Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolory w lidlu tylko to co na gazetce.
A taka mate to my kiedyś wyhaczyli w ciuchu za 10 zł chyba i była dla piesków
Gratuluje udanych wizyt dzisiejszych, pięknych ciuszkównadrobilam po łebkach. Jutro dokladniej nadrobie
Moja mała to cwaniara kopie tylko wtedy kiedy mam brzuch przykryty koszulka albo kołdrą, jak chcialam ja nagrac jak brzuch podskakuje to moze z 40 sekund bylo widac
W txt jest tez jakas wyprzedaż niemowlęcych ciuchów. Wogole za te cudeńka z tesco sis dala 40 zl.
A co do staników po ogladnieciu tych w lidlu stwierdzam ze to zwykłe staniki tylko cena wyższa i nie będę takich kupować bo ta siateczka pod poduszka to chyba na ozdobę tylko tam wlozona a nie do podtrzymania piersi -
beatas wrote:Helen, chyba coś jest w powietrzu, bo mój mąż i siostrzeniec też mają zapalenie gardła..
Powoli lekko puszcza, ale nie zdrowieje tak szybko jak normalnie, nie będąc w ciąży, już 3dni to trwa ech
idąc po receptę zaszłam na chwilę do lumpeksu i kupiłam 4y bodziaki dla małejw bardzo fajnym stanie za 10zyka
z tą szkołą rodzenia dobrze ze piszecie bo w sumie trzeba się zapisać.
Beatas korzystaj z wolnego, zobaczysz zaraz czas ci się zapełni przygotowaniami, zleci szybkobeatas lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, są już minismoczki z Lovi! Znalazłam jednego sprzedającego: http://allegro.pl/smoczek-lovi-my-little-love-mini-smoczki-0-2m-2szt-i5955288915.html
Pati, dziś czytałam, że do 27 tygodnia dziecko ma zrośnięte powieki, a koło 33 tygodnia reaguje na światło:)
Mnie tez zastanawia, co u Marki.. Miała mieć badania i się nie odzywa od tej pory..kuleczka777, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
Melduje sie po wizycie. Mały rozwija się prawidłowo, waży 581 g
Następna wizyta dopiero 3 marca:/
MILUSZKA zobaczysz, że bedzie dobrze, trzymam kciuki:)beatas, kuleczka777, Pati_89, oldżi, jakka, miluszka, malacytrynka, fairy_tale, Helen, kirys, Helenucha Klucha, ansad, Kourtney, myszaaa, Lila2703, mmarzenak, dais, Melissa84, Andzia SM lubią tę wiadomość
Magda34
-
Ogólnie dzisiaj gryzę znowu. Opierniczyłam kolesia pod Rossmanem, bo stał pod samym sklepem z papierochem w reku i smrodził. Oczywiście wchodząć musiałam się sztachnąc tym dymem.
Okropnie mnie to denerwuję, że muszę byc narażona wszędzie na wdychanie tego śmierdzącego dymu. Co za naród... chodzą tylko i kopcą, nie zważając na innych... Nie cierpię tego!!!!! Wyprowadza mnie to z równowagi. Mam nadzieję, że chociaż kiedyś częśc tych ludzi się opamięta i przestanie truć siebie i innych dookoła!!! Albo niech trują tylko siebie !!! Musiałam to z siebie wyrzucićHelenucha Klucha, Lila2703, twardan, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
beatas wrote:Dziewczyny, są już minismoczki z Lovi! Znalazłam jednego sprzedającego: http://allegro.pl/smoczek-lovi-my-little-love-mini-smoczki-0-2m-2szt-i5955288915.html
Pati, dziś czytałam, że do 27 tygodnia dziecko ma zrośnięte powieki, a koło 33 tygodnia reaguje na światło:)
Mnie tez zastanawia, co u Marki.. Miała mieć badania i się nie odzywa od tej pory.. -
Dziewczyny co do papierosów to moja koleżanka przeleżała kilka tygodni na patologii ciąży i mów, że na porządku dziennym było jak dziewczyny z zagrożonymi ciążami latały przed szpital na papierosa
to dopiero patologia ...
Gratuluje udanych wizyt! Ja mam połówkowe 12.02 i nie moge się doczekać -
dais wrote:No wlasnie na sile wcisnelam kanapke z serem od czasu obiadu o 12 do 17. Teraz maz mnoe przymusil abym cos malego zjadla bo stwierdzil, ze z czasem mnie brzuch rozboli bardziej dodatkowo z glodu i to bylo przeklenstwo bo brzuch boli jak bolal i dostalam zgagi a skonczyli mi sie juz migdaly w domu
Kirys pochwal sie tym co kupilas i po polowkowym nie ograniczaj sieKasju gratulacje malej ksiezniczki
Na zgagę łyżkę soku z cytryny!
Ewentualnie cos z apteki, ale z tego co pisałaś, to cały guzik tam macie w tych aptekachcóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Einin wrote:A widziałyście cos takiego?
https://www.facebook.com/Ohtully/
Syn Filip 28 czerwiec