Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, kolor rzeczywiście taki mi najbardziej odpowiada, bo boję się, że jak będzie jakiś mocniejszy, to mi się szybko znudzi
więc zdecydowaliśmy się na szarości, ewentualnie granaty, uniwersalnie (choć oni mają w ofercie super koral i turkus, no i świetne gwiazdki na sezon zimowy;)).
beatas no ja na szczęście znalazłam go w sklepie, pojeździłam nim i jestem naprawdę zachwycona. Jasne, nie mam porównania / doświadczenia z wózkami, ale przyznam szczerze, że ze wszystkich wystawionych spodobał mi się najbardziej i najpłynniej mi się nim jeździło (a testowałam chyba z 7).
Magda34 to jest Delitm Amelis ProMagda34, beatas, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:A średnio leżę sobie piję wodę obiad już zjadłam i czekam na przypływ sił
Fajny ten wózek rzeczywiście wygląda jak adamex
Powiem Ci, że na żywo w adamexie nie spodobała mi się gondola, bo wyglądała jakby z żywego plastiku była zrobiona, a ona chyba pokryta taką ekoskórą. No i trochę ten adamex, który widziałam (barletta?) to wydał mi się mocno "zabudowany", brakowało mi w nim lekkości.
No, ale teraz to w ogóle wózki wszystkie w podobnym tonie robione -
Cześć Kobietki
Ja już po pracy ,mąż ugotował obiadzik z dzidzią jesteśmy najedzeni i szczęśliwi
Gratuluję udanych zakupów w Lidlu ...mnie niestety takie okazję pomijają no cóż praca.
kirys u mnie jak na razie 50 Letrox ale coś mi się wydaje że Mi się zwiększy nie miałam bardzo czasu iść zrobić badania muszę to zrobić jeszcze w tym tygodniu a później powtórzę może przed samą wizytą .co do brania na czczo to niestety nie ma szans wstaję idę siusiu zakręcę się wezmę lek i tyle mojego spania głód dopada i już muszę zjeść
Serduszko Moje
coraz więcej potrzebuje
Doczytałam coś mniej wiecej ...( staram się nadrabiać i czytać po kolei ) bo tak się rozpisujeciejak bym nie odpisała na jakiś temat to najmocniej jak się da przepraszam
wspomniałyście coś o AZS? u mnie niestety jest AZS z przewlekłą pokrzywką niestety w ciąży mam jeszcze gorzej balsamy, żele do kąpieli ,proszki i płyny do prania muszę mieć wszystko hipoalergiczne niestety
wcześniej też używałam przed ciążą ale teraz to już nawet płyn do naczyń noo WSZYSTKO.nie wspomnę o odpowiednim jedzeniu bo nawet pomiidor mnie uczula
jedyne czym mogę się smarować w ciąży i co mnie nie uczula to produkty PALMERSA. ech a rozstępy już mi się pokazały na piersiach
przytyłam od początku ciąży 5kg macie jakieś magiczne sposoby na rozstępy może naturalne ??
Cytrynka -
Kuleczka ale piękne rzeczy
Magda34, na wizycie w porządku, czekam teraz na środę, szyjka troszkę się skróciła ale dalej powyżej 3 cm więc nie ma obaw, bardziej martwi mnie ta zmiana na niej i moją gin też więc z niecierpliwością czekam na środowe badanie.
Cass, podoba mi się ten wózekPati, no to będzie fajne zestawienie
ja dziś wykrajam sówki na poduszki
Pati_89, beatas, cass, evus, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
Malacytrynka a próbowałaś naturalnych olejków? Od nich nie powinno być uczuleń żadnych bo w kosmetykach to wiadomo jak bywa czym dłuższy skład tym gorszy i większy łuk do omijania
http://www.aptekagemini.pl/nacomi-olej-ze-slodkich-migdalow-z-pompka-50ml.html
-
malacytrynka wrote:Cześć Kobietki
Ja już po pracy ,mąż ugotował obiadzik z dzidzią jesteśmy najedzeni i szczęśliwi
Gratuluję udanych zakupów w Lidlu ...mnie niestety takie okazję pomijają no cóż praca.
kirys u mnie jak na razie 50 Letrox ale coś mi się wydaje że Mi się zwiększy nie miałam bardzo czasu iść zrobić badania muszę to zrobić jeszcze w tym tygodniu a później powtórzę może przed samą wizytą .co do brania na czczo to niestety nie ma szans wstaję idę siusiu zakręcę się wezmę lek i tyle mojego spania głód dopada i już muszę zjeść
Serduszko Moje
coraz więcej potrzebuje
Doczytałam coś mniej wiecej ...( staram się nadrabiać i czytać po kolei ) bo tak się rozpisujeciejak bym nie odpisała na jakiś temat to najmocniej jak się da przepraszam
wspomniałyście coś o AZS? u mnie niestety jest AZS z przewlekłą pokrzywką niestety w ciąży mam jeszcze gorzej balsamy, żele do kąpieli ,proszki i płyny do prania muszę mieć wszystko hipoalergiczne niestety
wcześniej też używałam przed ciążą ale teraz to już nawet płyn do naczyń noo WSZYSTKO.nie wspomnę o odpowiednim jedzeniu bo nawet pomiidor mnie uczula
jedyne czym mogę się smarować w ciąży i co mnie nie uczula to produkty PALMERSA. ech a rozstępy już mi się pokazały na piersiach
przytyłam od początku ciąży 5kg macie jakieś magiczne sposoby na rozstępy może naturalne ??
https://parenting.pl/portal/zalety-oleju-kokosowego-dla-mamy-i-dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 17:51
-
miluszka wrote:Kuleczka ale piękne rzeczy
Magda34, na wizycie w porządku, czekam teraz na środę, szyjka troszkę się skróciła ale dalej powyżej 3 cm więc nie ma obaw, bardziej martwi mnie ta zmiana na niej i moją gin też więc z niecierpliwością czekam na środowe badanie.
Cass, podoba mi się ten wózekPati, no to będzie fajne zestawienie
ja dziś wykrajam sówki na poduszki
ja tylko rozrysowałam sobie materiał i dzieliłam na kawałki żeby wiedzieć ile zamówić i jak najmniej zniszczyć
-
Malacytrynka, obawiam się, że jak któraś ma skłonność do rozstępów to niestety żadne kremy czy sposoby nie pomogą.. Moja siostra się niczym nie smarowała i po trójce dzieci nie ma nic, a koleżanka mimo stosowania mustelii ma na piersiach.. Genetyka:/
malacytrynka, Helenucha Klucha, evus lubią tę wiadomość
-
cass .Wózior śliczny też patrzyłam mniej więcej taki typ tylko kolor inny
.
Pati_89 nie próbowałam naturalnych a orzechy też mnie uczulają więc nawet migdałowe olejki myyślę że odpadająnie chcę ryzykować ale dziękuję biorę pod uwagę teraz wszystko.
miluszka słyszałam o olejku kokosowym i czytam właśnie opinie na stronkach . Myślę że mogłabym przetestować na skórzebo o gotowaniu z olejkiem kokosowym nie mam pojęcia
Moje wymarzone wózeczki typowane i już prawie w domciu
http://supermaluszek.pl/userdata/gfx/2cbdeb014e08f4650ffa7ea335797cee.jpg
file:///C:/Users/USER/Desktop/poussette-mima-kobi-copie-1.jpg
file:///C:/Users/USER/Desktop/maluch-wszystko-dla-dzieci-wozki-dzieciece-wozki-gleboko-spacerowe.jpg
file:///C:/Users/USER/Desktop/a4cbbd88a6026b71cfb18ddcba8fd7ca.jpegCytrynka -
kirys wrote:Dziewczyny wracajcie do zdrowia! Teraz tak dużo osób choruje, że bałam się iść dziś do przychodni, żeby czegoś nie złapać. Ale chciałam wziąć skierowanie na badania (mocz, morfologia, próby wątrobowe oraz tarczycowa "trójca"), bo chodzę do gin i endo z prywatnego ubezpieczenia, więc nie będę jeszcze za badania płacić, skoro może być z NFZ. Na szczęście udało mi się przyjść tak, że czekałam może z 2 minuty i już była moja kolej
A propos - zlecił którejś z Was gin próby wątrobowe? Mnie się zapytał, czy swędzi mnie skóra i kazał zbadać.
Byc moze podejrzewa cholestaze, ale na tym etapie jest jeszcze za wczesnie. W 1 ciazy pojawia sie okolo 30 tygodnia
-
Beatas nie wiadomo, jedne dzieci rosna szybciej inne wolniej a jeszcze inne sa bardziej okragle
Olaf zaczal nosic 74 jak mial ok 8 miesiecy bo byl i jest chudziutkim szczypioreczkiem. Pozyczalam jego ciuszki szwagierce i jej mala juz nosila 74 jak mala miala 6 miesiecy bo byla okraglejsza. Ciezko przewidziec w tak malym wieku, bo dzieci sie mocno roznia
Druga sprawa ze 74 nie jest rownie 74, wszystko zalezy od firmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:55
-
Y
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 23:35
dais, Helenucha Klucha, Pati_89, beatas, evus, kasju, kirys, ansad, kuleczka777, Melissa84, madziak2202, cass, miluszka, jakka, Kourtney lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️