Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    Ja juz po wizycie:) Moja Lilka ma juz 445g i pieknie rosnie:) a moja szyjka wyglada bardzo dobrze,wiec wizyta w pelni udana:) uff co za ulga!
    Super <3 ale dzidzie rosną szybko :D

mmarzenak lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasju, gratuluję córci!
    mmarzenak, super, że Lila rośnie :)

kasju, mmarzenak lubią tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Lidla mąż upolowal tylko żółte body bo nic innego.juz nie było podobno ludzie się rzucili..

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolory w lidlu tylko to co na gazetce.

A taka mate to my kiedyś wyhaczyli w ciuchu za 10 zł chyba i była dla piesków ;)

Gratuluje udanych wizyt dzisiejszych, pięknych ciuszków :) nadrobilam po łebkach. Jutro dokladniej nadrobie :)

Moja mała to cwaniara kopie tylko wtedy kiedy mam brzuch przykryty koszulka albo kołdrą, jak chcialam ja nagrac jak brzuch podskakuje to moze z 40 sekund bylo widac ;)
    W txt jest tez jakas wyprzedaż niemowlęcych ciuchów. Wogole za te cudeńka z tesco sis dala 40 zl.

A co do staników po ogladnieciu tych w lidlu stwierdzam ze to zwykłe staniki tylko cena wyższa i nie będę takich kupować bo ta siateczka pod poduszka to chyba na ozdobę tylko tam wlozona a nie do podtrzymania piersi

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • Melissa84 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :)

Beatas- mój mężuś właśnie pojechał do MC Donadla po ciastko wiśniowe i shake waniliowy ;) Od czasu do czasu najdzie mnie na takie jedzonko :)

beatas lubi tę wiadomość

xrotj6yxw9i27cok.png
    er3miei3xce51qrp.png

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuleczka mój robi dokladnie to samo :) widocznie już im coś tam przebłyskuje przez brzuch :) ja zawsze odkrywam i robię coś na telefonie bo jak czekam to ani drgnie :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatas wrote:
    Helen, chyba coś jest w powietrzu, bo mój mąż i siostrzeniec też mają zapalenie gardła..
    TO uważaj na siebie, bo przy tym kaszlu aż cały brzuch się trzesię i mała jest spokojniejsza, ale te zapalenie podobno dziecku nie zagraża.
    Powoli lekko puszcza, ale nie zdrowieje tak szybko jak normalnie, nie będąc w ciąży, już 3dni to trwa ech :/
    idąc po receptę zaszłam na chwilę do lumpeksu i kupiłam 4y bodziaki dla małej :) w bardzo fajnym stanie za 10zyka :)
    z tą szkołą rodzenia dobrze ze piszecie bo w sumie trzeba się zapisać.
    Beatas korzystaj z wolnego, zobaczysz zaraz czas ci się zapełni przygotowaniami, zleci szybko :)

beatas lubi tę wiadomość

feegu6l.png
  • Mili_Vanilli Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co u Kawokado? Dawno się się odzywała.

kasju lubi tę wiadomość

km5s20mm65zq3gk8.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, są już minismoczki z Lovi! Znalazłam jednego sprzedającego: http://allegro.pl/smoczek-lovi-my-little-love-mini-smoczki-0-2m-2szt-i5955288915.html :)

Pati, dziś czytałam, że do 27 tygodnia dziecko ma zrośnięte powieki, a koło 33 tygodnia reaguje na światło:)

Mnie tez zastanawia, co u Marki.. Miała mieć badania i się nie odzywa od tej pory..

kuleczka777, Melissa84 lubią tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po wizycie. Mały rozwija się prawidłowo, waży 581 g :) Następna wizyta dopiero 3 marca:/

MILUSZKA zobaczysz, że bedzie dobrze, trzymam kciuki:)

beatas, kuleczka777, Pati_89, oldżi, jakka, miluszka, malacytrynka, fairy_tale, Helen, kirys, Helenucha Klucha, ansad, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lila2703, mmarzenak, dais, Melissa84, Andzia SM lubią tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Mili_Vanilli Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie dzisiaj gryzę znowu. Opierniczyłam kolesia pod Rossmanem, bo stał pod samym sklepem z papierochem w reku i smrodził. Oczywiście wchodząć musiałam się sztachnąc tym dymem.

Okropnie mnie to denerwuję, że muszę byc narażona wszędzie na wdychanie tego śmierdzącego dymu. Co za naród... chodzą tylko i kopcą, nie zważając na innych... Nie cierpię tego!!!!! Wyprowadza mnie to z równowagi. Mam nadzieję, że chociaż kiedyś częśc tych ludzi się opamięta i przestanie truć siebie i innych dookoła!!! Albo niech trują tylko siebie !!! Musiałam to z siebie wyrzucić :)

Helenucha Klucha, Lila2703, twardan, Melissa84 lubią tę wiadomość

km5s20mm65zq3gk8.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, jaki wielki! Ciekawe ile moja mała waży:D

Magda34 lubi tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 23:35

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatas wrote:
    Dziewczyny, są już minismoczki z Lovi! Znalazłam jednego sprzedającego: http://allegro.pl/smoczek-lovi-my-little-love-mini-smoczki-0-2m-2szt-i5955288915.html :)

Pati, dziś czytałam, że do 27 tygodnia dziecko ma zrośnięte powieki, a koło 33 tygodnia reaguje na światło:)

Mnie tez zastanawia, co u Marki.. Miała mieć badania i się nie odzywa od tej pory..
    To może głosy inaczej dochodzą :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • oldżi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co do papierosów to moja koleżanka przeleżała kilka tygodni na patologii ciąży i mów, że na porządku dziennym było jak dziewczyny z zagrożonymi ciążami latały przed szpital na papierosa :/ to dopiero patologia ...

Gratuluje udanych wizyt! Ja mam połówkowe 12.02 i nie moge się doczekać :)

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili_Vanilli wrote:
    A co u Kawokado? Dawno się się odzywała.
    Też pytałam o Kawokado kilka stron temu ale się nue odzywa, Kawo gdzie jesteś???

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Bomblica Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dais wrote:
    No wlasnie na sile wcisnelam kanapke z serem od czasu obiadu o 12 do 17. Teraz maz mnoe przymusil abym cos malego zjadla bo stwierdzil, ze z czasem mnie brzuch rozboli bardziej dodatkowo z glodu i to bylo przeklenstwo bo brzuch boli jak bolal i dostalam zgagi a skonczyli mi sie juz migdaly w domu :/
    Kirys pochwal sie tym co kupilas i po polowkowym nie ograniczaj sie :D Kasju gratulacje malej ksiezniczki :D

Na zgagę łyżkę soku z cytryny! :)
    Ewentualnie cos z apteki, ale z tego co pisałaś, to cały guzik tam macie w tych aptekach ;)

córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
    Gabrysia ur.27.06.2016
    Hipotrofia, bezwodzie
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 21:45

Magda34, mmarzenak lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Einin Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widziałyście cos takiego?:) https://www.facebook.com/Ohtully/

3jgxvfxmrbxbfqqa.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Einin wrote:
    A widziałyście cos takiego?:) https://www.facebook.com/Ohtully/
    O matko ale dziwne chyba bym tego nie zakupiła normalnie ubezwlasnowolnienie jak dla mnie zbyt sciskajace. Nie miałabym serca włożyć mojego dziecka w taki otulacz.

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
‹‹ 815 816 817 818 819 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ