Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati_89 wrote:Mój mąż urodził się 4400 i 59 cm więc do zimy by nie dotrwał w 68
-
dais wrote:Wow Pati mam nadzieje, ze Twoj synek nie pojdzie genami tatusia, bo moj wazyl 4100 (poszedl genami tatusia strony, wszyscy ok 4kg sie rodzili) i nie udalo mi sie go przepchnac a co dopiero 4,4 kg! Tesciowa miala CC czy dala rade SN?
Ja nie byłam lepsza bo miałam prawie 4
Pytaliśmy o to lekarza i stwierdził że nie wiadomo kiedy urodzę w ktorym tygodniu żeby przewidzieć wagę -
beatas wrote:Patutka, co tam u Ciebie? jak się czujesz? z dzidzią ok? piękne zdobycze!
Pati, kawał chłopa z Twojego męża był
A Ty jak się czujesz?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Dziękuję, niestety cały czas leżymy, bo macica dalej się stawia. Ale małe chyba ma się dobrze bo coraz mocniej okłada mnie mini kopniakami, a dzisiaj nawet dostalam w pęcherz!
A Ty jak się czujesz?a lumpki to jednak super sklepy i ile kasy zostaje na inne rzeczy
-
Pati_89 wrote:A teraz taki chudzielec hehe
znajomi żartują że jest przykładem jak to w małżeństwie ma się źle
Tesciowa stworzona do rodzenia
Patutka odpoczywaj i mam nadzieje, ze macica sie uspokoi niebawem. Widze w Twoim pasku ze jutro USG, trzymam kciuki
Zaczal mnie bolec brzuch tak wysoko w okolicy zoladka, ze nawet kolacji nie moglas zjesc. Pierw bylo mi niedobrze z glodu az na wymioty mnie zbieralo a jak udalo mi sie cos zjesc to teraz mnie boli. Mialyscie tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 19:27
-
No to świetnie! Przepływy się poprawiły? My też się dobrze czujemy:D Mała kopie, brzuszek już widać coraz wyraźniej! A ja jem jak smok! Wczoraj byliśmy w McDonald (raz za czas można sobie pozwolić
) zawsze nie mogłam dojeść McZestawu, a wczoraj zjadłam 10 nagetsów, największe frytki, owocojogurt i shake! I co najlepsze? w sumie nie byłam jakoś super pełna:D hehe
dais, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Ważne że już lepiej
a lumpki to jednak super sklepy i ile kasy zostaje na inne rzeczy
Dais- usg będzie jednak w marcu bo mialam w tamta niedzielę musze zmienic ale dziekuje2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hejka, Kobitki
Ja się szybko melduję po połówkowych
Dzidzia szalała, 21 cm, 330 g, 143 uderzenia serduszka na minutę
No i Kourtney jakbym mogla prosićo wpisanie, to u mnie będzie Aleksandra100% dziewczyna, pokazała pięknie co tam ma
bez żadnego wstydu
Pati_89, dais, Helenucha Klucha, oldżi, evus, beatas, kirys, ansad, mmarzenak, cudak, fairy_tale, Melissa84, jakka, Magda34, munequita, Cinnilla, Helen, Kourtney lubią tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
beatas wrote:mi się już nudzi na L4, jeszcze mąż się naśmiewa ze mnie, że teraz mam ciężką pracę - siedzieć w domu, bo ZUS może przyjść z kontrolą
Hehe dobreMój mąż wciąż powtarza, że cieszy się, że jestem na zwolnieniu, siedzę spokojnie w domu i odpocznę sobie od księgowania
Mówi, że teraz intubuję mu juniora
Za to moja siostra zadbała, żebym nie nudziła się za bardzo i nie sfiksowała od tematów ciążowych i zadzwoniła z propozycją nie do odrzucenia - żebym pomogła jej w napisaniu pracy dyplomowej na MBA! Ha! Może miał ktoś coś do czynienia z tematyką grywalizacji?
O kurczę, mówicie cholestaza, pierwsze słyszę. Nic, zobaczymy co badania pokażą. Mam tylko wątpliwość, bo gin mi zaznaczył na skierowaniu "próby wątrobowe", a lekarka rodzinna "ALT, AST i bilirubina całkowita" - czy to wystarczy?
Też dzisiaj byłam w lumpku i też wydałam na dziecięce ciuszki całe 17 zł. Ale aż mnie ściskało jak widziałam takie piękne sukieneczki, albo typowo chłopięce ciuszki, a nie chcę jeszcze takich kupować na wyrost. Chyba zaraz po poznaniu płci pobiegnę na kolejne łowy
Patutka dużo zdrówka dla Was!
Dais mnie tak podobnie boli ale tylko jak się przejem
Kasju gratulacjebeatas, kasju lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
No wlasnie na sile wcisnelam kanapke z serem od czasu obiadu o 12 do 17. Teraz maz mnoe przymusil abym cos malego zjadla bo stwierdzil, ze z czasem mnie brzuch rozboli bardziej dodatkowo z glodu i to bylo przeklenstwo bo brzuch boli jak bolal i dostalam zgagi a skonczyli mi sie juz migdaly w domu
Kirys pochwal sie tym co kupilas i po polowkowym nie ograniczaj sieKasju gratulacje malej ksiezniczki
kasju lubi tę wiadomość
-
Dais wstawię fotkę jutro, będzie lepiej widać w dziennym świetle.
A propos - o której w Szwecji robi się teraz ciemno? U nas już coraz dłuższe dni, co mnie bardzo cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:06
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
A te kolorowe maty, narzuty w lidlu to tylko takie kolory jak w gazetce? Nie byłam w lidlu i nie wiem czy jest sens, my mamy sporo tych sklepów w mieście i raczej tak od razu wszystkiego nie wykupują. Zastanawiam się czy jutro podjechać, ale te kolory z gazetki mi nie pasują.Adaś ur. 07.05.2016
-
Ja juz po wizycie:) Moja Lilka ma juz 445g i pieknie rosnie:) a moja szyjka wyglada bardzo dobrze,wiec wizyta w pelni udana:) uff co za ulga!
Pati_89, beatas, dais, Einin, evus, Agabtm, ansad, oldżi, fairy_tale, madziak2202, cass, kasju, miluszka, jakka, Magda34, aneczka2015, Cinnilla, Helen, kirys, Helenucha Klucha, Kourtney, myszaaa, Lila2703, smerfetkaa, Melissa84, Andzia SM lubią tę wiadomość
-
Kirys dni troche dluzsze sa, ale niestety nadal dosyc dlugo ciemno, tak ok 17 juz jest noc. Tyle ze ja mieszkam w zasadzie w centralnej czesci, na polnocy noc trwa dluzej. Pocieszam sie zawsze latem kiedy slonce w zasadzie nie zachodzi
Mmarzenak super wiesciLilka rosnie w sile
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:21
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt ja przyszłam do domku. Pracy i pół godziny Was czytałam.
Ja padam na pysk a jutro znowu dzień od 8-17 marze juz o tym l4 szczerze nic nie robić do pracy i w pracy cudnie pewnie będę umierać z nudów ale jak myślę o moich i infekcjach to jest jedyne właściwie rozwiązanie.
Katar mi nie odpuszcza.... Pije herbatkę z imbirem i pewnie pójdę szybko spać...mmarzenak lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec