Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybeatas wrote:Ja nie mam tak przy mowieniu, ale wczoraj mnie maz rozsmieszył i śmiałam się tak, że właśnie nie mogłam złapać oddechu i myslalam, ze sie udusze:/
Kourtney, skad ta zmiana?Melissa84 lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Wow to może ja już się zapiszę hehe jednak jak od listopada szedł. Ja kupiłam ostatnio taką książkę co można tam wpisywać przemyślenia wagi itd. tania była to wzięłam bo dużo ciekawych info było
-
dais wrote:Moze z tym macaniem to ten zabobon, ze jak sie zmaca kobiete po brzuchu ktora jest w ciazy to sie zajdzie samemu, tylko po co to tesciowym
Ja dostawalam pelno rzeczy z bebiklubu, pampersa etc fajna sprawa. Dostawalismy rozne kaszki na probowanie, czapeczki, mleko MM. Warto sie do nich zapisac bo milo zaskakuja, tak jak i johnson & johnson. Jesli chodzi o kardio to polecam Zumbemoja ulubiona forma ruchu
Musze sprawdzic ta joge co polecasz, moze mi tez przypadnie do gustu
Zumbe również polecam! Chodziłam w tamtym roku, normalnie nie raz tęsknieWspaniała forma ruchu
Tylko hmm w ciąży to chyba nie bardzo
Kuleczka Jagoda sliczne imię -
nick nieaktualny
-
Myszaaa spokojnie, przyjdzie czas ze beda regularniejsze i mocne a mi brzuszek pojawil sie w poprzedniej ciazy tez pozniej. Kazda z nas jest inna, duzo zalezy jak dziecko sie ulozy, a ma jeszcze duzo miejsca na ciagle zmienianie pozycji. Poczekaj troche az bedziesz miala po dziurki w nosie chodzenia z ciezkim brzuchem
Paula moze faktycznie zumba bedzie zbyt intensywna i za duzo podskokow. Nie probowalam w ciazyW szpitalach tez daja czasem rozne paczkuszki jak sie dziecko urodzi. Tyle, ze np w moim nie dawali tym co mialy cesarke, takie wredne baby uznaly ze za nas juz musza wiecej placic wiec dawaly tylko tym z rodzenia SN. Widzialam u dziewczyn innych ze dostaly smoczki, sliniaczki i jakies tam inne bajerki.
myszaaa lubi tę wiadomość
-
Mysza, przynajmniej czujesz ruchy,a niektóre z dziewczyn jeszcze tego nie doświadczyły.. U mnie rano i wieczorem to teraz codziennie, ale w trakcie dnia bardzo nieregularnie - raz czuje, raz nie.. Brzuch tez mam mały, ake przynajmniej mniej do zrzucania będzie:D nie zamartwiaj się!
Dais, chamstwo i dyskryminacja <foch>Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 15:44
myszaaa lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Misia coś tu ściemniasz gdzie niby te kg u Ciebie
ślicznie wyglądasz brzuszek piękny
Wszyscy mi mówią ze wagi po mnie nie widac musze mieć chyba ciężkie kosci:-) ale niestety waga nie kłamieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 15:48
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Witam mamuski. Lekarz dzis potwierdzil ze bedzie synek! Mikolaj 460g na dzis!
.
Kurtney zmien prosze moja date porodu na 31 Maj.beatas, Pati_89, mmarzenak, fairy_tale, Melissa84, ansad, evus, Helen, Magda34, Kourtney, Misia15, kirys, Andzia SM, Helenucha Klucha, dais, Kaja, Lila2703, cudak, jakka, HoniKa89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Aneczka super! Jakie duze te Wasze dzidzie
Kourtney, będziesz miała pełne ręce roboty w najblizszych tygodniach, bo wszystko sie teraz zmienia:DWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 16:00
Kourtney, aneczka2015 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny z Warszawy
Mam dla was propozycje, a mianowicie za niedługo będziemy mieć śliczne brzuszki, może któraś zdecyduje się na sesje ciążową, potrzebuje kilka dziewczyn do mojego portfolio, któraś może byłaby chętna ? Dla dziewczyn z forum zniżka -50% (300 zł - 40 zdjęć) Czyli ze zniżką 150 złKourtney, Zimri, Misia15, Helenucha Klucha, dais, fairy_tale, jakka, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Jajko- jak dla mnie Maksymilian
Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki na połówkowym. Wizytę mam dopiero na godzinę 17:00, więc chyba zwariuje do tego czasu
Ps. Witam wszystkie nowe czerwcóweczkiMagda34, kuleczka777, Kourtney, beatas, kirys, mmarzenak, dais, fairy_tale, Maggi-P, Lila2703, jakka, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Melissa84 wrote:Hej dziewczyny
Jajko- jak dla mnie Maksymilian
Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki na połówkowym. Wizytę mam dopiero na godzinę 17:00, więc chyba zwariuje do tego czasu
Ps. Witam wszystkie nowe czerwcóweczki
Ja też jutro mam polowkowe usg tylko rano i już doczekać się nie mogę.
munequita, beatas, kirys, fairy_tale, Maggi-P, Melissa84, HoniKa89 lubią tę wiadomość