X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    Ja juz po wizycie:) Moja Lilka ma juz 445g i pieknie rosnie:) a moja szyjka wyglada bardzo dobrze,wiec wizyta w pelni udana:) uff co za ulga!
    Super <3 ale dzidzie rosną szybko :D

mmarzenak lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasju, gratuluję córci!
    mmarzenak, super, że Lila rośnie :)

kasju, mmarzenak lubią tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Lidla mąż upolowal tylko żółte body bo nic innego.juz nie było podobno ludzie się rzucili..

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolory w lidlu tylko to co na gazetce.

A taka mate to my kiedyś wyhaczyli w ciuchu za 10 zł chyba i była dla piesków ;)

Gratuluje udanych wizyt dzisiejszych, pięknych ciuszków :) nadrobilam po łebkach. Jutro dokladniej nadrobie :)

Moja mała to cwaniara kopie tylko wtedy kiedy mam brzuch przykryty koszulka albo kołdrą, jak chcialam ja nagrac jak brzuch podskakuje to moze z 40 sekund bylo widac ;)
    W txt jest tez jakas wyprzedaż niemowlęcych ciuchów. Wogole za te cudeńka z tesco sis dala 40 zl.

A co do staników po ogladnieciu tych w lidlu stwierdzam ze to zwykłe staniki tylko cena wyższa i nie będę takich kupować bo ta siateczka pod poduszka to chyba na ozdobę tylko tam wlozona a nie do podtrzymania piersi

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • Melissa84 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :)

Beatas- mój mężuś właśnie pojechał do MC Donadla po ciastko wiśniowe i shake waniliowy ;) Od czasu do czasu najdzie mnie na takie jedzonko :)

beatas lubi tę wiadomość

xrotj6yxw9i27cok.png
    er3miei3xce51qrp.png

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuleczka mój robi dokladnie to samo :) widocznie już im coś tam przebłyskuje przez brzuch :) ja zawsze odkrywam i robię coś na telefonie bo jak czekam to ani drgnie :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatas wrote:
    Helen, chyba coś jest w powietrzu, bo mój mąż i siostrzeniec też mają zapalenie gardła..
    TO uważaj na siebie, bo przy tym kaszlu aż cały brzuch się trzesię i mała jest spokojniejsza, ale te zapalenie podobno dziecku nie zagraża.
    Powoli lekko puszcza, ale nie zdrowieje tak szybko jak normalnie, nie będąc w ciąży, już 3dni to trwa ech :/
    idąc po receptę zaszłam na chwilę do lumpeksu i kupiłam 4y bodziaki dla małej :) w bardzo fajnym stanie za 10zyka :)
    z tą szkołą rodzenia dobrze ze piszecie bo w sumie trzeba się zapisać.
    Beatas korzystaj z wolnego, zobaczysz zaraz czas ci się zapełni przygotowaniami, zleci szybko :)

beatas lubi tę wiadomość

feegu6l.png
  • Mili_Vanilli Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co u Kawokado? Dawno się się odzywała.

kasju lubi tę wiadomość

km5s20mm65zq3gk8.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, są już minismoczki z Lovi! Znalazłam jednego sprzedającego: http://allegro.pl/smoczek-lovi-my-little-love-mini-smoczki-0-2m-2szt-i5955288915.html :)

Pati, dziś czytałam, że do 27 tygodnia dziecko ma zrośnięte powieki, a koło 33 tygodnia reaguje na światło:)

Mnie tez zastanawia, co u Marki.. Miała mieć badania i się nie odzywa od tej pory..

kuleczka777, Melissa84 lubią tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po wizycie. Mały rozwija się prawidłowo, waży 581 g :) Następna wizyta dopiero 3 marca:/

MILUSZKA zobaczysz, że bedzie dobrze, trzymam kciuki:)

beatas, kuleczka777, Pati_89, oldżi, jakka, miluszka, malacytrynka, fairy_tale, Helen, kirys, Helenucha Klucha, ansad, Kourtney, myszaaa, Lila2703, mmarzenak, dais, Melissa84, Andzia SM lubią tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Mili_Vanilli Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie dzisiaj gryzę znowu. Opierniczyłam kolesia pod Rossmanem, bo stał pod samym sklepem z papierochem w reku i smrodził. Oczywiście wchodząć musiałam się sztachnąc tym dymem.

Okropnie mnie to denerwuję, że muszę byc narażona wszędzie na wdychanie tego śmierdzącego dymu. Co za naród... chodzą tylko i kopcą, nie zważając na innych... Nie cierpię tego!!!!! Wyprowadza mnie to z równowagi. Mam nadzieję, że chociaż kiedyś częśc tych ludzi się opamięta i przestanie truć siebie i innych dookoła!!! Albo niech trują tylko siebie !!! Musiałam to z siebie wyrzucić :)

Helenucha Klucha, Lila2703, twardan, Melissa84 lubią tę wiadomość

km5s20mm65zq3gk8.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, jaki wielki! Ciekawe ile moja mała waży:D

Magda34 lubi tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 23:35

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatas wrote:
    Dziewczyny, są już minismoczki z Lovi! Znalazłam jednego sprzedającego: http://allegro.pl/smoczek-lovi-my-little-love-mini-smoczki-0-2m-2szt-i5955288915.html :)

Pati, dziś czytałam, że do 27 tygodnia dziecko ma zrośnięte powieki, a koło 33 tygodnia reaguje na światło:)

Mnie tez zastanawia, co u Marki.. Miała mieć badania i się nie odzywa od tej pory..
    To może głosy inaczej dochodzą :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • oldżi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co do papierosów to moja koleżanka przeleżała kilka tygodni na patologii ciąży i mów, że na porządku dziennym było jak dziewczyny z zagrożonymi ciążami latały przed szpital na papierosa :/ to dopiero patologia ...

Gratuluje udanych wizyt! Ja mam połówkowe 12.02 i nie moge się doczekać :)

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili_Vanilli wrote:
    A co u Kawokado? Dawno się się odzywała.
    Też pytałam o Kawokado kilka stron temu ale się nue odzywa, Kawo gdzie jesteś???

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Bomblica Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dais wrote:
    No wlasnie na sile wcisnelam kanapke z serem od czasu obiadu o 12 do 17. Teraz maz mnoe przymusil abym cos malego zjadla bo stwierdzil, ze z czasem mnie brzuch rozboli bardziej dodatkowo z glodu i to bylo przeklenstwo bo brzuch boli jak bolal i dostalam zgagi a skonczyli mi sie juz migdaly w domu :/
    Kirys pochwal sie tym co kupilas i po polowkowym nie ograniczaj sie :D Kasju gratulacje malej ksiezniczki :D

Na zgagę łyżkę soku z cytryny! :)
    Ewentualnie cos z apteki, ale z tego co pisałaś, to cały guzik tam macie w tych aptekach ;)

córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
    Gabrysia ur.27.06.2016
    Hipotrofia, bezwodzie
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 21:45

Magda34, mmarzenak lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Einin Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widziałyście cos takiego?:) https://www.facebook.com/Ohtully/

3jgxvfxmrbxbfqqa.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Einin wrote:
    A widziałyście cos takiego?:) https://www.facebook.com/Ohtully/
    O matko ale dziwne chyba bym tego nie zakupiła normalnie ubezwlasnowolnienie jak dla mnie zbyt sciskajace. Nie miałabym serca włożyć mojego dziecka w taki otulacz.

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
‹‹ 815 816 817 818 819 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ