Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wredna tesciowa! Zagryzlabym
Moj maz czasem przyklada reke na chwile jak maly kopie, ale oczywiscie wtedy on przestaje. Czasem glaszcze brzuch aby uspokoic malucha jak za bardzo kopie. Robilam tak samo poprzednio i tez rodzilam po terminie sporoSmaruje kremami takze, wiem ze nie mozna zbytnio biustu masowac, ale pierwsze slysze o brzuchu. Na wszelki wypadek za duzo trzymac rak nie bede.
Helen ale malutka juz duzaHelen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Helen Gratulacje córeczka rośnie cudownie! Najważniejsze że wszystko Ok
Moli5 nie martw się wagaja dla pocieszenia przyznam się ze przy wzroście 163 ważyłam 86 kg
tak chodzący prosiaczek ze mnie
ale do 18 tyg. ciąży schudłam 12 kg
i teraz w 22 tyg. przybrałam 3 kg
mam nadzieje ze nie przytyje za dużo i z e nie wrócę do wagi z początku ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:45
mmarzenak, Pati_89, Kourtney, evus, ansad, beatas, Helen, Paula222, Kiki97, Melissa84, kirys, Helenucha Klucha, Paula1991 lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Kuleczka nie mam tak. Ja chodze na joge ale na zajecia i bylam poki co raz. Dzisiaj bede szukala jakis cwiczen na pilce, bo kupilam nowa (stara sie przebila jak zostawilam na weekend w pracy, albo sprzataczka miala jej dosyc i ja przebila, nie wiem
) to moge podeslac to co znajde.
Bylam z mezem na ostatniej wizycie i to ja wiecej zapamietalam, a on na tym USG prawie nic nie widzial i nawet nie widzial siusiaka i nozek jak polozna pokazywala, wiec mysle, ze nie ma co na niego liczyc w tej kwestiikuleczka777 lubi tę wiadomość
-
dais wrote:Kuleczka nie mam tak. Ja chodze na joge ale na zajecia i bylam poki co raz. Dzisiaj bede szukala jakis cwiczen na pilce, bo kupilam nowa (stara sie przebila jak zostawilam na weekend w pracy, albo sprzataczka miala jej dosyc i ja przebila, nie wiem
) to moge podeslac to co znajde.
Bylam z mezem na ostatniej wizycie i to ja wiecej zapamietalam, a on na tym USG prawie nic nie widzial i nawet nie widzial siusiaka i nozek jak polozna pokazywala, wiec mysle, ze nie ma co na niego liczyc w tej kwestii -
Ojej, zabiorę Wam tablety i komputery, no bo żeby od rana tyle natrzaskać, to masakra!!
mmarzenak wrote:Ktora z was cwiczy jogę? Ale takie delikatne cwiczenia. Polecacie cos.
nie wiedziałam, że nie mozna brzucha dotykac. Ja ciągle głaszcze brzuch.
Mówisz joga, jestem jaPolecam to:https://www.youtube.com/watch?v=MCSFobwvQTg
Posprawdzałam kilka ćwiczeń jutubowych z jogą, ale te są wg mnie najlepsze.
Teraz właśnie kombinuję z ćwiczeniami kardio, wczoraj przetestowałam pierwsze, ale mi nie podeszły - szukam dalej.
Dziewczyny, super ciuszki macie! Też muszę pomyśleć o wyprawce, ale już niekoniecznie ubraniowej. Tyle wszystkiego, że się gubię.
jajko powodzenia!!!!
Wracam do pracy! Doczytam Was wieczorem, baj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 14:31
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kuleczka777 wrote:Ma któraś z Was tak że jak mówi to zaczyna się męczyć szybko tym mówieniem i się nie może powietrza zaciągnąć, normalnie coś w porównaniu do astmy
Kourtney, skad ta zmiana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 14:41
-
Paula222 wrote:Helen mnie to drażni jak mnie łapią za brzuch, jest kilka takich osób w moim otoczeniu... Dla mnie to jest bardzo niekomfortowe
musiało to śmiesznie wyglądać z boku
ale w końcu się zapytała czy mi to nie przeszkadza, więc powiedziałam ze nie bardzo się czuję z tym komfortowowięc tym bardziej teraz będę miała podstawę do tego że nie można
własnie dla mnie to takie dziwne zjawisko, bo normalnie jak się ktoś z kimś wita to go nie obmacuje...nie mogę tego pojąć...a na najgorsze jest bez pytania.
Kiedyś na imprezie zostałam zmacana z zaskoczenia przez ciotki, których nie widziałam z 10lat, wkurzyłam się strasznie, łapska pchałyjak przechodziłam obok, bardzo nie miło to wspominam.
-
Moze z tym macaniem to ten zabobon, ze jak sie zmaca kobiete po brzuchu ktora jest w ciazy to sie zajdzie samemu, tylko po co to tesciowym
Ja dostawalam pelno rzeczy z bebiklubu, pampersa etc fajna sprawa. Dostawalismy rozne kaszki na probowanie, czapeczki, mleko MM. Warto sie do nich zapisac bo milo zaskakuja, tak jak i johnson & johnson. Jesli chodzi o kardio to polecam Zumbemoja ulubiona forma ruchu
Musze sprawdzic ta joge co polecasz, moze mi tez przypadnie do gustu
cass, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja mam tylko tak jak mówię do klientów haha, chcę im wszystko powiedzieć szybko i tak zaczyna mi brakować tchu
Ja chce swojej dać Jagoda ale mój cos kreci nosem i właśnie wyczytałam same pozytywne rzeczy i to jeszcze z liczbami zwiazane imiona i jeszcze doczytałam że akurat ze znakiem zodiaku się ładnie komponuje więc chyba dobrze trafiłam jak tak piszecie że musi pasować jedno do drugiego więc mąż już nie ma nic do gadania
Chyba mu podeślę do poczytania
Dais to teraz wypaliłaś hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 15:00
-
To jest taki album z pierwszych miesiecy życia dziecka.. Az sie poplakalam, jak go teraz czytałam, bo wyobraziłam sobie, jak go niedługo wypełnię zdjeciami i opisami mojej dzidzi.. Powiem Ci, że widziałam niejeden tegontypu akbum, bo sama kupowałam dzieciom siostry, ale ten jestvtak cudnie napisany, że aż chwyta za serce.. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Ale szedł do mnie od listopada: D
kuleczka777, Helen lubią tę wiadomość