Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Do szkoły rodzenia zapisałam się w piątek, mąż woli w marcu niż w kwietniu, więc może nie zapomnę do końca czerwca
A może dzidzia zechce przyjść na świat wcześniej, oby nie za wcześnie! U nas są tylko 4 spotkania raz w tygodniu.
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
tu już na tapecie szkoła rodzenia chyba też bede musiała zadzwonic sie zapisać
przeglądam właśnie materiały do uszycia poszewek i ochraniacza i chyba wreszcie się zdecydowałam
Wy też macie taki power dzis? bo mi się nie chce tyłka z kanapy ruszyć
edit:
siedzę sobie właśnie i czuję ucisk w brzuchu a po prawej stronie tuż obok pępka kula połowy piłki do gry w basenie hehe
widzę że macica sie podnosi wyżejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 15:02
kirys, miluszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja tez byłam dziś w Lidlu po 8, bo córkę do szkoły odprowadzałam a Lidla mam blisko. Ludzi w brud było
Kupiłam to co chciała, czyli te body 62/68 i kocyk do fotelika lub spacerówki- bardzo fajny
Kto dziś wizytuje ze mną? Ja mam na 18:15
Dziewczyny życze zdrówkaPati_89, dais, miluszka, Helenucha Klucha, evus, Melissa84 lubią tę wiadomość
Magda34
-
Dais, ja bym nie przeżyła bez pralki, ale pewnie do wszystkiego da się przyzwyczaić
też kupiłam wczoraj spodnie dresowe, których za nic bym nie oddała:D nie są to typowe ciążówki, ale maja gume, której w ogóle nie czuć - rewelacja! I po ciąży też będę mogła w nich chodzić, bo są w moim rozmiarze XS!
Kirys, jak Cie ogarnie mania zakupów to współczuje:D ja chyba nie mogę wyjeżdżać do sklepu, bo jak tylko widze te cudenka to kupilabym je wszystkie:D
Kuleczka, poczta zawsze dłużej ida:) zmien sobie na przelew to będziesz miała w tym dniu, co napisane w pue! I to z samego rana:D
-
Kupiłam body z długim rękawem na jesień, zimę dwa dwupaki 74 rozmiar bo nie było mniejszych już
, skarpeteczki, komplecik bluzka i spodenki welurowe zółte i śpiochy welurowe to na rozmiar 62. Miałam kupić te spodenki ale babka jakaś zobaczyła ze mam 2 paczki to powiedziała że dziadostwo że się rozciąga ta guma strasznie więc nie wzięłam.
Beatas ja wolę mieć nie na konciejak potrzebuję coś zapłacić to idę sobie wpłacić do banku
Pati te legginsy co zamówiłam to granatowe dostałam dziurawe na szwie z boku, napisałam reklamację w piątek ze zdjęciami i dzisiaj dostałam info że już wysłali mi nowe i większy rozmiar tak jak prosiłam więc będę miała porównanie jaka jest rożnica, spoko firma chyba się boją zadzierać z ciężarnymi heheWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 15:24
-
Przyzwyczailam sie do braku pralki i dzieki temu ze trzeba chodzic z praniem to juz nie jest moj obowiazek a meza. Okazalo sie, ze jednak wie jak sie robi pranie
Jej ale mi sie zakupow zachcialo, a juz wszystko mam, wiec nie ma co kupowac ... buuu
Beatas moje tez sie nadadza po ciazy, bo ten panel ciazowy jest zrobiony tez ze mozna go wywinac na zewnatrz
Magda powodzenia na wizycie i pochwal sie malenstwem jak wrocisz.
Mi tez sie dzis nie chce, a co gorsza dzien pelen obowiazkow i jak nie skoncze teraz to wezme prace do domuMagda34 lubi tę wiadomość
-
To masz Dais, ciężki poniedziałek.. mi się już nudzi na L4, jeszcze mąż się naśmiewa ze mnie, że teraz mam ciężką pracę - siedzieć w domu, bo ZUS może przyjść z kontrolą
Oto nasze zdobycze:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/43ae495049f0.jpgHelen, Pati_89, dais, Misia15, Misia15, Magda34, Helenucha Klucha, evus, jakka, Melissa84, ansad lubią tę wiadomość
-
Czesc,
Kirys ja miałam robione te badania, nic nie wykazalo.
Zmieniłam plyn do mycia pod prysznic i balsam na AZS i swędzenie same przeszlo.
Dzisiaj byłam na wizycie u rodzinnego, obeszło się bez antybiotyku.Mam zapalenie gardła, kuruje się dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:56
beatas lubi tę wiadomość
-
O tak Dais Szwedzi i ich pralki w piwnicy
Moja babcia mieszka w Szwecji i zawsze jadąc do niej na wakacje musimy zabierać dużo więcej rzeczy, bo pralnie trzeba sobie zarezerwować i nie da się co drugi dzień na przykład
Przy ilości prania jaką mam przy mojej dwójce (a niedługo trójce) nie wiem czy byłabym w stanie przyzwyczaić sie do braku pralki i suszarki w domu
Magda34 powodzenia na wizycie
Zdrowka dziewczyny!Magda34 lubi tę wiadomość
-
Ja zaczynam szkołę rodzenia dopiero 30 marca. W większości warszawskich szpitali szkoła rodzenia zaczyna się w 28-30 tygodniu.
Ja się przyznam ,że poprosiłam rodziców aby mi kupili ubranka w Lidlu,rodzicie mieszkają w małym mieście i tam z pewnością łatwiej wszystko dostać niż w Warszawie.
Jeszcze ich nie widziałam ale podobno są śliczne.
Co do nocnego wstawania do toalety to u mnie 4-5 razy to standard. Zresztą bardzo podbnie miałam przed ciążą- ten typ chyba tak ma. -
Beatas, śliczne ubranka
Pati, pochwal się co wybrałaś!
Magda34, ja już po wizycie dziś ale za Twoją trzymam kciuki i czekamy na relację!
U nas SR jest 2x w tygodniu, łącznie 10 spotkań, nie mogę się doczekaćMagda34, beatas lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:Beatas, śliczne ubranka
Pati, pochwal się co wybrałaś!
Magda34, ja już po wizycie dziś ale za Twoją trzymam kciuki i czekamy na relację!
U nas SR jest 2x w tygodniu, łącznie 10 spotkań, nie mogę się doczekać
Jak było na wizycie?Magda34
-
Oj, widzę, że sezon chorobowy w pełni. Ja niestety znowu mam za sucho w nosie, tym samym podrażniam mega gardło i dupa. Kupiłam jakiś aerozol do gardła, sól morska do nosa i jakoś się kulam. Ale bardzo to nieprzyjemne i mam nadzieję, że się nie przerodzi w nic innego.
Napad na Lidla też był - jak weszłam od razu wiedziałam gdzie iść, tak dużo ludzi. Generalnie nie robię zakupów w Lidlu, więc kolejki i tłumy znam tylko ze słyszenia - no i dziś potwierdziło sięW każdym razie mam spodenki i body 62/68, więc dostałam co chciałam i gra.
No i tak czułam, by poczekać z kupnem wózka, bo właśnie pojawiła się zapowiedź nowej edycji limitowanej z wzorkami na wewn. stronie budki i kolorowymi elementami na stelażu - o, np. taki:
Czekamy zatem aż będzie można kupić i szalejemy!
dais a z tymi pralkami to nieźle - w ogóle nie słyszałam o takich zwyczajachAle dostrzegam plusy - zwłaszcza mąż robiący pranie!
Zdrówka wszystkim i powodzenia wizytującym dziś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 16:23
beatas, Magda34, evus, malacytrynka, Helenucha Klucha, Melissa84, kasju, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Quatriona, tak z h&mu:D
Pati, lepiej się czujesz?
Cass, bardzo ładny ten wózefzek! W ten kolor celujesz? Ja się nadal waham, czy zamówić wózek, którego nie widziałam i nie "pomacałam" na żywo.. Ale szukaliśmy wszędzie i nigdzie nie ma tych quinny moodd:/
Quatriona lubi tę wiadomość