Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mili z doświadczenia wolę ta cytrynowa gotową. Piłam jedna i drugą ( z wkropiona cytryna). ta gotowa nie jest taka zła w smaku, możesz do niej wypić tyle wody ile potrzebujesz.
Pati trzymam mocno kciuki jutrowszystko będzie dobrze.
Pati_89, Mili_Vanilli lubią tę wiadomość
-
Poszalałam ostanio na zakupach w Smyku, mam wielką torbę pięknych ciuszków, wszystko za 50% ceny. jakościowo wydaje mi sie, ze są super. Byłam tam dzisiaj juz drugi dzień z rzedu i nie moge sie opanować
Jak znajde chwilę to wrzucę w końcu jakieś fotkibeatas, Misia15, Helenucha Klucha, dais, Helen, Melissa84, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Mili_Vanilli wrote:Zobaczymy, ja za słodkie dam się pokroić, więć może wypiję to ze smakiem hehehhe
Uuu jak Ci zasakuje to drnka wypij za mnie !!!!fuj gdyby dawali sok z kiszonych ogórków lub kapustą kiszoną nooo to cośdla mnie a nie wrrrrr
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Annielove ją też chętnie bym skorzystała z twojego doświadczenia i fachu w rękach
więc jeśli chcesz to chętnie pod koniec marca/ kwiecień byłaby chętna na sesje
Mili_Vanilli super będą małe saasiadeczki
Ją też dostała już skierowanie na wykonanie testu z glukozy ale dopiero za miesiąc... To będzie dla mnie masakra... Bo mam gęsta krew i przy pobieraniu zwykłym są problemy a po glukozie krew jeszcze bardziej gestnieje więc nie wiem czy uda się pobraćMisia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Pati_89 wrote:Zazdroszczę Wam dziewczyny ze już jesteście po pozytywnych wizytach
mnie zaczyna dopadać stres przed jutrem
pewnie znowu noc nieprzespana
Kochana wszystko będzie dobrze !!!!
Ps.Ty już jutro a ja 10 luty buuu -
kuleczka777 wrote:witaj mylola
Beatas gratulacje pozytywów z ZUS.
Bomblica na przyszłość jak bedziesz miala zapalenie pecherza to wymocz sie w slomie po tym przechodzi i nie ma nawrotow.
Dais napar z rumianka sobie zrob
W słomie?! Takiej zebranej w żniwa z pola? Akurat tata ma całą stodołę xD nie skusiłabym się na to.. Wiem ile tam buszuje gryzoni, koty, kuny i sarny, o wroblach i innym ptactwie nie wspominając. I miałabym tam wsadzić co nieco swojego ciała?
Skąd znasz sposób i czy próbowałaś no i czy pomogłomoże najpierw ciotkę namówię, ona ma tez ciągle problem z pęcherzem. Jak to przeżyje to się zastanowię
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Pati_89 wrote:Dzięki dziewczyny
Misiek mnie dziś wyjątkowo puka mam nadzieję że chce mi powiedzieć że wszystko ok
Pati jutro będzie wszystko dobrze! Zobaczysz ukochanego synusia i nie będziesz chciala wyjsc z gabinetuCzekamy na relacje i zdjęcia młodego przystojniaka
Pati_89 lubi tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Bomblica tak robiłam, moze nie w samej slomie tylko do wanny zalac wrzatkiem troche wymoczyc i wsadzic dupke, albo nasiadowke zrobic. Mi pomogło bardzo bo co chwile miałam zapalenie i nie pomagały urosepty i nic takiego nawet rumianek nie dawal juz rady jak sobie nasiadowke robiłam bk wracalo z powrotem. I w koncu mama przyniosła skądś słomę ja zrobiłam i nie mialam problemów juz.
Moja zaczęła szaleć teraz i to dość mocno wali