Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No to dołączę się w końcu i ja
Witam!
03.10 w 13 dpo zobaczyłam po raz pierwszy w życiu 2 kreseczki, mimo że w 10 negatyw, potem beta HCG 05.10 223, 07.10 567, a 09.10 1682, więc wygląda na to, że wszystko zmierza w jak najlepszym kierunku
19.10 pierwsza wizyta i liczę, że będzie już serduszko, a wtedy chyba całemu światu wykrzyczę jak jestem szczęśliwa
Termin wg belly na 12.06, a więc proszę o wpisanie mnie na szczęśliwą listę
Powodzenia Wam wszystkim, abyśmy się razem szczęśliwie do czerwca "doturlały"Annielove, Pati_89, Helen, Kourtney, fairy_tale, sedinum82, Pepepa, krysiak, Morwa, Kawokado, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
Paula222 wrote:Gratuluję dziewczyny ! Super, że jest nas tyle! A czy któraś jest z warmińsko - mazurskiego ?
Ja dziś ostatnia nocka, we wtorek mam zamiar iść do ginka ... ciekawe co wyjdzie///
Ja jestem.
Skąd dokładniej jesteś?
Po wtorkowej wizycie planujesz L4?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Taak Abra Olsztyn, a Ty ?
Nie wiem sama, zobaczymy co ginek powie. Biorąc pod uwagę że to moja 4 ciąża, praca fizyczna / zmianowa to chyba tak...
Pati ja tak póki co nie mam Ale odpukać, jakoś apetytu nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:52
-
Paula222 wrote:Taak Abra Olsztyn, a Ty ?
Nie wiem sama, zobaczymy co ginek powie. Biorąc pod uwagę że to moja 4 ciąża, praca fizyczna / zmianowa to chyba tak...
Pati ja tak póki co nie mam Ale odpukać, jakoś apetytu nie mam
Ja jestem z okolic Szczytna.
Wczoraj odwiedzałam Twoje miasto
Skoro pracujesz fizycznie to nie zastanawiałabym się nad zwolnieniem chyba ani chwlii.
Ja pracuję w biurze i jeśli wszystko będzie dobrze, to chciałabym pracować możliwie jak najdłużej, bo nie widzę powodu by siedzieć w domu.Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualnyAbra wrote:No to dołączę się w końcu i ja
Witam!
03.10 w 13 dpo zobaczyłam po raz pierwszy w życiu 2 kreseczki, mimo że w 10 negatyw, potem beta HCG 05.10 223, 07.10 567, a 09.10 1682, więc wygląda na to, że wszystko zmierza w jak najlepszym kierunku
19.10 pierwsza wizyta i liczę, że będzie już serduszko, a wtedy chyba całemu światu wykrzyczę jak jestem szczęśliwa
Termin wg belly na 12.06, a więc proszę o wpisanie mnie na szczęśliwą listę
Powodzenia Wam wszystkim, abyśmy się razem szczęśliwie do czerwca "doturlały"Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:01
Abra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJavtez w biurze pracuje ale chyba bede musiala niedlugo powiedziec szefowi.
Dzisiaj czulam sie wzglednie ale jak mi jutro przyjdzie sie w pracy zmierzyc z rakimi mdlosciami + wymiotami jak w sobote to przeciez nie mam szans normalnie pracowac. -
nick nieaktualny
-
Abra ja przez Szczytno często przejeżdżam No praca fizyczna, presja czasu i dość silne wstrząsy No ale póki na usg nie zobaczę maleństwa , pracować będę
Wg się stresuję, jestem po dwóch pozamacicznych, strasznie się boję powtórki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja mam zamiar powiedzieć w pracy po wizycie z serduszkiem, ale jeszcze zobaczę
Mdłości też miewam, ale znośne, więc nie przeszkadza mi ciąża w pracy póki co.
No z wyjątkiem ciągłej myśli, że się udało, że jestem w ciąży i ciągłego szperania w necie w tematach okołociążowych, co jakby nie patrzeć utrudnia pracę
Ja mam 27 lat niespełna, to nasza 1 ciąża o którą staraliśmy się ponad rok.
Paula - a dokąd tak kursujesz przez to Szczytno?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny