Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmarzenak wrote:dziewczyny wyszły mi kryształy szczawianu wapnia w moczu? mialyscie może tak?córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Dziewczyny a mi od wczoraj wykręca wszystko, palca u nogi mi wykręciło że nie mogłam stanąć, później w nocy skurcze nóg dostawałam, a dziś też coś już zaczyna wykręcać powoli. Mam nadzieję że przejdzie, biorę magnez przecież już miesiąc ponad.
Pati zaraz będziemy pisać wiadomości że ta już rodzi, ta już jedzie na sygnale hehHelen lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny już ktoś pisał o tej przesyłce a ja podsyłam zdjęcia
Paczuszka od Bebiklub a w niej pudełko pamiątkowe na rzeczy dzidziusia i przecudowny album do wypełniania i wklejania zdjęć z ważnych momentów
Lila2703, evus, dais, kirys, Helenucha Klucha, Pati_89, JajkoNiespodzianka, kuleczka777, Kourtney, Melissa84 lubią tę wiadomość
Blanka -
munequita wrote:
Ja też sie wczoraj zapisałam, fajne rzeczy -
Dziewczyny mama pytanie. od 3 dni mam (zwłąszcza po południu i wieczorem) takie dziwne gwaltowne kłucie dołem brzucha, ael nie bokami tylko jakby na środku, momentami czuje tez jakby ten ból pojawiał się też gdzieć jakby w pochwie.
Zaczynam się niepokoić, zwłaszcza, że jeszcze nie czuję moej Kropeczki, a połówkowe dopiero 3 lutego
Odczuwałą któraś z Was coś podobnego bo chyba zaczynam panikować. -
Dziewczyny a czy byłaby możliwość, żeby wrzucać na 1 strony fajne i interesujące ,artykuły,linki i do pobrania książki? byłoby łatwiej znaleźć. Pozdrawiam
Helen lubi tę wiadomość
-
Kourtney bylabys w stanie wrzucic te linki, ktore dalam na pierwsza strone, aby ktos kto bedzie chcial sciagnac nie musial szukac a i jeszcze dodaj u mnie imie Eryk.
Lila ja tak mam od wczoraj. Dzisiaj jest lepiej, ale wczoraj mocno bolalo az spac nie moglam a no-spa nie pomogla. Wczoraj panikowalam, ale dzis jestem spokojniejsza bo to chyba nic groznego tylko macica sie powieksza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 19:24
Lila2703 lubi tę wiadomość
-
munequita wrote:
A oni wysyłają sami po rejestracji czy trzeba coś zaznaczyć? Fajny ten album
-
munequita wrote:
Ile na to czekalas? Bo ja chyba w grudniu się tam rejestrowałam i ciszaMagda34
-
Pół dnia mnie tylko nie było i już nie da się Was nadrobić
Pati, cudne zdjęcia<3
Dais, to mnie zaskoczyłaś z tym 4d.. Mój gin mi zawsze przełącza mi w trakcie wizyty, żebym na chwile podejrzała dzidziusia..
Munequita, piękne imie! Też je rozważałam, ale odpadło od razu, bo mąż zaprotestowałznam jedną Blanke! Ciekawska, ale urocza dziewczynka:)
Magda,ja sie rejestrowałam na poczatku listopada.. Wiec jeszcze dojdzie:D
Przy rejestracji trzeba zaznaczyć, że chcesz dostać pudelko powitalne:)Pati_89, munequita lubią tę wiadomość