=http://lily pie.com][/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 18:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny