Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
munequita wrote:Nie pamiętam, ale chyba podczas rejestracji zaznaczało się coś żeby otrzymać ten zestaw.
DZIĘKUJĘ -
No i witam się w 23 tygodniu
W suwaczku mam napisane, ze moje dziecko słyszy .. to właśnie usłyszało jak mammusia nawrzeszczała na sasiądaAle należało mu sie, tzn sąsiadowi of course. A jaką skruche okazał, przestraszył się cięzarówki hehe , aż mi głupio się zrobiło, że się tak wydarłam, ale wiedziałam, że inni sąsiedzi zwracali mu uwagę i miał to gdzieś.
Zobaczymy jaką mam siłę przekonywaniaHelenucha Klucha, Misia15, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Co do tych szczawianow To ja miałam ponieważ choruje na dne moczanowa to choroba w której odkładają się kryształki szczawianow w stawach. I żeby się ich pozbyć to trzeba brać leki ja brałam MIlurit i odpowiednią dietę miałam zero kawy kakao warzyw strączkowych często pić. Generalnie nie zdążyło mi się jeszcze w ciąży choruje na to od 3 lat generalnie jak miałam mieć atak choroby to kilka dni przed juz czułam to w dużym palcu u stopy bo mi atakowalo akurat stawy w stopie
Syn Filip 28 czerwiec -
Mili_Vanilli wrote:No i witam się w 23 tygodniu
W suwaczku mam napisane, ze moje dziecko słyszy .. to właśnie usłyszało jak mammusia nawrzeszczała na sasiądaAle należało mu sie, tzn sąsiadowi of course. A jaką skruche okazał, przestraszył się cięzarówki hehe , aż mi głupio się zrobiło, że się tak wydarłam, ale wiedziałam, że inni sąsiedzi zwracali mu uwagę i miał to gdzieś.
Zobaczymy jaką mam siłę przekonywania
Hahaha a co przeskrobał?
Mały Ryś -
Mili_Vanilli wrote:No i witam się w 23 tygodniu
Zobaczymy jaką mam siłę przekonywaniaSyn Filip 28 czerwiec -
Sąsiad przeginał od dłuzszego czasu .. Mieszka w kawalerce obok, bez balkonu, jak pali w domu to cały smród na klatkę idzie, dyskotęke sobie w domu urządzał, no i drzwiami zawsze trzaska, dzisiaj nas obudził o 4 rano, muzyka dudniła prawie cały dzień, wróciłam wcześniej z pracy bo zmeczona byłam z tego niewyspania, a ten dym papierosowy zaczęłam czuć u siebie w mieszkaniu.... i to już było przegięcie...
Była taki przestraszony jak mu nawrzucałam, mówił tylko cichutko, że ok, wystarczy powiedzieć, muzykę już ścisza, nie bedzie zasmradzał klatki i do piątku ma naprawić klamkę w drzwiach.
Nieźle wkurzona byłam, aż się we mnie gotowało, a teraz siedzę i się śmieje z tego. mam nadzieję, że się koleś uspokoi bo naprawdę działał mi na nerwy ten gówniarz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 20:49
Helenucha Klucha, Bomblica, Andzia SM lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny kiedy poczulyscie i czy juz macie za soba pierwsze ruchy maluszka??? troche ale tylko troche sie martwie ze nic nie czuje, zadnych takich bulgotek, laskotek itp. jestem w 17+5 dniu ciazy, jutro wizyta usg niby jako juz polowkowe ale chyba cos szybko... no nic czekam na wasze odpnasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Madzia ja czuje tak ze dwa tygodnie czyli ok 18 ale jestem bardzo szczupła i sam lekarz mi dziś powiedzial że pewnie już czuje ruchy bo jestem szczupła
Na pewno lada dzień poczujesz i nie pomyślisz ich z niczym innym
My właśnie oglądamy mecz i kołysze brzuchem i pukam żeby tylko mały się obudził i nic a tatuś odezwał się dwa razy i już czuje tak ucisk i dupa wypiętaMADZIA 87 lubi tę wiadomość
-
MADZIA 87 wrote:hej dziewczyny kiedy poczulyscie i czy juz macie za soba pierwsze ruchy maluszka??? troche ale tylko troche sie martwie ze nic nie czuje, zadnych takich bulgotek, laskotek itp. jestem w 17+5 dniu ciazy, jutro wizyta usg niby jako juz polowkowe ale chyba cos szybko... no nic czekam na wasze odp
Madzia, to bardzo szybko masz te połówkowe, Maluszek może byc zbyt mały, żeby wszystko dobrze obejrzeć. Mi lekarka powiedziała, że najlepiej iść w 22 tygodniu. No ale mam nadzieję, że sie uda wszystko ocenić.
Co do ruchów, to ja zaczełam czuć ok 20 tyg, ale to różnie bywa, także nie przejmuj się, jeszcze masz czas.
Powodzenia jutro na wizycieMADZIA 87 lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:zjadłam właśnie krokiety, ale cholernie ostre były, trochę przypalilam ale co tam.
Milli a to on okien nie ma ze az wychodzi na korytarz ?
No niby ma oknana klatce nie pali, zabiłabym chyba
Po prostu z mieszkania idzie przez drzwi ten dym.
-
MADZIA 87 wrote:dzieki dziewczyny
bede cierpliwie czekac
a poki co nie umiem tego suwaczka jakos zamiescic kaze mi linka wkleic i dupa. troche sie zrobilam w tej ciazy gapowata ;P
oj a moze jednak umiem hehehePati_89 lubi tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)