Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, ja dzisiaj o dziwo dobrze spałam i wstałam na siku tylko 1 raz! Huuuura
Wieczorne mleko z miodem działa cuda, po przeziębieniu nie ma już śladu
Tylko ta pogoda....głowa troszke pobolewa od ciśnienia
Kciukam za dzisiejsze wizyty, mimo pogody miłego dnia :*dais lubi tę wiadomość
-
Dorjana wrote:Witajcie
Widzę że wy już podrinkowane.... A ja?? Hmmm.... Może w lutym się wybiorę na ta imprezkę.
W piątek mamy pierwsze połowkowe
Mam pietra.... Ale to norma w moim wykonaniu, zawsze stresuja mnie,badania i lekarze.... Nigdy nie wiadomo co tym razem wynajedaja też dziś cała w nerwach
-
Cześć dziewczyny
Ja już po pobieraniu krwi. Babka nie wróży dobrych wyników bo krew była bardzo jasna i straciła gęstość...
Na dodatek jeden z maluchów skoczył mi łokciem na brzuch i mocno mnie zabolało. Trochę się przestraszyłam, mam nadzieję że Rysiowi nic się nie stało
Udanych wizyt!
Mały Ryś -
Paula222 wrote:Kaja u nas nie patrzymy na modę
Mąż chciał Franka w pierwszej ciąży ( taaa zgodziłam się, chociaż bardzo mi to imię nie pasowało) teraz przy drugim chciałam ja wybrać ( Wojtuś lub Antoś) ale mężowi marzył się Zdzisiek - myślał , że znów mnie przekona haha ale nie udało mu się. Znaleźliśmy kompromis, będzie Jaś
Będzie doskonale pasować, Franek i Janek
No i do nazwiska będzie pasować
U mnie obecnie jest bardzo dużo Michałów, Marcelów, Szymków i właśnie Franków
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 09:06
Paula222 lubi tę wiadomość
-
beatas wrote:Milli, uwierz, że nie:D ochydniejszej rzeczy w życiu nie piłam:D może z cytryną bedzie znośniejsze..
Zgadzam się z beatas. Raz w życiu miałam robione to badanie i mdliło mnie po nim cały dzień.Wolałabym być kuta kilkanaście razy dziennie niż znowu to pić no ale cóż czego nie robi się dla dobra i zdrówka naszych dzieci!
Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty! -
nick nieaktualny
-
Helenuchna, morfologia ponoc zawsze sie psuje w 2 trymestrze, bo dzidzia mnóstwo rzeczy wtedy potrzebuje.. Mam nadzieje, że to uderzenie było niegroźne, boli Cię coś teraz?
Udanych wizyt! Pati NIE panikuj!! Będzie dobrze;)
Dziewczyny pobolewa mnie brzuch po bokach, zwlaszcza wieczorem, nie wiem jak sie przezto ulozyc do spania:/ to rozciąganie czy coś nie tak?;/ -
Beatas mnie też tak pobolewa brzuch, podobno to ścięgna się rozciągają bo macica rośnie i stąd ten ból. Pytałam się o niego lekarza i mam się niem nie martwić, to normalne choć nieprzyjemne:(
-
beatas wrote:Helenuchna, morfologia ponoc zawsze sie psuje w 2 trymestrze, bo dzidzia mnóstwo rzeczy wtedy potrzebuje.. Mam nadzieje, że to uderzenie było niegroźne, boli Cię coś teraz?
Udanych wizyt! Pati NIE panikuj!! Będzie dobrze;)
Dziewczyny pobolewa mnie brzuch po bokach, zwlaszcza wieczorem, nie wiem jak sie przezto ulozyc do spania:/ to rozciąganie czy coś nie tak?;/
O to nie wiedziałam o tym, zawsze miałam dobre wyniki, ciekawe czy ten inny wygląd będzie świadczył o czymś gorszym.
Wyglądało to tak, że ja leżałam na łóżku a Dawid obok sobie skakał no i spadł na mnie. Na szczęście waży tylko 12kg ale zabolało mocno. Rysiu trochę się powiercił i teraz cisza. Troszkę mnie kłuje...
A co do Twojego pobolewania to pytałam o to w Pt na wizycie i gin mi powiedział, że teraz będzie tylko gorzejale to nic złego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 09:47
Mały Ryś -
Witam Was i powodzenia na wizytach
Ja czuję ekscytację po tym, jak wczoraj dowiedziałam się o terminie mojego egzaminu dyplomowegosłit
Helenucha Klucha, kuleczka777, Kaja, Misia15, kirys, Kourtney lubią tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔