Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, to mój pierwszy post na forum i zarazem nieśmiały zapis do szczęśliwego grona czerwcówek. Trzy testy sikane pokazały dwie kreski, beta hcg w 29 dc - 121 Termin porodu zgodnie z wykresem to 16 czerwca
Morwa, Kourtney, Paula222, sedinum82, Helen, Helenucha Klucha, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Miło widzieć że czerwcowych mamus przybywa
Oby udało nam się w tym gronie dotrwać do czerwca ! Lub w większym oczywiście
Udanej niedzieliKourtney, Helen, fairy_tale lubią tę wiadomość
-
fairy_tale wrote:Cześć dziewczyny, to mój pierwszy post na forum i zarazem nieśmiały zapis do szczęśliwego grona czerwcówek. Trzy testy sikane pokazały dwie kreski, beta hcg w 29 dc - 121 Termin porodu zgodnie z wykresem to 16 czerwca
fairy_tale lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfairy_tale wrote:Cześć dziewczyny, to mój pierwszy post na forum i zarazem nieśmiały zapis do szczęśliwego grona czerwcówek. Trzy testy sikane pokazały dwie kreski, beta hcg w 29 dc - 121 Termin porodu zgodnie z wykresem to 16 czerwca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawokado wrote:Musiałam trochę ponadrabiać, bo wczoraj maż zabrał mnie na wycieczkę - oglądaliśmy chińskie okręty i jak wróciłam to od razu do wyrka, bo oczy same mi się zamykały Zaczęłam ósmy tydzień! i to bez wymiotów
Ale fajna wycieczka. Gdzie byliscie? -
Ale naskrobałyście !
Kourtney pracuję w dużej fabryce więc mam system zmianowy Niestety ...
Ja synka przenosiłam 11 dni, miałam 2x podawaną kroplówkę na wywołanie, no i na koniec przebity pęcherz no i jakoś poszło Od rozpoczęcia mocnych skurczy do wyjścia synka minęło 15, 5 godz, ale chyba początek dla mnie był najgorszy bo skurcze były takie że świadomość traciłam a postępu nie dawały...
Hania222 czekamy na pozytywny wynik bety
fairy_tale gratulacje !
-
Dziękuję za ciepłe przyjęcie!
Morwa wrote:Witaj piękna beta to wasza pierwsza ciąża? Opowiedz coś więcej o sobie
Dzięki! Mam nadzieję, że beta będzie ładnie rosnąć
Mam 29 lat i w jednej ciąży już byliśmy, ale zatrzymała się w grudniu 2014 r. na etapie 6 tygodnia i konieczne było łyżeczkowanie. Przyczyna nieznana... Obecny cykl miałam po raz pierwszy stymulowany Clo + dodatkowo zaczęłam przyjmować Euthyrox (TSH nieco powyżej 3,00). Już miałam zapisywać się do październikowych staraczek, ale los chciał, że ten pierwszy post pojawił się na Belly I oby tak zostało, tym razem musi być dobrze
Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamusie, oby czerwcowa lista tylko się wydłużałaHelen, MerlinMo lubią tę wiadomość
-
fairy_tale wrote:Cześć dziewczyny, to mój pierwszy post na forum i zarazem nieśmiały zapis do szczęśliwego grona czerwcówek. Trzy testy sikane pokazały dwie kreski, beta hcg w 29 dc - 121 Termin porodu zgodnie z wykresem to 16 czerwca
-
Kawokado wrote:Kupiłam też kije do nordic walking, ale jeszcze się nie wybrałam
Masz plany gdzie będziesz chodzić?
Tez o tym myśle ale chyba najpierw zapisze sie na jakiś kurs żeby poprawnie to robic:)
Kawokado lubi tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
Kawokado wrote:Musiałam trochę ponadrabiać, bo wczoraj maż zabrał mnie na wycieczkę - oglądaliśmy chińskie okręty i jak wróciłam to od razu do wyrka, bo oczy same mi się zamykały Zaczęłam ósmy tydzień! i to bez wymiotów
Kawokado lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Gratuluje wszystkim i życzę szczęśliwych dziewięciu miesięcy. Postanowiłam przestać się czaić i też się ujawnić Dzisiaj powtórzyłam test, tym razem już wyszły ładne dwie kreski, a jutro wybieram się na betę. Termin mam na 15 czerwca. Jestem mamą rezolutnego dwulatka, mieszkamy w łódzkim. Staraliśmy się od lutego/marca z różnym natężeniem, dopiero od kilku cykli odkryłam to forum i trochę podczytywałam, ale jakoś nie wiedziałam gdzie się przyłączyć, dziewczyny wszędzie wydawały się już zżyte. No więc przyłączam się do was, bo tu dopiero początki A odkąd ujrzałam dwie kreski mam nieodpartą potrzebę podzielenia się moją radością, rodzinie powiem po pierwszej wizycie.
Kourtney, Pati_89, Helen, Helenucha Klucha, krysiak, sedinum82, Paula222, fairy_tale, Morwa, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPepepa wrote:Cześć dziewczyny! Gratuluje wszystkim i życzę szczęśliwych dziewięciu miesięcy. Postanowiłam przestać się czaić i też się ujawnić Dzisiaj powtórzyłam test, tym razem już wyszły ładne dwie kreski, a jutro wybieram się na betę. Termin mam na 15 czerwca. Jestem mamą rezolutnego dwulatka, mieszkamy w łódzkim. Staraliśmy się od lutego/marca z różnym natężeniem, dopiero od kilku cykli odkryłam to forum i trochę podczytywałam, ale jakoś nie wiedziałam gdzie się przyłączyć, dziewczyny wszędzie wydawały się już zżyte. No więc przyłączam się do was, bo tu dopiero początki A odkąd ujrzałam dwie kreski mam nieodpartą potrzebę podzielenia się moją radością, rodzinie powiem po pierwszej wizycie.
a wybierasz sie na bete?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPepepa wrote:Tak, jutro mam zamiar iść przed pracą, koło 16 powinnam mieć wyniki. Chociaż przy poprzedniej ciąży nie robiłam i chyba było mniej nerwów Walczę z suwaczkiem, coś mi nie chce wskoczyć
Suwaczki latwo zrobic na suwaczki.com albo ja mam z http://lilypie.com/
Musisz skopiowac kod bbc code na forum w tej postaci
[url=http://lily pie.com][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 18:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny