Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bomblica wrote:Dais a piecze jak sikasz? Mnie wczoraj tez bolał ale Mała kopała tam pól dnia;)
Ja to weteranka zapaleń pęcherza -
nick nieaktualny
-
witaj mylola
wrocilam z biedry z czajnikiem i lodami carte dzisiaj byl taki wybór smaków ze jiw wiedziałam na ktory sie zdecydować
Moja teściowa mieszka nad nami ale tez ja widze raz, dwa razy na miesiąc haha
Beatas gratulacje pozytywów z ZUS.
Bomblica na przyszłość jak bedziesz miala zapalenie pecherza to wymocz sie w slomie po tym przechodzi i nie ma nawrotow.
Dais napar z rumianka sobie zrob -
nick nieaktualnymunequita wrote:Taka rada od fotografa
Sesję ciążową najlepiej wykonać w 6-7 miesiącu, kiedy brzuszek nie jest jeszcze mocno duży i nie ciąży tak bardzo.Mamuśki mają też więcej energii i chętniej współpracują. Twarz kobiety też w późniejszym czasie może się zmienić, szczególnie jak pojawi się katar ciążowy a nosek jest spuchnięty...
A to ja wiemtyle że ja teraz zapisuję bo terminy to ja już mam zapchane do końca grudnia ;/ ja ledwo zmieszczę czas dla swojej córki w jej 2-gie urodziny bo we wrzesniu mam 3 chrzty i 2 śluby ;/
-
dais wrote:
Zarejestrowalam sie na stronie http://www.familyservice.pl/ i dostalam od nich troche ksiazek za darmo o dzieciach, ciazy, wyprawce etc. Jesli ktoras jest zainteresowana to dajcie znac.
Adaś ur. 07.05.2016 -
mmarzenak wrote:Ktora z was cwiczy jogę? Ale takie delikatne cwiczenia. Polecacie cos.
nie wiedziałam, że nie mozna brzucha dotykac. Ja ciągle głaszcze brzuch.
Jedna z dziewczyn mi poleciła, więc polecam dalej, bo jestem bardzo mzadowolona z tej jogi
https://www.youtube.com/watch?v=44fYnoSLL3c&index=2&list=WL -
Kuleczka niestety nie ma rumianku, nawet niczego zurawinowego. Jutro kupie testy w aptece i jak wyjda pozytywne to sru do lekarza a jak nie to znaczy, ze maly sie rozpycha tak mocno. Jakos dzisiaj juz bede musiala przebolec, chociaz nieprzyjemny to bol, sprobuje nospe nie wiem czy pomoze. Beatas gratulacje z ZUSem.
-
Ale nasmarowalyscie tekstu!
Ja ruchy czuję już z 1,5 tyg, w czw. Zaczynam 20 tydzień.
Co do imion:
Zuzie znam dwie, obie szalone, jedna malutka, druga w wieku mojej mamy.
Leny też znam, akurat straszne ciapy.
Wojtkow znam wielu, najróżniejszych.
Maksa jednego, dalekiego kuzyna.ciepła klucha.
Hania - piękne imię, znam jedna mała a druga to moja mama.
Co do głaskania brzucha to jakieś zabobony średniowieczne.
A oto mój brzuch.http://scr.hu/1xle/x6lyj
(Edit: obcięłam tę kuchnię z bajzlem tam panującym, bo faktycznie zajmowała większość zdjęcia
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 20:24
dais, cass lubią tę wiadomość
-
Dais duża dawka witaminy C na prawdę duża i pić pić pić i jeszcze raz pić
wycis sobie cytrynę do wody i pij i sikaj:)
Ja niestety też z zapaleniem pęcherza jestem na Ty. To u mnie stały bywalec choć w ciąży mnie omija pfffu odpukać.
Nospa oczywiście jak boli Cię brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 19:21
-
Dais mam nadzieję, że jeśli to zapalenie pęcherza to szybko wyleczysz. Mi się póki co udało uniknąć chorobsk w ciąży. Jak mnie coś łapie to od razu mleko z miodem czosnkiem i masłem i przechodzi. A zapalenie pęcherza miałam zaraz przed ciążą, całe szczęście udało mi się je szybko wyleczyć.Adaś ur. 07.05.2016
-
Einin ślicznie
Dziewczyny to w takim razie po ciąży jak was dopadnie to porządnie wymoczyc sie w slomie daje gwarancje 100% ze pomoże
Dais nie ma tam herbaty rumiankowej ? jak znajdziesz to mozesz sobie napar zrobic z niej do wannybeatas lubi tę wiadomość
-
AnnieLov wrote:Dziewczyny z Warszawy
Mam dla was propozycje, a mianowicie za niedługo będziemy mieć śliczne brzuszki, może któraś zdecyduje się na sesje ciążową, potrzebuje kilka dziewczyn do mojego portfolio, któraś może byłaby chętna ? Dla dziewczyn z forum zniżka -50% (300 zł - 40 zdjęć) Czyli ze zniżką 150 zł -
Pati, Mąż krzywo zdjęcia robi, żeby potem posklejać dzień po dniu w jedno.
nie wiem dlaczego tak
Ale faktycznie ucięłam tę kuchnię, bajzel taki, że jezus maria.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 20:25
Pati_89 lubi tę wiadomość